רורי משנה גוון!!!
פ פינקילושה New member 16/12/02 #7 הא!../images/Emo2.gif אמממ..., לא סליחה, הייתי חייבת לשים את ה- "הא! "
G Gilmore Girl Rules New member 16/12/02 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לול!!!!!!!!!!!! זה היה צחוק קולני כזה... חחחחחחחחחחחחח.... ובהזדמנות אני חייבת לספר משהו.... איפה העוף.
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לול!!!!!!!!!!!! זה היה צחוק קולני כזה... חחחחחחחחחחחחח.... ובהזדמנות אני חייבת לספר משהו.... איפה העוף.
D Digi Lista New member 17/12/02 #14 ../images/Emo3.gif... האמת שדווקא פסים ורודים בשיער יתאימו לה,לדעתי ... בל גם ככה זה בסדר ...
G Gilmore Girl Rules New member 17/12/02 #15 מזכיר לי שבאיזשהו פיק... היא צבעה את השיער בוורוד. כאילו, בטעות. אבל היה כתוב שזה היה נורא יפה זה היה ב.......... אני לא בטוחה. אולי "Three Guys and a Rory"?
מזכיר לי שבאיזשהו פיק... היא צבעה את השיער בוורוד. כאילו, בטעות. אבל היה כתוב שזה היה נורא יפה זה היה ב.......... אני לא בטוחה. אולי "Three Guys and a Rory"?
C ChArMeD GiRl 4 EvEr New member 19/12/02 #16 אהההה!!!!! מה קרה לה??? היא ניראת כמו ערפדית.... מפחיייייידדדדדד......