רותי, התייעצות.

the pitria

New member
רותי, התייעצות.

אתמול נפגשתי עם חברה שכבר עברה התנסויות הקשורות לזכרונות מגלגולים קודמים. כאשר היא ספרה לי על כך לפני הרבה זמן, היא אמרה שחוותה את הזכרונות כאילו הם קורים ממש עכשיו. אתמול המטרה היתה לעזור לי להיזכר בגלגול האחרון שלי. היא הדריכה אותי (היא הדריכה אנשים אחרים בעבר) אבל חוץ מכמה תמונות, שיכול להיות מאוד שהן רק הדמיון שלי, לא עלה שום זכרון מן העבר... אני לא מתכוונת לוותר כי זה משהו שמאוד חשוב לי לגלות, בין היתר. רציתי לדעת אם יש לך אפשרות לראות מי הייתי בגלגול הקודם. בכל מקרה, אני לא אפסיק לנסות למצוא את התשובה בעצמי.

the pitria

New member
אתם חושבים שהשיר קשור למה שאולי יקרה ב 2012 ?

מציון תצא האהבה ביצוע: יונתן רזאל ואביתר בנאי מילים ולחן: יונתן רזאל כי מציון תצא האהבה יפה, זכורה, נעימה כמו שחיכינו לה אלפיים שנה בארץ רחוקה כי מציון תצא ההבנה שלמה, זכורה, נעימה כמו ששמענו אותה בפעם הראשונה בארץ רחוקה מספרת על השקט, על האדם לוקחת אל כל המקומות הטובים שבעולם לוקחת אותי, אותך, ובכלל אוווו... כי מאדם יוצא דבר אלוקים מוכר, שלם, מבפנים כמו ששמענו אותו בפעם הראשונה בארץ רחוקה כי מציון נצא אל העולם יפים, מחוזקים, ביחד כמו שעמדנו שם בפעם הראשונה בארץ רחוקה ונדע אז כולנו את הדרך חזרה נשמח ונבין שכל זה קרה ויהי ערב ויהי בוקר יום השביעי אוווו... כי מציון תצא האהבה יפה, זכורה, נעימה כמו שחיכינו לה אלפיים שנה בארץ רחוקה לה לה לה... כי מציון תצא תורה ודבר ה' מירושלים הללויה ** אני מאוד אוהבת את השיר הזה. המילים פשוט ניראו לי קשורות למעברי המימדים שאולי יתרחשו בסוף שנת 2012.

מנין הטענה כי "מעבר ממדים" יתרחש ב- 2012 ?

מהו "מעבר ממדים" ? מה יקרה לאמונותיכם אם דבר מזה לא יתרחש ב- 2012 ?

the pitria

New member
שלמה,

אין שום טענה. כנראה שפיספסת את המילה "אולי". ומה יקרה לאמונותינו? כנראה שנצטרך לחכות ולראות. ולי אין בעיה עם זה.

golden energy

New member
פטריה../images/Emo24.gif

כמו שדגנית אמרה.. חבל על האנרגיות שלך..כנראה אין לו חיים ואין לו למי להציק אז הוא בא לפה.. קוראים לזה טרול בשפה הפורומית
הוא סתם מבזבז פה מילים והוא ילמד את זה לאט (חחחחח לאט מידי!...) תתרכזי במה שחשוב *לך* רק ולא בתפל

רותי 11

New member
השיר מדהים - אני מאוד

אוהבת את המילים שלו אבל השיר מדבר עלינו על העם היהודי על התפקיד שלקחנו על עצמנו לשמש אור ואור = אהבה. לחזור למהות שלנו כי כאשר אנחנו נהיה באהבה כל העולם יהיה באהבה. אני מאוד אוהבת את המשפט של קריון לאן שילך העם היהודי ילך העולם האמת שלא רק הוא אומר את זה אבל זה ידוע שכאשר אנחנ ונגיע לאיזון כל העולם יגיע לזה. וזה בהחלט יכול לעזור לכולנו במעבר

רותי 11

New member
the pitria יקרה

ציינת שראית מספר תמונות וחשבת אולי שזה הדמיון שלך את צריכה להבין דבר אחד את לא יכולה לדמיין משהו שאת לא מכירה שלא חווית אותו או ראית אותו באחת מתקופות החיים שלך, לכן ברור שלא היה כאן עניין של המצאה או "דמיון". להיכנס לתקופות חיים אחרות (שחזור) יש מספר דרכים לעשות את זה, ואחת מהם היא כמובן השחזור עצמו אבל אם את רוצה לעשות את זה מקצועית את חייבת לפנות למומחה בעניין, שנית יש כל מיני מדיטציות או דרך דמיון מודרך אפשר להיכנס ולראות דברים אמנם זה לא עמוק כמו שחזור אבל גם זה חווייתי ומעניין, אני הבאתי כאן בזמנו מדיטציה כזאת, אז אולי כדאי שתנסי לעשות אותה. ועכשיו לשאלה שלך, למה חשוב לך לדעת מה היית בגלגול קודם? האם זה מתוך סקרנות או שאת רוצה לבדוק משהו מסויים? כי אם זה מתוך סקרנות זה יכול להיות נחמד, אבל אם את רוצה לבדוק משהו שמפריע לך כאן בתקופת החיים הנוכחית זה לא משהו שמגיע בהכרח מתקופת החיים הקודמת שלך, אלא זה יכול להגיע גם מתקופה מאוד עתיקה. לכן חשוב לחדד את השאלה

the pitria

New member
קיימות שתי סיבות.

הראשונה- השאלה, "מה קורה כשמתים", מפריעה לי מאוד מאז שהייתי ילדה ממש קטנה. זה מפריע לי יותר משזה מפריע לכל אדם שאני מכירה. היתה תקופה ארוכה שבה הצלחתי להדחיק את הפחד, אבל בחודשים האחרונים הפחד חזר וזאת הסיבה שהגעתי לפורום הזה. אז הייתי רוצה למצוא את הסיבה לפחד הנורא הזה, פחד שאנשים אחרים (שאני מכירה, לא כל האנשים בעולם) לא מגיבים אליו כמוני. הסיבה השניה- רציתי הוכחה. אם הייתי יכולה להיזכר בגלגול האחרון שלי, ואם הוא לא היה לפני יותר מדי זמן, הייתי יכולה להשוות את מה שהייתי רואה לנתונים כלשהם בהווה.... אבל יכול להיות שזאת בקשה כללית מדי.

אורות2

New member
ממה שקראתי המוות הוא כמו שינה

אני מקווה .... כל מי שחזר ממוות קליני מתאר שלווה ,אור ואהבה ופגישות עם קרובים לאחרונה ישראל סגל כתב ודיבר על זה . לפני מספר שנים עשיתי טיפול שחזור גלגולים אצל מישהי . הנושא של הגלגולים לא היה נוח. בסוף עשיתי בהדרכתה "עליית נשמה" היה מדהים פגשתי קרובים וחויתי המון שלווה ואהבה ואור שקשה לתאר

the pitria

New member
כל זה יפה ונחמד, וגם אני קראתי לא מעט על נושא

גלגול הנשמות ומה שבין הגלגולים, אבל אני זקוקה לאישור שכל זה הוא לא פרי דמיונינו.

רותי 11

New member
אני כבר הסברתי משהו

אנחנו לא יכולים לדמיין משהו שאנחנו לא מכירים או שלא נמצא אצלנו במודע או בתת מודע.

רותי 11

New member
the pitria יקרה

את מזכירה לי אותי - אני כל כך פחדתי מהמוות ממש פחד מוות. היום כשאני מבינה את מה באמת קורה בזמן המוות אז זה פחות מפחיד, כמובן שלא הייתי רוצה למות ואני עדיין נאחזת בחיים יותר מהכל. ואצלי זה באמת התחיל ממקום של זכרון נשמתי בגיל 11, באחד הלילות פשוט התעוררתי בבהלה הרגשתי שאני נחנקת למוות, וממש נלחצתי התפללתי באותו רגע לאלוהים שאני מוכנה לעשות הכל רק לא למות ובעצם מאותו רגע התחיל אצלי הפחד מהמוות, בדיעבד הסתבר שבגלגול הקודם שלי מתתי בתאי הגזים (מסביר את תחושת החנק) בגיל 11, ולקח לי המון שנים לשחרר את הפחד הזה - למעשה זה קרה רק לפני מספר שנים מועט, זה קרה רק לאחר שנכנסתי לכל עניין הרוחני, ובעצם הפחד הזה מהמוות הכניס אותי לרוחניות או יותר נכון לכל עניין גלגולי הנשמות. אבל את צריכה להבין שזה מחייב שהפחד מהמוות מגיע מתקופת החיים האחרונה שלך. בכל מקרה אני אנסה לבדוק לך מה הסיבה לאותו פחד, מאיזה תקופת חיים זה מגיע, אבל תסלחי לי זה יחכה למחר אני פשוט קרועה מעייפות עכשיו. לגבי השאלה השניה שלך מה קורה בזמן המוות, כבר צינתי את זה - שכאשר אדם משתחרר מהגוף הפיזי שלו כבר מיד מלווים אותו נשמות שזה בעצם תפקידן ללוות אותנו אל האור ומשם הנשמות פוגשות את הנשמות של האנשים שהיו יקרים לנו בתקופת החיים הזאת. מספרים שהאור ואהבה שהנשמה מקבלת בזמן המוות היא כל כך עצומה עד שאין מילים להסביר אותה.

רותי 11

New member
אל דאגה מתוקה

פשוט בסוף שבוע אני עמוסה מקווה עד מחר לענות לך

רותי 11

New member
the pitria יקרה ../images/Emo140.gif

מיד כששאלתי הראו לי תמונה שלך - בתקופת חיים מאוד עתיקה כמה מאות שנים אחרוה, אני רואה שמעלים אותך על מוקד כאישה. את קשורה למוט וסביבך אנשים ופשוט שורפים אותך חיה (אגב אני מכירה את זה אישית גם לי עשו את זה ). אני רואה שאת פשוט מבועתת ואת לא מפסיקה לצרוח עוד לפני ששורפים אותך, את ממש חסרת אונים כי את יודעת מה הולך לקרות והפחד פשוט מוציא אותך מדעתך. את לא מאלה שמקבלים עליהם את הדין ולכן את ממש נסערת ואת מראה את זה - יש כאלה למשל שהעלו על מוקד או על גרדום ולא פצו פה, אצלך זה לא היה ככה את כל הזמן צעקת וצרחת על האנשים לרחמים וכזה, מה שמרגיש לי שלא הייתה סיבה מוצדקת - ששפטו אותך בטעות וכאילו העלילו עלייך עלילה, לפי האווירה מרגיש לי צרפת. וזה לא היה הגלגול האחרון שלך.

the pitria

New member
המממ....../images/Emo4.gif

אוקי. אני לא מתווכחת עם זה. אף על פי שאני לא מפחדת מאש, ואני מאוד אוהבת את צרפת... אבל אם זו תקופת חיים עתיקה אז זה כנראה כבר לא משנה. בכל מקרה, תודה!! חשבתי להיפגש עם ד"ר בריג'יט קשטן, פסיכולוגית שמתמחה בגילגולי נשמות.

רותי 11

New member
היי מתוקה

ראשית ברור שזה לא רק המקרה ואין בעיה לבדוק מאיזה עוד מקורות זה מגיע. אבל הראו לי את התקופה הזאת וכנראה שהיא המשמעותית ביותר. וכמו שציינתי גם אותי העלו על מוקד- ואני לא ממש מפחדת מאש - בכל אופן לא יותר מהרגיל.

למעלה