רותי,בוקר טוב

R B E

New member
רותי,בוקר טוב

היית כה טובה אליי אתמול ורציתי להודות לך כך. אחותי,תמיד לימדה אותי להודות לאל על מה שיש. להסתפק,במועט,ולא להתלונן. באמת,כמעט כל יום,אני מודה לאל שיש לי את מה שיש. נרדמתי מאוד מאוחר,בד"כ אני צונחת ב9 למיטה. חשבתי רבות,על מה שאמרת. האם יש דרך,מוחשית לדעת אם היא שומעת אותי? איזה סימן,או משהו. מאוד מאוד כאב לי,שהקבר שלה הייה ממש צנוע, ורחוק בפינה, הסבירו לי שזה מה שהכי זול. לא הבנתי,מדוע בניה שייבדלו לחיים ארוכים. עומדים מרחוק, הסיברו לי שהם כוהנים,ואסור להם להיות קרוב. ואז פרצתי בבכי,עוד יותר גדול. ואמרתי,אוי אלוהים,למה האכזריות הזאת? תהייה נשמתה עדן. כל פעם,שאני חושבת עליה. אני נזכרת בילדות המאושרת שהיא העניקה לי. תמיד,לקחה איתי איתה לשוק,והסבירה לי כל דבר. שהיינו צריכים ללכת לשוחט,עם התרנגולת. אמרתי לה,מזל אני,לא יכולה לראות את זה. פחדתי לאבד אותה בשוק,אז נאלצתי להיכנס. ואח"כ, בכיתי מאוד ששחטו את העוף. והיא הייתה אומרת,הילדה הזו,כה רגישה ועדינה עד היום אני כך, עד היום,יש לי רגישות עצומה לבעלי חיים. הסבלנות אין קץ שהייתה לה אליי,זה פשוט לא ניתן לתיאור. ותמיד אמרה,את מאוד חכמה,נועדת לגדולות. הייתה משבחת אותי על כל מעשה הכי פעוט. טוב פרקתי את אשר על נפשי. . ממנה למדתי,חמלה מהי. רותי המון תודה לך .

עליזה 63

New member
R B E שבוע טוב מתוקה

חמלה,סליחה הם הדברים שהופכים אותנו מיוחדים. אחלה שבוע ותרפי מהצער טוב לה שם היא הפסיקה לסבול. ומאחלת לך חיים טובים.

R B E

New member
עליזה תודה,איך אדע

שהיא שומעת אותי? זה מאוד מאוד חשוב לי.

רותי 11

New member
R B E יקרה - ../images/Emo24.gif

תודה לך על התודות. לגבי אחותך את יכולה להיות בטוחה בכך אבל כדי שתרגישי טוב שהיא שומעת אותך את יכולה לבקש ממנה סימן שתעשה לך שתאותת לך באיזושהי צורה שהיא שומעת אותך את יכולה לבקש את הסימן הרצוי לך ותראי מה קורה. לגבי הקרב והמצבה זה באמת שולי כי את הנשמה זה לא ממש מעניין, מה שמעניין אותה זאת זכות הנשמה ולא האבן, כי בואי לא נשכח שאותה נשמה היו לה כבר מאות גופים ובכל פעם הקבר הוא שונה, לכן זה ממש לא חשוב. חשוב לשמור את האהבה שלה את הדברים הטובים שלה.

למעלה