רותי יקירה

רותי יקירה

רותי איתך הסליחה מראש,יש לי 2 שאלות רותי הייתי רוצה לדעת על גילגול קודם שלי עם אחי הקטן רוני,היינו מאוד מחוברים עד לפני 3 שנים שהתחיל לצאת עם אושרית ומאז אני והוא התרחקנו.היתה בינינו תקשורת מדהימה,יש בינינו כימיה חזקה.הייתי רוצה לדעת מה הקשר שלנו בגילגול קודם? ועוד שאלה אני מאוד רוצה לעבור דירה מצד אחד שבעתי וראיתי די בדירה הזאת אך אני בקונפליקט עם עצמי מצד שני הילדות של לידור בבית הזה.אני באמת לא יודעת מה לעשות?

רותי 11

New member
לידור חיים צברי מתוקה

אני אענה לך ראשית על השאלה שניה דווקא כן הייתי ממליצה לך להחליף בית דווקא מאותה סיבה שתוקעת אותך לא להחליף, הגיע הזמן שתתחילי לשנות הוא הגיע אלייך הרבה פעמים והראה לך שהוא המשיך והוא מאוד היה רוצה שתמשיכי הלאה וככל שתהיי מחוברת יותר לבית בגללו את לא באמת משחררת אותו. ולשאלה הראשונה, את ואחיך רוני: אני רואה שהייתם זוג, זוג נשוי הייתה ביניכם אהבה גדולה, אהבה מאוד רגועה, לא אהבה דרמטית, הייתה ביניכם ידידות מופלאה בתוך הזוגיות, הייתם חברי נפש סיפרתם הכל אחד לשני, הוא היה איש הסוד שלך וההפך, היו לכם חיים מאושרים ומלאים, והמלצה תבדקי עם עצמך פנימה למה את מתנגדת לאותה בחורה. אגב בחרתם לבוא כאח ואחות דווקא בגלל הקשר המיוחד שהיה לכם, אתם באתם לכאן כדי לתמוך אחד בשני אבל ממקום אחר.

רותי תודה על הכל

רותי יקירה אני ממש מודה לאלוהים שנתן לי להכיר את החברים פה בפורום וכמובן אותך. תוד לכולם על התמיכה ובמיוחד לרותי על הכתף והאוזן הקשבת שהענקת לי בימים רגישים וקשים שעברו עלי. כשהגעתי לפורום התחלתי ממקום נמוך ורק בזכותך רותי אני עם שתי רגליים על הקרקע ומתפקדת בתור אמא לילדים שלי. אני זוכרת את עצמי יושבת בלילות ומחכה שהבוקר יעלה כי סבלתי מפחדים.אני לומדת בקצב שלי לחיות עם הכאב ולקבל שלידור התחיל חיים חדשים ושהפרידה היא לא נצחית. אני לומדת לחיות עם הכאב הגדול,זהו כתם שחור שישאר לי לכל החיים. ישר כוח רותי,אני מאחלת לך שאלוהים יתן לך כלבבך על העבודה וההשקעה במענה לכל החברים מבלי לפספס אף אחד.אני מוקסמת מהפורום וקוראת את כל ההודעות מידי יום ואני רק מתפעלת ממך יותר יותר.אני בטוחה שכל החברים בפורום חושבים כמוני. אין מילים בפי להודות לך על שלקחת אותי מרוסקת לגמרי והצבת אותי על הקרקע.תודה ענקית אגב שמעתי לעצתך,אני מחפשת דירה,אני מקווה שאני הפעם יעבור באמת דירה מכיוון שאני כבר 3 פעמים חתמתי חוזה בשנים שקדמו והכל התבטל ברגע האחרון.

רותי 11

New member
היי חמודה - תודה לך על המילים המחממות

את לא מבינה איזה טוב זה עושה לי שבדרכי הצנועה אני מצליחה לעזור לאחרים וזה באמת מכל הלב, לגבי הדירה לא הצלחת כי פשוט לא שחררת, זה יקרה רק כאשר שניכם את ובעלך תשחררו את הבית הזה.

הפעם שנינו רוצים לעזוב את הדירה

כל הזמן אני רציתי לעבור דירה אך בעלי רצה להשאר.לפני שנה רצינו לעבור לבית פרטי כי היה לנו קשה להרים את לידור במדרגות.חיפשנו בית פרטי מצאנו,חתמנו חוזה אך אחרי שבוע הודיעו לנו שהמחלה חזרה ולא יכולנו להתפנות להעברת הדירה תוך כדי טיפולים אינטסבים וכך ביטלנו את החוזה.ובאמת אחרי חודש וחצי לידור נפטר.היתה לי הרגשה שהכל היה מתכונן מלמעלה שלא נעבור.כי כך הצטרכנו לשבת שבעה בבית שיש בו את כל הילדות של לידור. הפעם שנינו רוצים לעזוב.אני מקווה שאני אמצא דירה שהפינוי באוקטובר כך שנעבור את שנת האבל פה ונצא לדרך חדשה. יש לי שאלה מה עושים אם אני לא מוכנה לוותר על כל הדברים והחפצים של לידור? בתודה רחל

למעלה