רותי יקרה

קטיהפלד

New member
רותי יקרה

אשמח אם תוכלי לתת לי עצה. בעבר פניתי אליך וממש הארת את עיניי. לפני כשנה פנה אלי מישהו שרצה ללמוד אצלי. היו לנו מס' שיחות ובמהלכן הוא הגיע לקתרזיס ומאוד התרגש. היה לי קשה ללמד אותו כי זה היה ממש טיפול נפשי ולא הוראה של העניין שלשמו הוא הגיע. היה בינינו חיבור אינטלקטואלי מלא. גם אני מאוד נהנתי ללמד אותו ולשוחח איתו. אני מדגישה שלא מדובר ברומן או ביחסים של אהבה רומנטית. הוא אמר שיחזור ללמוד אצלי וחוץ ממס' שיחות קצרות הוא לא חזר ללמוד באופן מסודר. התחושה שלי היא שהכרתי אותו בגילגולים קודמים ושאני צריכה לעזור לו ושיש לי יכולת לכך. השאלות שלי אליך הן האם אני צודקת? מה העבר הנשמתי שלנו וכיצד אני צריכה לנהוג עכשיו? מה המטרה של היחסים שלנו. האם ללחוץ עליו לחזור? לתת לו זמן? לעזוב את זה? תודה על כל תשובה.

רותי 11

New member
קטיהפלד יקירתי ../images/Emo140.gif

אני אתחיל בזה שברור שיש לכם "עבר" משותף. אני רואה אתכם ביוון העתיקה שניכם גברים שם, הייתם פילוסופים או משהו כזה, והיו לכם המון דיונים מעמיקים על העולם ועל כל מיני תגליות, אתם הייתם עמיתים. לגבי חזרה ללימודים, לדעתי אין טעם שתלחצי עליו, זה מיותר, תניחי לדברים להתקדם בקצב שלהם. ועוד הערה קטנה, אני כמטפלת ומלמדת יודעת את זה שכאשר מגיעים אלינו מטופלים או תלמידים תמיד יהיה לנו משהו משותף אתם והכוונה משהו שקשור לטיפול האישי שלנו במודעות שלנו, לשים לב מה הסיבה שהם הגיעו אלינו ומה משותף לנו.

קטיהפלד

New member
תודה רבה רותי מקסימה

אני שוב המומה מהתשובה שלך. האם גם בגילגול הזה נוכל להנות משיחות אינטלקטואליות או שמה שהיה בינינו הוא רק "תזכורת"? האם הוא ישוב לשוחח איתי? תודה רבה מאוד

למעלה