רותי יקרה

רותי יקרה

את יכולה להגיד לי לגבי הגלגול האחרון של בתי, כי לפי הידיעות שלי היה לה גלגול לא קל שגרם לה לא להתגלגל הרבה זמן עד שהיא באה אלי.

רותי 11

New member
שאלת אותה אם היא מסכימה?

אם היא נותת לך את האישור שלה לבדוק? צריך שיהיה את האישור שלה מתוקה

רותי 11

New member
טופי הפיה יקירתי

אני רואה אותה בתקופת השואה ואכן התמונות שאני רואה קשות מאוד מאוד היא עברה המון התעללויות היא חוותה המון אובדן מול העיניים, היא חוותה דברים שקשה לי אפילו לכתוב אותם כאן. אם תרצי שאני בכל זאת אכתוב אותם תודיעי לי .

רותי 11

New member
אני אומר לך מה ראיתי

ראיתי שאוחזים אותה והורגים לה מול העיניים את הילדים ואת המשפחה, היא עבר התעללויות פיזיות כולל אונס של בשרשרת, ועד כמה שמרגיש לי היא סיימה את החיים ברגע שהיא יכלה לקחת אותם לידיים שלה. כי כבר לא נשאר לה בשביל מה לחיות

רותי 11

New member
תוספת קטנה

היא התאבדה ממקום של כבוד כי היא לא רצתה לתת להם את הסיפוק בכך שהם יהרגו אותה כי היא ידעה שזה מה שיהיה בסופו של דבר.

תודה על תשובתך רותי רק ש..

לפי הידיעות שלי בגלגול האחרון שלה היא הייתה באירופה אוטיסטית ולא התגלגלה הרבה זמן, והשואה גם זה לא מזמן. אז עכשיו אני מבולבלת. אולי את יכולה לראות עוד גלגול שלה כמו מה שאני אומרת או אחר יותר טוב?

רותי 11

New member
חמודה השואה הייתה

לפני יותר מ - 60 שנה זה בהחלט הרבה זמן לנשמה לרוב היא יורדת חזרה תוך בערך 3 שנים. זה שהיא הייתה אוטיסטית יכול להיות שזה היה לפני השואה

רותי 11

New member
ועוד משהו - למה את חושבת

שלהיות אוטיסט זאת חוויה רעה זה ממש לא ככה, בתפיסה הארצית שלנו זה רע, אבל אל תשכחי שלאוטיסט הרבה פעמים יותר טוב מאיתנו, כי הוא מחובר ישירות לנשמה הוא מתקשר עם הבית ישירות, נכון שהוא לא ממש מתקשר אולי עם בני האדם, אבל הוא נשאר מתוקשר ומחובר עם הנשמה ואל תשכחי שלהיות אוטיסט זאת בחירה נשמתית.

כן רותי אני יודעת ש...

להיות אוטיסט זו בחירה נשמתית. הגלגול הזה היה לא טוב לא בגלל היותה אוטיסטית, אלא בגלל שבשלב מסוים התעללו בה, כלאו אותה וגם קצת הרעיבו אותה ובסוף היא גם מתה ממכות.

רותי 11

New member
תארתי לעצמי שזה הסיפור

שהתעללו בה, אבל מה שאני ראיתי היה הרבה יותר קשה היא בטח עברה לא פעם תקופה שבה היה לה לא טוב כמו כולם, אבל אני קיבלתי שהאחרון היה השואה. אני לא יכולה להמציא משהו אחר, יכול להיות שמה שראית או ראו לגביה היה עוד לפני השואה ואפילו הרבה לפני כן. ,

למעלה