רושם כללי מ"Unapologetic"

אבישי ר

New member
רושם כללי מ"Unapologetic"

באמא שלכם, אין לי כח לחפירות. כולם יודעים שזה של ריהאנה ושזה האלבום השביעי שלה שצריך להשתחרר שבוע הבא, נחסוך את זה?

עכשיו שכבר עברו כמעט 24 שעות מאז שיחרור האלבום, מה הרושם שלכם מהאלבום?

אבישי ר

New member
אני לגמרי יכול להגיד שהיא התעלתה על עצמה.

האלבום הוא אמור להיות מן אלבום המשך ל"Rated R" ואחרי מספר שמיעות לא קטן (10 שמיעות של כל האלבום ברצף, כן, חרשתי היום את האמא שלו), אני באמת יכול להגיד שזה האלבום הכי טוב שלה.
היא העבירה את המסר שהיא רצתה להעביר, השירים באלבום מדהימים אחד אחרי השני, רק הולך ומשתפר. הבעיה היחידה שאני מוצא לנכון לציין, |דגש|הוא לא קליט בשיט. יש המון שירים באלבום שפשוט משעממים אותך אחרי 2 דקות, אבל בכולם תמיד יגיע השיא, אם זה ב"Numb", עם אמינם ששבר את כל הקו המשעמם הזה שהשיר הלך, או הראפר הזה (לא סגור עדיין מי זה, מרגיש כמו קנייה, אחרים אומרים שלא) ב"Jump" או אפילו הגיטרות שמשתלבות ב C Part של "What Now" והופכות אותו למשהו שונה לגמרי. האלבום רק הולך ומשתפר, עם "Stay" שזאתי הבלדה הכי חזקה שלה באלבום וגם בתקופה האחרונה. "Love Without Tragdey/Mother Mary" ממשיכים את כל העלילה של האלבום "לא מתנצלת". "Get It Over With" שהיה נשמע לא מבטיח בכלל בהצצות, הצליח גם להפתיע. אמנם הוא נשאר על אותו קו, אבל אני דווקא מוצא בזה משהו יפה. בעיקר אני מאושר לשמוע עד כמה הקול שלה השתפר. אחריו מגיע השיא שלי, השיר שהכי חיכיתי לו - "No Love Allowed". המאן דאון 2.0 של האלבום, שנותן לי את התחושה של "A Girl Like Me" עם נגיעות של ריהאנה כיום. "Nigga IS YOU BLIND?!" , פשוט ענק.

את האלבום היא מסיימת עם "Lost In Paradise" שהאמת די איכזב. הוא ממש טוב, אבל אני חושב שהיא הייתה צריכה להוסיף לו C Part רצחני כזה, שפשוט ימשיך להלהיב אחרי 2 דקות שאתה שומע "I'm sooooo lost in paradise", "Bassline". אז עכשיו אני מחכה ל"Half Of Me" שידלוף, נשמע לי כל כך מבטיח.

אלבום ענקי, היא לא איכזבה אותי בכלל.

biסk

New member
Rated R תמיד יהיה האלבום הכי טוב שלה

קשה לי להאמין שהיא אי פעם תצליח להתעלות עליו אבל האלבום הזה בהחלט מזכיר אותו באווירה וזה מעולה!
אני עדיין בשמיעות ראשונות של האלבום, אכתוב בימים הקרובים דעה עליו.

Rud3 Boi

New member
לבנתיים אני יודע דבר אחד,

וזה שהאלבום החדש של ריאהנה, הוכיח לי שוב למה אני אוהב אותה.
ריאהנה אמיתית, המוזיקה שלה אמיתית, והקול שלה אמיתי.
יש כאן בחורה שמחוברת לעצמה, למילים, ולמוזיקה, ברמה שלא נתקלתי בה.
היא לא מוכרת לי את פנטזיית כוכבת הפופ אמזונת האופנה שאוכלת את העולם.
אני מרגיש כאן בחורה בת 24 שנכנסה לאולפן והחליטה לספר לי כמה דברים.

אני לא מבין

איך אפשר להגיד את כל הדברים האלה אחרי שזה ברור שהיא לא הייתה שותפה אף לכתיבת שיר אחד באלבום.
יהיה יותר נכון להגיד שהיא נכנסה לאולפן והחליטה שהיא רוצה לשתף אותנו איזה שירים היא אוהבת לשמוע\להקליט.

Rud3 Boi

New member
למה זה ברור שהיא לא הייתה שותפה בכתיבה?.

חוץ מזה, המסע של אמן ווקאלי להתחברות לשיר שלא הוא כתב, הרבה יותר ארוך וקשה.
אני לא חושב שריאהנה הייתה מקליטה שיר שהיא לא מתחברת אליו ב-100%, היא כבר יכולה להרשות את זה לעצמה, DEF JAM נותנים לה לעשות מה שהיא רוצה - אחרת, היינו מקבלים כאן עוד גירסא של ביונסה שהייתה גומרת כמו קלי רולאנד.

למעלה