רותי- ינשוף בחלום

Magic54

New member
רותי- ינשוף בחלום

לרותי ובעצם לכל מי שמבין בזה אני חולם לעיתים בהקיץ על ינשופים שנמצאים על עצים ביערות חשוכים שמזיזים את הראש לכיוונים שונים... שמעתי פעם שינשופים מסמלים את ניבוי העתיד ולפעמים דברים רעים, חוץ מזה שיש בהם חוכמה עתיקה... מה באמת אומר ינשוף בחלום, ובכלל מה המטרה שלהם בעולם שלנו? {בלי שום קשר תמיד התעניינתי בינשופים}

אלמקס

New member
שלום אדון ינשוף, חכה ואל תעוף, רוצים סיפור...

באמת אתם רוצים סיפור? ("כן אנחנו רוצים סיפור, מה אתה כזה בשוק?!) ספר לנו סיפור ספר גם אגדה כן אפשר אולי וגם כדאי... אשף כשף קיש וקש היום נשמע סיפור חדש האח, הידד נשמע סיפור נחמד. טוב הייתי חייב להוסיף את השיר הזה...
אף פעם לא הבנתי מה הינשוף היה כל כך בשוק שבאמת אנחנו רוצים סיפור?! מה אף פעם הוא לא פגש ילדים שרוצים סיפור?! איפה הוא חושב שהוא חי הינשוף הזה השוקיסט הזה? צריך להגיד לו לרדת מהעץ הזה שהוא טיפס עליו

רותי 11

New member
האמת שאני לא כל כך מבינה

בסמלים של חלום -כשאני מפרשת חלום זה ממקום אינטואיטיבי ולרוב לא דרך סמלים. האמת שגם שמתי לב שיש כל מיני פירושים לכל דבר, לכן מה שאני חושבת שמה שמרגיש לך (כי זה החלום שלך) או יותר נכון מה שבעינייך מסמל אותו אובייקט זה מה שנכון.

TUKUSHI

New member
תשובה

ינשוף אכן סמל של חוכמה וסמל של על טבעיות וידיעת(זו גם הסיבה שיש ינשופים בהארי פוטר) זה אומר שבקרוב יקרה לך אירוע על טבעי שיחכים אותך בנושא אפל מהיערות החשוכים

Magic54

New member
תודה רבה !

רציתי להסיר ספק מה ינשוף אומר...גם אני האמת מבחינת אינטואיציה הרגשתי שינשוף זו חיה חכמה מאד, כמו שאמרת משתמשים בה הרבה לסרטים {מאד אהבתי לראות אותם בהארי פוטר מעבירים את המשלוחים } והם בכלל נחשבות לחיות היותר מיסתוריות על כדור הארץ.. אני אחכה לתובנה שתבוא.

למעלה