רותי חג שמח

kikona126

New member
רותי חג שמח

כשהתעוררתי ושאלתי את עצמי מה זה החלום שחלמתי, (יש בו יותר מידי סמלים, והם אחד בתוך השני...) עלה לי בראש לשאול את רותי, ואז נפל לי האסימון שהכוונה לפורום... אני יכולה לכתוב את החלום פה, אבל הוא כל כך מורכב, שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל... (ואני רגילה לכתוב ולפתור חלומות
) אני אספר קטע מהסוף (כי גם היו קטעים באמצע של סיפור, ושירה...) היה יצור, שגיליתי בבית של אח שלי שהוא לא גר בו כרגע (אין בית כזה במציאות) הרמתי אותו כדי לשאול את אח שלי מה זה הדבר הזה. הוא סיפר שזה כמו ילד. אבל הוא מדהים, נותן הרבה אהבה ובוטח במי שאוהב אותו. היצור ישר עבר אליו כשהוא ראה אותו, ואח שלי החזיק על הידים שלו את הילדה שלו (אישתו בהריון עדיין לא ילדה) ולא פחד שהוא יעשה משהו. היצור הזה העביר את היד שלו על הפנים של הילדה על הלחיים שלה על העיניים ואז בשיער, פעמיים. אחרי זה לקחתי אותו לידים שלי והוא עשה אותו הדבר, המגע שלו לא היה הכי נעים. הוא עבר על הפנים שלי ועל השיער (אני לא אוהבת שנוגעים לי בשיער) ואז הוא שם את האצבע שלו בחלק החיצוני של האוזן שלי, הוא שם אותה שם חזק. והוצאתי אותה משם. (אז זה קטע שמאוד דיבר אלי, ולא ממש הבנתי אותו... מה הוא ניסה להסביר לי?)

רותי 11

New member
kikona126 היי חמודה

כמו שהבנת אני לא באמת פותרת חלומות, אני תמיד עונה מהאינטואיציה שלי במקרים האלה. ולאחר הפתיחה הארוכה לחלום שלך. מה שמרגיש לי זה שאת צריכה להיפתח, את לא מספיק פתוחה לקבל רוך חום ואהבה, זה כאילו "יצור" זר עבורך, אחיך הראה לך שאין לך ממה לחשוש שהוא מביא רק אהבה הוא אפילו המחיש לך את זה ואת עדיין היית סגורה, כשאותו יצור ניסה לפתוח לך את האוזן שלמעשה מסמלת את ההקשבה שלנו את השמיעה הפנימית שלנו, שם גם הייתה לך בעיה את מהר מאוד הוצאת את האצבע שלו, לא איפשרת שיפתחו או שיעזרו לך עם השמיעה הפנימית שלך תשימי לב מה ההדרכה שלך מנסה לומר לך.

kikona126

New member
לא פותרת חלומות אבל... ../images/Emo24.gif

הפירוש נכון חלקית, אבל היו כמה מילים שדיברו אלי פה (לא במשמעות שנכתבו) וגרמו לי להבין את משמעות החלום! פירשתי אותו כרגע נכון (הייתי באמת צריכה לשמוע דיעה של אדם חיצוני כדי להגיע לפרשנות, הנכונה - או יותר נכון המקיפה של החלום - שמאירה הכי הרבה פנים של פירושים ושל דברים) אבל עדיין הבאת פה הרבה חומר למחשבה, אולי את בעצם גם פרשנית חלומות??? יש בי אהבה כלפי אחרים אבל לפעמים, או אולי לרוב היא באה על חשבון האהבה העצמית שלי. או אולי הפחד לגלות אותה. היצור הזה בחלום מסמל אצלי הרבה דברים - קודם כל הכניסה לעולם המיסטיקה - שאין בו גבולות והוא לא מוגדר (שילוב של הרבה חיות יחד). אבל השילוב הזה של הרבה חיות יחד, שהיה יפה, היצור לא היה מכוער, אלא חמוד ומיוחד, היה בו משהו מאוד קוסם, מראה על שילוב שאני צריכה להגיע בעצמי, כלומר לאחד את החלקים שבי ולא לפרק אותם ולהפריד אותם. ההקשבה היא הקשבה פנימית, עצמית, משהו שגם לא תמיד בא לידי ביטוי, שוב, אולי מהפחד של מה שחס וחלילה אפשר לגלות שם... טוב, אז כרגע נתתי לפחדים האלו שם, ואני גם יודעת מאיפה הגיע החלום (הוא גם נחלם לאחר שקראתי חומר של ימימה והוא גם מתקשר לקטע משם) ועכשיו צריך להתקדם עם המידע הזה. בקשר להפתחות לקבלת חום ואהבה, זאת אכן בעיה, שאין לי מושג מאיפה היא מגיעה... וזה גם דבר שצריך לעבוד עליו... ופה חשוב לי להגיע לתשובה לזה לבד... אני חושבת שאני כבר יודעת אותה חלקית....

למעלה