רותי חג שמח
כשהתעוררתי ושאלתי את עצמי מה זה החלום שחלמתי, (יש בו יותר מידי סמלים, והם אחד בתוך השני...) עלה לי בראש לשאול את רותי, ואז נפל לי האסימון שהכוונה לפורום... אני יכולה לכתוב את החלום פה, אבל הוא כל כך מורכב, שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל... (ואני רגילה לכתוב ולפתור חלומות
) אני אספר קטע מהסוף (כי גם היו קטעים באמצע של סיפור, ושירה...) היה יצור, שגיליתי בבית של אח שלי שהוא לא גר בו כרגע (אין בית כזה במציאות) הרמתי אותו כדי לשאול את אח שלי מה זה הדבר הזה. הוא סיפר שזה כמו ילד. אבל הוא מדהים, נותן הרבה אהבה ובוטח במי שאוהב אותו. היצור ישר עבר אליו כשהוא ראה אותו, ואח שלי החזיק על הידים שלו את הילדה שלו (אישתו בהריון עדיין לא ילדה) ולא פחד שהוא יעשה משהו. היצור הזה העביר את היד שלו על הפנים של הילדה על הלחיים שלה על העיניים ואז בשיער, פעמיים. אחרי זה לקחתי אותו לידים שלי והוא עשה אותו הדבר, המגע שלו לא היה הכי נעים. הוא עבר על הפנים שלי ועל השיער (אני לא אוהבת שנוגעים לי בשיער) ואז הוא שם את האצבע שלו בחלק החיצוני של האוזן שלי, הוא שם אותה שם חזק. והוצאתי אותה משם. (אז זה קטע שמאוד דיבר אלי, ולא ממש הבנתי אותו... מה הוא ניסה להסביר לי?)
כשהתעוררתי ושאלתי את עצמי מה זה החלום שחלמתי, (יש בו יותר מידי סמלים, והם אחד בתוך השני...) עלה לי בראש לשאול את רותי, ואז נפל לי האסימון שהכוונה לפורום... אני יכולה לכתוב את החלום פה, אבל הוא כל כך מורכב, שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל... (ואני רגילה לכתוב ולפתור חלומות