רותחת מעצבים

רותחת מעצבים

אני לא יודעת מה לעשות
למרות שביקשנו מחמתי מיליון פעם לא להגיד לאחיינית של בעלי שיש הריון, היא סיפרה לה
אחיינית שלו בת 8, ועכשיו כל הזמן היא אומרת לכולם שאני בהריון, והיא מצפה שזה אצלי בבטן.
אמרתי לגיסתי שתדבר עם הבת שלה ותסביר לה שזה פונדקאות, אבל היא לא מוכנה להסביר לה כזה דבר.
ועוד הדגשתי ואמרתי לגיסתי שאחיינית שלי (הבת של אחותי), שהיא בדיוק בגיל של האחיינית של בעלי יודעת שיש לנו הריון והוא בעזרת פונדקאית.
פשוט במקום פונדקאית אמרנו חברה מאוד טובה שלנו
מה עושים?

מירבי*

New member
אל תתעצבני

חבל שתתרגזי, נסי להסביר לגיסתך שחשוב לך שידעו את האמת ולא יחשבו שההריון בגופך.
תני לה דוגמא מהאחיינית שלך ואולי היא תשתכנע שזה בסדר לספר.
חבל על העצבים, זה כבר נעשה ועכשיו צריך לקתן את זה וזה אפשרי.

גיי J

New member
כל כך מתסכל

התהליך שאנחנו עוברות לא פשוט וכל תוספת מוסיפה על הקשיים.
תדברי עם האמא של הילדה ותדגישי את החשיבות לכך שהילדה תדע על הפונדקאות, לא בשבילך, אלא בשבילה (הילדה), זה יכול להיות כל כך מבלבל עבור ילד. תגידי לה שבמידה וקשה לה או במקרה ואין לה מושג איך לגשת לנושא, את מוכנה לדבר ביחד איתה עם הילדה.
בהצלחה!

הבעיה נפתרה

בעלי התותח דיבר עם אחותה והסביר לה את המצב ושאין לה ברירה להסביר לבת שלה שאנחנו נעזרים בפונדקאית

גיי J

New member
כל הכבוד לבעלך

מצויין שהבעיה נפתרה

אבל זו טעות מצידה של גיסתך לא להסביר, כי מתישהו האחיינית תבין לבד שאת לא בהריון, ואז היא תהיה מאוד מבולבלת...אני חושבת שזה צריך להטריד יותר את האמא של הילדה מאשר אותך.
אצלנו היה במשפחה משהו גם מעצבן, שההורים לא סיפרו בהתחלה בכלל לילדה שעומד להוולד לנו תינוק, והיא גילתה את זה בסוף ההריון לבד והיתה ממש בשוק...קצת נעלבתי, אבל אחכ חשבתי לעצמי שזו בעיה שלהם, שהם יצטרכו לפתור עם הילדה את זה שלא סיפרו לה.

למעלה