פשוט יצרת את המקום בשבילי!
אבלל אולי מצד שני זה לא טוב... כי אז אני לא אפסיק לקשקש לך בשכל...*הבעת תמימות בפרצופי* אוקי אז אני מתחילה אתמול (והיום לפנות בוקר) היה לנו לילה לבן! דבר דיי חביב אני חייבת לציין אוקי נתחיל ככה נסעתי עם כיתתי החביבה ונורא רציתי לישון (אבל אף אחד לא נתן לי!) הם התחילו לשיר שירים מעצבנים וצעקו וצרחו! (לא מספיק זה גם היו איתנו ט'6 לא אנשים מי יודע מה יש ויש) טוב הנסיעה אמורה להיות שעה וחצי או יותר לנו לקח משו כמו שעתיים וחצי למה? כי הנהג אידיוט! עשה לנו סיור בטבריה וסביב הכינרת! (בערך..) ואז הגענו חצי שעה אחרי כולם אבל לא נורא ישר ניכנסו לבריכה (שהיה בה כיף כי המים היו ממש חמים! ולא לא מפיפי...טוב אולי...אי אפשר לדעת עם הילדים בשיכבה שלי..

ואז נפתחו המתקנים! (היו שם 4 מגלשות שתיים כחולות ושתיים אדומות כתומות תלוי בעיני המתבונן לא ממש אאטרקציה גדולה) אז כחימום התחלנו עם הכחולות...והמכשנו איתן...אני אישית...האדומות די עשו טראומות לכמה בנות...דוגמת המגלשות הלבנות בממדיון הכל עולה למעלה..אז אני נשארתי למטה!) ואז הגענו לכיף של הערב! האבובים! שם לא כמו בשפיים ממדיון האבובים אכן שווים! היה שם מסלול סגור(החור השחור או משו..) והפתוח הסגור היה ממש כיף! הכל חשוך לא רואים כלום!!! עשיתי אותו פעמיים פעם ראשונה צרחתי והיה ממש כיף פעם שניה לא צרחתי וזה לא היה כיף אז חזרתי לצרוח!!! (שצורחים תמיד יותר כיף!!) ואז עשיתי את המסלול הפתוח שלכולם נדפק התחת בו (חוץ ממני נו טוב להיות אנשים קטנים!

ואז נסגרו המתקנים...:\ (כן חבל שהם לא היו פתוחים הרבה זמן) ואז חזרנו לבריכה שאמרו שהיא תהיה "פתוחה" עד 4 וחצי בבוקר והיא לא הייתה....ב3:40 היא נסגרה!
ואז יצאנו והייתה "מסיבת דיסקו" (שירים של פריחות) ורק באיזה חמש וחצי בבוקר הוא נזכר להשים שירים טובים... אז בזמן הזה (של השירים המעפנים) חברה שלי פרשה שמיכה והלכה ואנשים באו להתנחל לידי)איזה שעה ישבנו ואכלנו ואז נרדמתי ל10 דקות וקמתי והלכנו לאכול ואז נסענו הביתה ואני חטפתי תנומה באוטובוס עד ששלושה מטומטמים מהכיתה שלי התחילו לצרוח (טיפשים!) ןאז התעוררתי כל חמש דקות...ואנשות בו לצעוק עליהם וזה לא עבד אז אני הלכתי להגיד להם לשתוק וגם זה לא בדיוק עבד וילד מט'6 אמר שכולן באות לצעוק ואז אני מגיעה (בנאדם קטן) ואני אפילו לא צועקת והם מפחדים ממני!! חחחחחחחחחחח זה קרע אותי מצחוק!!! אבל זה מסתבר נכון... הם יודעים שעם ילדה אלימה(כבר לא..

לא מתעסקים אבל הם לא שתקו אז הכתי לשבת לידם ושוב לאכול והיה נחמד וב11 בערך הייתי בבית וישנתי עד 19:30

זהו רואה אמרתי ששלי יהיה ארוך ושלא צריך לתת לי מקום לדבר