רותי החביבה

levincor

New member
רותי החביבה

שלום לך רותי שמי מאיר לוין זאת הפעם ראשונה שאני כאן והייתי מבקש לשאול אותך הרבה מאד...... אני גולש יותר בפורום עבמים וחוצנים ואני נמשך ומחובר לנושא הנ"ל. מה דעתך על הנושא? האם בתקשורים זה עולה? מה ההתיחסות לכך? האם אכן בתקופתנו ניצור מגע עם ישויות מהחלל החיצון? להבדיל מנושאים מטפיזיים הרי שנושא העבמים הינו לדעתי פיזי לחלוטין.נושא זה הינו אחד העקריים שיכולים להשפיע עלינו כאן על פני כדור הארץ ולכן זה מענין וגם חשוב. מעבר לכך הוא יכול להיות הקשר להבנות רוחניות שלנו. בתודה מראש מאיר

רותי 11

New member
levincor היקר ../images/Emo140.gif

שאלת שאלה רגישה מאוד בשבילי ואני אסביר למה. בוא נאמר שטוב לא יצא לי מהם, די סבלתי בגללם, לפני מספר שנים, אני אכן מודעת לכך שהם קיימים והם מסתובבים בינינו, ויש יותר מדי מהם באזור שלנו רובם בכל אופן מה שמוגדר חוצנים הם ממש לא חיוביים הם באו לקחת ולא לתת, נכון שיש מרפאות שלהם והם נותנים טיפולים לאנשים אבל תאמין לי שזה לא "מאהבת מרדכי". הייתה תקופה שהם "סימנו" אותי וסבלתי עד שקלטתי שזה הם, למזלי יש לי את הכלים להעיף את הסימונים שלהם וככה הצלחתי להיפטר מהם, נכון שהם ניסו מספר פעמים להגיע אלי אבל ישר זיהיתי אותם והעפתי אותם הבעיה שלרוב האנשים אין היכולת להתנגד להם כי הם לא מודעים למה זה חוצנים ומה הנזקים שיכולים להיגרם להם בגלל מגע עם חוצנים, אחד התדרים המאייפנים אותם זה תדר הכפייה שזה תדר שלא קיים כאן, כאן אנחנו נמצאים באזור של בחירה חופשית. לפני מספר שנים יצא לי לראות חוצן או יותר נכון ישות לא מהעולם הזה, הוא במקרה לא היה מזיק, אבל ראיתי אותו לשבריר של שניה וישר סגרתי את הראיה בגלל פחד פשוט. אם זה עולה בתקשורים בהחלט בוא אני אומר לך שיש המון מידע עליהם גם במקומות הרשמיים רק לא מוציאים החוצה את זה, ויש הרבה אנשים שיוצרים מגע איתם היום גם ממשלות נשמע מופרך ומוזר אני יודעת. מה שכן התפיסה היא שהם מפותחים מאיתנו וזה ממש לא ככה אנחנו נחשבים מפותחים מהם בגלל זה הם כאן, נכון שהם טכנולוגית מפותחים מאיתנו היום, אבל אנחנו ברמה הנשמתית מפותחים מהם ולכן הם כאן.

סוזי10

New member
רותי, נדמה לי שדברנו על זה

לא בהרחבה אומנם אבלכן סיפרת לנו על כך.

levincor

New member
תודה רבה רותי'לה

אז מה בדיוק הם מחפשים כאן ומאיפה הם הגיעו? האם גם הם עוברים תהליכים כמונו של מוות וגלגול מחדש? יש היום הרבה תאוריות לגבי כל הנושא הקשורות לתנך ולנבואות. האם זה אכן קשור , או שאלה סתם פרודיות של אנשים שעברו "השלכה" לחיינו? הבנתי מהתגובות שהנושא כבר נדון כאן...אבל אני לא השתתפתי ,כך שאני מתנצל אם זה מטריח אותך? שמתי לב שהרבה אנשים ומשתתפים שואלים אותך על גילגולי נשמתם ועל חלומותיהם. זה מענין מאד האם תוכלי לתת לי אינפורמציה על כך הקשורה אלי ?

well being

New member
רותי, ואם כבר אשמח אם תרחיבי על ההררכיה

האלוהית, האם הם כלולים בתוכה? איך הם קשורים לאור?

well being

New member
התכוונתי לשאול איך הם קשורים אלינו?

האם הם גם יישויות של אור? ואם אור זה מה שבנה את העולם אז איך יכולים להיות דברים שאינם?

רותי 11

New member
היי חמודה

את שאלת שאלה כל כך רחבה שמאוד קשה לענות עליה סתם ככה, אני בעקרון יודעת את התשובה אבל כמו שציינתי את צריכה לצמצם את השאלה, היא רחבה מדי זה פשוט לשבת והלסביר לך איך הבריאה כולה עובדת

רותי 11

New member
levincor יקירי ../images/Emo140.gif

עד כמה שאני יודעת שהם לא חווים את הגלגולים כמונו כי הם לא נמצאים באזור של בחירה חופשית, ולכן אין להם את הצורך בגלגולים. שאלת משהו על התנ"ך אולי תגדיר או תרחיב כי לא ממש הבנתי את השאלה. החוצנים כהגדרתם, אני לא מדברת על נשמות שמגיעות מעולמות אחרים שבאים לתמוך בנו ולעזור לנו, הם באו לכאן לצורך מאוד מאוד ספציפי, אנחנו נמצאים בסוף עידן, וכדי לעבור לעידן הבא אנחנו צריכים לסיים את מה שבאנו לעשות כאן, וזה חוויות ושיעורים ותיקונים שנוצרו עם הזמן ומי שסיים את אותם תקונים ושיעורים יכול לעבור, הבעיה אצל חוצנים שהם "ויתרו" על החוויות של יסוד המים (רגש) ולכן החוויות והשיעורים של יסוד המים חסרים להם והם בעצם כאן כדי לעשות קיצור דרך על "הגב" שלנו, כי אין להם באמת הרבה זמן, לכן נעשים כל אותם ניסויים בבני האדם ועוד... בגלל זה כשאמרתי שהם באים לקחת ולא לתת ושאנחנו מפותחים מהם לא סתם אמרתי את זה

אלמקס

New member
נלחץ לי בטעות... ../images/Emo6.gif

רציתי לשאול אם "תדר הכפיי" זה לא בעצם כמו עין הרע וכל הדברים מהסוג הזה?

golden energy

New member
../images/Emo6.gif

היי גם לך! פפפפ....יש אנשים שדורשים תשומת לב!!

רותי 11

New member
אלמקס - לא בדיוק

תדר הכפייה נמצא בכישופים ובוודו ולא בעין הרע.

למעלה