רורי - דין - ג´ס...

shirakl

New member
דין באמת תקוע

כנראה שהגיע הזמן שלרורי יהיה מישהו חדש! ג´ס בא בדיוק בזמן! ושימו של לפרומו של הפרק הקרוב... (ואני לא אספר, כי מי שרוצה לדעת פשוט יראה...)

את יכולה לספר

אבל פשוט לעשות את הסימן של הספוילר (
).. ככה שמי שכן רוצה לדעת ופספס יוכל לדעת לפי ההודעה שלך..

shirakl

New member
זה מופיע איזה 800 פעם ביום

ועוד יומיים הפרק בכל מקרה...

shirakl

New member
אבל../images/Emo58.gif

רואים שם את ג´ס אומר לרורי שהוא לא מבין על מה יש לה לדבר עם דין... (כנראה שקראנו את המחשבות של התסריטאים...) ואז דין הולך מכות עם מישהו (אולי עם ג´ס? לא בטוח..) ורורי מתחילה להטיל ספק בקשר שלה עם דין!

זה כל כך נכווווווווון

כבר מלא זמן אני חושבת שדין הוא מזה לא בשביל רורי (אני יודעת שאני נשמעת כמו סנובית חבל"ז אבל אני נורא לא...
), בהתחלה הוא היה בסדר אבל כבר אין לו דמות הוא רק מפריע... וטריסטן הוא נורא נורא נורא חמוד! (דרך אגב שמתם לב שהוא שיחק בכמה פרקים ב"דוסון קריק"? הוא היה החבר של ג´ן שבגד בה עם עוד אחת) ובטח זה היה נורא מגניב שהוא יהיה עם רורי, איזה חבל שהוא עזב הלוואי שיחזור... רוב הסיכויים שהוא יזור כי יש לו דמות כזאת לא פתורה... וג´ס (דרך אגב קלטתי שהוא מ"המין השני" בשנייה הראשונה שראיתי אותו. ובפרק הראשון שהוא היה ב"בנות גילמור" נורא אהבתי שלוק זרק אותו למים ככה באדישות, נורא נגנבתי) הוא גם נורא נורא נורא חמוד, והתלבטתי בינו לבין טריסטין, אבל עכשיו שהנ"ל עזב דפניטלי(אין ספק) שהוא ה א ח ד בשביל רורי (קלטי כבר, קלטי...). שלחו תגובות בהמוניכם!

yael filen

New member
אני חשובת

שרורי צריכה להיות עם ג´ס, או הכי טוב, להיות םע טריסטן, ומישהו מוכן בבקשה להגיד לי מה השם של השחקן ואיפה עוד הוא משחק?

למעלה