רורי גלאגר
אני חייב לשאול משהו - אולי מישהו מכם יוכל להסביר לי.
לשמחתי ולבושתי, גיליתי את רורי גלאגר לפני כחצי שנה.
לשמחתי - כי גיליתי עולם "חדש" של מוזיקה שלא הכרתי, ושממלאת אותי בעונג שלא יתואר.
האיש פשוט מענג, ומהר מאוד הפך אצלי לאחד מהפייבוריטס.
לבושתי - כי רק עכשיו? איך זה יכול להיות שעד היום, בגילי הדי מופלג, לא שמעתי עליו? כמה שנים של תענוג פספסתי, ואני לא אחד ששומע מוזיקה באוטו בשביל להעביר את הזמן. מוזיקה זה פחות או יותר הדבר שמהנה אותי יותר מכל, סוג של חמצן.
אני שומע המון, ויש לי מאות תקליטים + מספר דומה של דיסקים + מאות גיגות של חומרים על המחשב. תסכימו שזה יותר מהממוצע...
אז איך? איך זה יכול להיות שמעטים כל כך שמעו עליו בארץ? אני מנסה אצל כל הסביבה הקרובה אלי, שכוללת לא מעט אנשים שאוהבים מוזיקה מעל לממוצע, ואף אחד לא שמע עליו.
כשאני מכיר להם אותו, כולם מודים לי בעיניים בורקות...
הוא לא יותר כבד או לא קליט, מלהקות כמו לד זפלין למשל.
גם כשאני מחפש חומרים ברשת בעברית - בקושי יש.
אז למה דווקא הוא, עבר כאן מתחת לראדר?
תודה למי שצלח את החפירה הזאת
אני חייב לשאול משהו - אולי מישהו מכם יוכל להסביר לי.
לשמחתי ולבושתי, גיליתי את רורי גלאגר לפני כחצי שנה.
לשמחתי - כי גיליתי עולם "חדש" של מוזיקה שלא הכרתי, ושממלאת אותי בעונג שלא יתואר.
האיש פשוט מענג, ומהר מאוד הפך אצלי לאחד מהפייבוריטס.
לבושתי - כי רק עכשיו? איך זה יכול להיות שעד היום, בגילי הדי מופלג, לא שמעתי עליו? כמה שנים של תענוג פספסתי, ואני לא אחד ששומע מוזיקה באוטו בשביל להעביר את הזמן. מוזיקה זה פחות או יותר הדבר שמהנה אותי יותר מכל, סוג של חמצן.
אני שומע המון, ויש לי מאות תקליטים + מספר דומה של דיסקים + מאות גיגות של חומרים על המחשב. תסכימו שזה יותר מהממוצע...
אז איך? איך זה יכול להיות שמעטים כל כך שמעו עליו בארץ? אני מנסה אצל כל הסביבה הקרובה אלי, שכוללת לא מעט אנשים שאוהבים מוזיקה מעל לממוצע, ואף אחד לא שמע עליו.
כשאני מכיר להם אותו, כולם מודים לי בעיניים בורקות...
הוא לא יותר כבד או לא קליט, מלהקות כמו לד זפלין למשל.
גם כשאני מחפש חומרים ברשת בעברית - בקושי יש.
אז למה דווקא הוא, עבר כאן מתחת לראדר?
תודה למי שצלח את החפירה הזאת