רותי יקרה , שאלה לי...

רותי יקרה , שאלה לי...

האקס הרציני האחרון שלי הוא בעצם המערכת יחסים הכי משמעותית שהייתה לי . שנה לא ראיתי את הבנאדם. שנה לא דיברתי עם הבנאדם. ואם לומר את האמת , שנה המחשבה עליו לא הטרידה אותי. התגברתי , עברתי הלאה ומסתכלת אחורה ובעיקר קדימה בחיוך... העניין הוא שב3 ימים האחרונים פתאום התחלתי לחלום על הבנאדם. פתאום משום מקום. קרה שבשנה האחרונה חלמתי עליו מידי פעם אבל אף פעם זה לא היה כל כך חזק ועקבי כמו בימים האחרונים. מעבר לזה בימים האחרונים אני חובת עליו ומרגישה כאילו משהו קרה או קורה או יקרה. לא יודעת אם טוב או רע , אבל יודעת שזה קשור אליו ושיש סיבה לזה שבמשך שנה לא היה איכפת לי מידי ושום דבר בנוגע אליו לא הטריד אותי ופתאום כמה ימים שאין לי בהם מנוחה מזה. מה זה אומר רותי? אולי תוכלי לשפוך קצת אור על הדברים..

ועוד שאלה קטנה שלא מצריכה תקשור

ראיתי שהגבת למישהי למעלה על שאלה בנוגע לאנשים מעשנים וציינת ש"אנשים שמעשנים סמים מתקשרים מכיוון לא נכון אבל מתקשרים יותר מכולם..." האם תוכלי לפרט?..

רותי 11

New member
לצערנו סמים משבשים

את הפתח שאמור להישאר סגור בינינו לבין עולמות ויקומים אחרים - הרבה פעמים זה פשוט נפרץ אצלהם ומכאן בעצם מגיעים אותם הזיות, זה מצב לרוב שיכול להיות הפיך אבל לא תמיד ולדוגמא אנחנו רואים הרבה נפגעי סמים שלא חזרו "לשפיות" והם לא מבינים בעצם למה זה קורה להם. יש כאלה שלוקחים סמים דווקא כדי לנסות לתקשר אבל זה חיבור ממקום שלילי, כי בכל זאת מה שיכול להיצמד אליהם זה רק ישויות נמוכות ושליליות שבעצם שואבות מהן את האנרגיה שבקושי יש להם גם ככה.

רותי 11

New member
כראה שיש שם משהו שעדיין

לא פתור מבחינתכם, וכמו שאת בוודאי כבר הבנת אנחנו סוגרים המון מעגלים בזמן השינה הן בצורה מודעת והן לא מודעת.

פתאום זה נורא מטריד...פתאום אני

רוא אותו במקומות...וחושבת עליו לעיתים קרובות יותר ויש לי מין הרגשה שהולך לקרות משהו ואני לא יודעת מה וזה מטריד אותי. השאלה היא לא למה אני חולמת עליו אלא למה זה מטריד אותי ככה בשבוע האחרון?

רותי 11

New member
שחררי את זה ותשלחי את זה ליקום

הסירי דאגה מליבך, א םצריך לקרות משהו זה יקרה את לא תוכלי למנוע את זה, לכן שחררי את הדאגות הן לא מועילות במקום זאת את יכולה לשלוח אליו המון אור ואהבה שילוו אותו

למעלה