רותי היקרה שלום,

נפש2

New member
רותי היקרה שלום,

אני מרגישה שהמצב רק מחמיר, מאחר ואני בתהליך גירושים אני בזמן האחרון שומעת יותר ויותר ריכולים עלי, ובכל פעם שנודע לי שאמרו עלי משהו לא טוב, נעשה לי ממש רע ולהיפך, אם דברו עלי דברים טובים זה עשה לי מצב רוח טוב. אני ממש מתרגזת שמצבי הרוח שלי משתנים בהתאם למה שהסביבה חושבת עלי. הרי בסופו של דבר אלו הם החיים שלי, אז למה כ'כ חשוב לי מה אומרים עלי?? האם זה קשור לגלגול הנוכחי או שאולי לגלגולים קודמים שלי? איך אני אמורה להתגבר על זה ולא להתייחס למה שנאמר עלי ע'י אנשים? דבר נוסף, כשלאקס שלי טוב, אני מתרגזת עליו נורא על יחסו לילדים, וכשלא טוב לו אני ממש מרחמת עליו. כך שיוצא שבכל מצב קשה לי. אם הייתי מצליחה לנטרל את הסביבה ממני, חיי היו הרבה יותר רגועים ושמחים. איך אני עושה זאת? תודה, נפש

רותי 11

New member
נפש2 יקרה ../images/Emo140.gif

מתוקה ראשית כמו שציינת את נותת לאחרים להשפיע עליך את מעבירה את הכוח שלך את הכוח שלך לחיים לאחרים את נותת להם להחליט עבורך מה יהיה מצב הרוח שלך תתחילי להעריך את עצמך כדי שאף אחד לא יחליט בשבילך, כל כך חשוב לך מה יחשבו עליך שאת לרגע לא עוצרת וחושבת בעצם למה? הלמה מגיע לרוב מחוסר הערכה עצמית, נכון שכל מה שקורה לנו כאן הוא בהשפעת תקופות חיים אחרות שלנו, ואצלך הדפוס הזה הוא דפוס התנהגותי לכן זה אחד השיעורים המרכזיים שלך בתקופת החיים הנוכחית, השיעור הוא שיעור של הערכה עצמית ואת זה אפשר לעשות דרך עבודה עצמית פנימית עבודה על מי שאת וכעל לקבל את עצמך כמו שאת עם כל המינוסים והפלוסים. להיות יציבה בלי להיות מושפעת מדעות של אחרים. נכון שזה לא קל - אבל גם אם אני אומר ל מה היה בתקופת חיים אחרת שמשפיע עליך בצורה כזאת זה לא ממש יעזור זה לא יעשה את העבודה. אני מקבלת שהיית משרתת באחוזה, לא אהבת את צורת החיים הזאת, היה לך דמיון מאוד עשיר מאוד רצית להיחלץ מהחיים האלה, וחלמת שתתחתני עם עשיר כדי שיוציא אותך מחיי עבדות לחיי חופש, היית עושה את העבודה שלך ממקום של השפלה לא יכולת להסתכל לאחרים בעיניים כששירתת אותם, כי הרגשת מושפלת, אם משהו חייך אליך ואמר לך מילה טובה זה עשה לך טוב , אבל לרוב כולם קיבלו אותך כמובינת מאליה כמשרתת ושאת אמורה לעבוד עבורם. אגב שם לא הצלחת להתחתן עם עשיר לכן צאי מאותה תפיסה של משרתת וקחי את החיים לידיים כאדון החיים שלך.

למעלה