רושפלד על כתית.

ח ר ו ב

New member
רושפלד על כתית.

הועתק מאתר סומלייר .http://www.sommelier.co.il/ חדשות גורמה רשמים מכתית החדשה אני שונא כתבות שמתחילות באני מודה. אבל זאת תתחיל בדיוק כך: אני מודה שמאיר חבר טוב וקולגה מאוד אהוב עלי, משהו ברצינות התהומית וב"חשק" הבלתי נדלה שלו לבישול גורם לי להעריך אותו עוד יותר. למען האמת מעולם לא כתבתי על קולגה, משהוא בזה מביך ולא נכון, אם אתה כותב טוב כולם חושבים שיש לכם "קשרים נסתרים" ואם אתה כותב רע אז בכלל... הכל מתחיל בזה שארוחות בכתית ובמיוחד "ארוחות הטעימות" היו סוג של רולטה רוסית, חלק מהן הצליחו, חלק היו אסון נוראי וחלק מהן סתם היו בסדר. אבל כולן בלא יוצא מן הכלל לא היו משמימות, ובכולן היה רצון עצום להרשים לחדש ולהפתיע, גם על חשבון זמנך הפנוי (ארוחת טעימות בכתית נמשכת שעות). השיחות לאחר כל ארוחה היו רוויות ברגשות, מאיר הסביר אני הקשבתי, אני הסברתי מאיר הקשיב, שיחות בהם שני הצדדים חושבים שונה אבל מקשיבים ומנסים להבין את הצד השני . הנצחון של מאיר (ושלי) יום ב' שבוע שעבר, ידיד ואיש עסקים חבר אלי לארוחת טעימות בכתית. השארנו למאיר להחליט מה נאכל...מזכיר לכם רולטה רוסית...הפעם הכדור פיצץ לי את הראש. ארוחת סדורה, יצירתית ומנומקת. ארוחה ברמת בישול גבוהה בקנה מידה עולמי, ואני לא מדבר על העולם השלישי. נראה כי מאיר על גל חדש לגמרי של בטחון עצמי (מותר לנחש שגם למשקיעים הנהדרים שהוא גייס יש חלק גדול בכך), ולנו פשוט יש מקום נפלא לסעוד ארוחות מאד ואני מדגיש מאוד יוצאות דופן על רקע נוף הקבבונים והחציל בטחינה. ארוחת הטעימות היתה מורכבת ממספר מנות קטנות, עד מנות קטנות מאד בגודל נגיסה: טרטר פלמידה לבנה עם כרובית טריה ופריכה בשמן זית מנת צלופח חמימה עם חצילים קוקי סאן ז'אק עם פטריות פורצ'יני סלמון פריך עם קרם סמיך של חמציצים אוכף טלה עם ארטישוק וטפנד זיתים תבשיל לחי ושקדי עגל מוקפד קינוח משעשע של מקרונים, זקן סבא וביצת שוקולד ...וטארט אגסים חלומי למאיר כנות גדולה בקשר לבישול שלו, הוא כל הזמן מחפש ריגושים ואני מקווה בשבילו שימשיך. הוא מתחיל לפתח מנעד יותר בטוח לסועד, שלא גורע אלא רק מיטיב ביחסיו עם הסביבה. מנות עם טעמים ברורים, טכניקה זוהרת וקסם שרק לו יש. כבוד!!! יונתן רושפלד, שמאז הארוחה לא מפסיק לחייך.

ח ר ו ב

New member
ראוזיליה,

הייתי צריך למלאות חוב ישן לבתי. ולהיות אצל רחל . ובמקום היינו באיזור כרמל\שנקין\נ.בינימין. ואכלנו עוף בגריל נהדר. אבל לא מרגש כמו רחל. לא נורא, ביום ראשון הקרוב מצטרף אלי , אחד הייננים המוצלחים והמקסימים בארץ, לחווית רחל.

גסטרו

New member
רוגוב בהארץ דהיום גם מתלהב

ואני לא יכולה שלא להביא לינק לבקורת שכתב ידידי הגרגרן בפורום אורט על הבקורת של רוגוב הגרגרן אבל בכתית לפני כשבועים, בערב . הוא איש שאכל במיטב מסעדות ארצנו והעולם

Merav B R

New member
../images/Emo43.gif חרוב, אני לא מוחקת כי יש

תגובות לשרשור אבל בפעם הבאה נא לא להעתיק לכאן כתבות (גם ציון שם הכותב לא מספיק) אלא רק לצטט או לתת לינק

למעלה