רותי יקרה

סוזי10

New member
רותי יקרה

התבלבלתי בינך לבין orli977 ואמרתי לה תודה במקום לך . היא עשתה עבורי משהו אחר, לגבי השיחזור שלך לגבי , אז ככה, מענין שלפני שבוע בערך סיפרתי לבת שלי שחלמתי חלום על הילדים שאני מנסה להסתיר אותם מחוטפים כלשהם לא היה ברור לי מיהם. ושאני שמה אותם בכל מני מקומות ואומרת להם לאן ללכת. והבת שלי שאלה, אמא מה חוטפים איזה חוטפים? והיא פרשה את החלום שאני בעצם מגוננת עליהם, ופתאום את באה אלי עם ספו ר השואה וכו' מדהים ממש. ואיתם אני עושה ת התיקון זה היהברור לי מזמן שהילדים האלה הם תיקון עבורי.בגלל שאני לא גידלתי את ילדי ממש עקב ההתמכרות שלי. עכשו לגבי בנזוגי לא כל כך הבנתי את הקשר, קודם אגיד לך שתמיד רציתי ועדיין רוצה לנסוע להודו יותר מכל מקום אחר בעולם, או הודו או תילאנד. אז באמת יכול להיות שהיתי בגלגול הקודם בהודו, עכשו מה זה אמור להביע עם בנזוגי. איזה תיקון באנו לעשות יחד? האם הוא מתנקם בי כאילו בגלל שאז לא רציתי אותו. האמת שהיום אין אף אחד שהייתי רוצה. היתי רוצה שדבריםיתנו בנינו למרות שזה לא אפשרי. הוא טיפוס מאד קשה יש כמוהו אחד בדור, ולא רק אני חושבת ככה כל מי שמכיר אותו, איש מאד שנוי במחלוקת. תודה לך, האם יש סיכוי כלשהו אולי שבכל זאת נמשיך יחד? רק אולי,

רותי 11

New member
סוזי יקרה ../images/Emo140.gif

בואי ראשית נתקן שגיעה מחשבתית שלך , אף אחד לא בא להתנקם בך, אין דב כזה נקמה בין נשמות אלא רק עזרה ותמיכה. בעקרון באתם להיות זוג, נה שלא עשיתם באותה תקופה אבל כמובן שיש עוד תקופות חיים אחרות שעברתם ביחד שמשפיעים על המערכת הזוגית שלכם ולא רק מה שאמרתי לך . אם כל כך לא טוב לך שם למה את נמצאת בתוך אותה מערכת ? חשבת על זה אולי שהתיקון שלך הוא לדעת לעמוד על שלך ? לדעת להעריך את עצמך מספיק ולא לתת לאחרים לשלוט לך בחיים בכל דרך שלא תהיה ? קחי שליטה על החיים שלך ותעשי מה שטוב לך .

סוזי10

New member
לא התכוונתי להתנקם במובן המילה

אלא מן סגירת חשבונות כזו, ואני נמצאתבמערכת שכבר מפורקת מכל מני סיבות שלא פירטתי , נוח לי בשותפות הזאת מרוב הבחינות.ואני די מעריכה את עצמי וזו לא הסיבה שאני לא נפרדת. הוא לא שולט בחיי, ואניבשליטה מלאה , אני נמצאת מבחירה, יכולה לסיים זאת היום אבל יש סיבות שאני לא עושה זאת. דוקא בגלל העכה העצמית שיש לי לדעתי המערכת הזאת נגמרת, יוכלה להגיד לך שהוא שובניסט מושלם. ומזה אפשר להבין די הרבה.

רותי 11

New member
לא התכוונתי שהוא שולט בך

אבל את נותת לאופי שלו לשלוט ואולי תעריכי את הנשיות שלך כדי שהוא לא יהיה שוביניסט כי הרי אנחנו לא נמצאים סתם בתוך מערכות מסויימות ובני הזוג שלנו תמיד ללא יוצא מן הכלל משקפים לנו משהו מסויים, אז אולי תקחי את ההזדמנות הזאת שאת עדיין נמצאת אתו ותבחני את הצדדים "החלשים" שלך אצלך ותנסי לחזק אותם אצלך

סוזי10

New member
זה הענין רותי

שפעם נתתי לאופי שלו לשלוט בי, כי לא הערכתי את עצמי בכלום, וגם לא את הנשיות שלי, ויש לי, אני בכלל חושבת שהתמסרתי לו ,ועל המילה הזו התמסרות היה דיון בפורום אחר. ביטלתי את עצמי לגמרי. והתחלתי את הטיפול , ואז התחלתי ללמוד ולהעריך את עצמי, שם התחיל להתקלקל הכל, כי זה לא מצא חן בעיניו, היום אין לי צדדים חלשים מולו היום אני סופר מוערכת ע"י עצמי מה שלא היה בתחילת הקשר. סתם הבהרה, התחלנו את הקשר מיד שיצאתי מקילה טיפולית לגמילה מסמים, חודשיים אחרי, עדיין הייתי תחת השפעת "הנורמטביים" יצאתי להתמודד מול עולם שלא הכרתי כמעט מעולם , נכנסתי לקהילה מסטולית ויצאתי משם נקיה לעולם זר לולא מוכר, הכרתי את העולם רק דרך סמים וזה משהו אחר לחלוטין, רק דוגמא קטנה, היתי נכנסת לסופרים הגדולים הייתי המומה כי המון זמן לא הייתי בסופר . עמדתי נפעמת מול המדפים הגדוליםוהתפעלתי , ואיזה חגיגה זו לשלם חשבון חשמל כמו אדם נורמלי? אין לך מושג ורק משיהו שעבר את זה יכול להבין, אז יצאתי מהקהילה והוא נפל עלי. ואני עדיין חסרת בטחון מול העולם המוזר הזה , וכל כך שמחתי שאנחנו בקשר מכמה סיבות. הכרתי אותו לפני 25 שנה הוא מהשכונה שלנו, ותמיד זממתי עליו, אבל הוא לא ממש שם עלי כך שלא היה לנו קשר . הוא מכיר את האחים שלי כך שהיה בא לשתות קפה וכזה, ופתאום אחד כזה חתיך, חכם ,ונחמד וצ'יק צ'ק מה שלא קרה לפני 25 שנה קרה לי בתחילת דרך מוארת וזה החמיא לי, וכשחיינו יחד כבר שמתי לב שאני לא מוערכת מספיק ואז הלכתי לטיפול זוגי היות והוא לא רצה להשתתף, ומאז הערכה שלי עלתה ועלתה והתחלתי פתאום לדרוש צומת לב המגיעה לי, ובעיניו לא מצא חן שאני פתאום יודעת לדרוש את מקומי, בפרט שגם בעבודתי התחלתי לעלות לאט לאט ומעוזרת מישנית התקדמתי והפכתי להיות בתפקיד בכיר וטלפונים מדי פעם בשעות הערב, ותנאים וכו' , בפעם היחידה שהגיע לטיפול אמר למטפלת "היא עוברת שינוי , אז מה היא רוצה ממני"? וזה נכון , את לא חושבת ככה? גלשנו לנושא שכלל לא מתאים לפורום. אבל זה מסע אישי של נשמתי. תודה לך, כך שגם בגילגול ההקודם לפי דבריך הכרנו, גם בגלגול הנוכחי לפני 25 שנה, ואין לי טענות לאלוהים כי אני היא שביקשה אלוהים מדי פעם במהלךהשנים להיות איתו. וזה מה שקיבלתי משהו שבשיבילי רק מה שראיתי אריזה לא תואם את מה שהיה בפנים, אז אני צריכה להזהר מהבקשות שלי מאלוהים.

רותי 11

New member
סוזי - אגב זה מה שהיה

גם בפעם הקודמת - אבל הפוך לא הייתה לו אריזה הייתה לו פנימיות של ראית - את ראית את האריזה שלו, שלא מצאה חן ביענייך לכן התחמקת ממנו.

למעלה