נערה בהפרעה 1 - יקרה ../images/Emo140.gif
אני אתחיל בזה שאומר כמו לכולם שכל מי שאנחנו מכירים בחיים האלה הכרנו כבר מתקופות חיים אחרות יש כאלה יותר ויש כאלה פחות יש משמעותיים יותר ויש פחות אבל את כולם אנחנו מכירים ממקומות אחרים. אני אנסה לבדוק מה היה לך איתו באחד מהגלגולים הקודמים שלכם. אני רואה אתכם ביחד רוכבים על סוסים, באזור מיוער, באירופה ספרד או מדינה לטינית אחרת באירופה. אתם שניכם לבד אין איתכם עוד מלווים, וזה לא היה ממש מומלץ באותם ימים כי היו המון שודדי דרכים אתם כל הזמן דהרתם בזהירות ואני רואה אותו מכוון את הדרך הוא היה קדימה ואת לצידו אבל קצת אחריו הוא המוביל, אני רואה אתכם מנסים להגיע לאיזשהו מקום ביער יש לכם מטרה מאוד מדוייקת, אתם מחפשים שם משהו, אני עכישו רואה שאתם בעצם נרדפים את בורחת איתו מההורים שלך את נערה צעירה שם, בת 17 בערך, הוא "חוטף" אותך מרצון מההורים שלך מרצון שלך לא של ההורים. אתם מנסים להגיע למקום מסתור שהוא הכין ביער, בגלל זה הוא המוביל. אתם יודעים שישלחו אחריכם כוחות גדולים של חיפוש כי את שייכת למשפחה חשובה ועשירה שם, ואביך לא מוכן לשמוע על קשר ביניכם כי הוא נחשב לאדם נחות בעמדה שלו לעומתך. אתם מצליחם לטשטש את העיקבות שלכם ולברוח, אתם בורחים רחוק מהכפר מכולם, אתם מצליחים להגיע לאן שרציתם אבל אתם עוזבים את האזור שגרתם בו כל החיים שלכם, כי את יודעת שההורים שלך לעולם לא יוותרו לך על זה כם כל האהב הגדולה שיש שם, יש גם בסופו של דבר געגוע לבית לאמא בעיקר, כי את דואגת לאמא שלך שחלילה לא יקרה לה משהו , אבל את תמיד הלכת עם הלב שלך שם, היית צעירה ואימפולסיבית, והלכת אחרי הלב. הלב שלך לעולם לא הטעה אותך שם, האמת שהלב שלנו לעולם לא מטעה אותנו. ידעת להקשיב לו למרות שלפעמים הרגשת נקיפות מצפון שמה את פגעת במישהו בגלל זה. מה שכן חיים קלים או יותר נכון נוחים כבר לא היו לך שם, את היית רגילה לחיות חיי "מותרות" היו לך משרתות ולא היית עושה כלום במשך היום היית מתעסקת רק בתחביבים שלך זה משהו ששיעמם אותך מאוד לכן נמשכת לאותה הרפתקאה. ברגע שעברת להיות איתו זה נגמר את היית אמורה לשרת אותו את התחלת ללמוד לבשל ולנקות משהו שלא עשית כל החיים שלך מצד אחד עשית את זה למענו באהבה, אבל מצד שני הרגשת פחותת ערך, חיית ממש בפיצול שם. חיית אתו כל הזמן ברגשות מעורבים לא הייתה לך יציבות רגשית בגלל כל המצב. המשהו ה"חסר" שאת חשה היום קשור לחיבור שלך להדרכה שלך לנשמה שלך . את מרגישה הרבה פעמים רחוקה מהבית מהבית האמיתי שלנו הבית של הנשמה ברגע שתהיי יותר מחוברת לעצמך זה ישתפר