רותחת!!

princesa4

New member
רותחת!!

אזז ככה: ראיתי איזה מודעת דרושים , התקשרתי אליה ומסתבר שזה היה תחנת דלק שכבר הייתי בה . גם פעם שעברה המנהלת זימנה אותי למחרת בשעה 10 בבוקר להתייצב אצלה . רשמה אז את הפרטים שלי , טלפון ושם . ראיתי אצלה שהיא אצלה כבר כמה מתלמדים . היא גם אמרה לי שתחזור אליי בעוד כמה ימים כי כרגע יש אצלה מתלמדים ולא חזרה כמובן .. ניסיתי גם את הפעם את מלי ואיך שהמודעה פורסמה ישר איך שהיא זימנה אותי התייצבתי . אולי היא זיהתה אותי כי היא כבר לא פירטה לי את העבודה שמתחילה במשמרות . אקיצר התבאסתי טילים . לא ראתי אצלה מתלממדות רק מתדלקת אחת . היא אמרה לי אותו הדבר שאני אצטרך להיות מתלמדת , ואם מתאים לה ממשיכים הלאה.." . היא אמרה לי את זה בטון שכאילו אני יעמוד תחת פיקוח וזה . כולה תחנת דלק . יש סיבה שהיא לא תהיה מוצה ממני בכלל ..? שוב היא אמרה לי לחכות שבוע בגלל תהליך של שנה חדשה ושהיא תתקשר אלי.כשהא שאלה אותי , אם יש לי בעכייה לעבוד בחגים , שבתות , לילות , אמרתי לה שאין לי שום בעייה ובאמת אין לי. אז למה היא משחקת איתי??? משיהו עבד פעם בתחנת דלק פה.? יש סיבות שהיא תוכל להכשיל אותי ביומיים התלמדות אם בכלל היא תטרח להתקשר.?? ועוד משהו מעצבן!!! אחרי זה חזרתי הביתה , התקשרצ לאיזה כוח Tדם . אמרתי להם שרשום שהם מחפשים עובדי ייצור והיא אמרה שזה עבודה קשה וזה.להרים ולארוז קרטונים של וופלים.. מה זה התעצבנצתי עליה!!!! גבר עבדתי שבוע באיה מפעל שעבדתי בו , ולא היה לי קשה מבחינה רוחנית והיה דינמית וזה . לצערי פיטרו אותי וא שאר העובדים בשל צמצוצמים . אותו כוח אדם התקשר אלי לפני כמה ימים ואמר שי עבודה אחת [שבסוף עכשיו אני אה שצמודה לתחנת הדלק הזאת] שהמנהלת צריכה רק עובדת אחת . לקחו 3 עובדים כולל אותי , והמנהלת לא אהבה אותי . אותו כח אדם לא טרח להתקשר אלי ולקח אותצי כמובן מאליו שכל עבודה קשה בשבילי.. ואללה אני רותחת...1 אני מקפידה להתקשר . ללגבי וופלים אמרו שברגע שזה יתפנו יצרו איתי קשר , והם לקחו אנשים אחרים..

למעלה