רותי היקרה , שאלה לי...

רותי היקרה , שאלה לי...

לא מזמן הכרתי בחור ממש נחמד וחברה שלי שעובדת איתו כל הזמן מספרת לי עד כמה שהוא חרא של בנאדם ועד כמה שזה לא ילך בנינו... אני לא רואה את כל הדברים האלו בו אלא רואה בנאדם מקסים לחלוטין. כאילו אנחנו מדברות על שני אנשים שונים... אני תוהה האם זו האמת או שאולי היא מנסה לחבל או לדאוג לכך שהקשר הזה לא יתקיים כי היה ביני לבינה מתח לאחרונה או שבעצם הוא באמת לא מתאים לי ובנאדם לא טוב ?.. התוכלי לעזור לי?.. תודה מראש רותי , את מקסימה.

רותי 11

New member
היי מתוקה- ראשית תמיד תנסי

לראות את החיובי בכל אדם ולא משנה מה שאומרים עליו. הוא בחור נחמד ואת מצליחה להוציא ממנו את הטוב שבו. נכון שהוא לא מושלם אבל אף אחד לא מושלם לכל אחד יש את המינוס והפלוס שלו, תתמקדי בפלוס שלו ותחזקי את זה. זה מה שקיבלתי

תודה לכם! תוכלי אולי

לבדוק לי רותי האם הקשר הזה יכול להצליח בכלל? יש לו עתיד?.. ובנוגע לחברה , היחסים שלנו מאוד טעונים אבל מצד שני אנחנו מאוגד אוהבות אחת את השניה. מאיפה זה נובע? ושוב , מון המון תודה...

רותי 11

New member
היי מתוקה- אני רואה שזה עבר דף

בכל מקרה אם יש עתיד עם אותו בחור - לא ממש מרגיש לי משהו שיהיה לטווח ארוך. ובבקשה אל תגידי לי שזה הסתיים לפני שהספקתי לענות לך (בצחוק) לגבי אותה בחורה אני מקבלת שהייתה ביניכן קירבה משפחתית מאוד קרובה בעבר. הייתן אחיות או משהו כזה.

דווקא לא הסתיים...הבנאדם

התגלה כמקסים ומראה התעניינות ורצינות רבה... חבל

למעלה