רוק שמח

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

taya

New member
רוק שמח

אני מחפשת רוק [לא רונקרול] שמח. זה בלתי אפשרי כבר, אני לא יכולה, דיי נמאס. נכון שהמצב הנפשי שלי לא משהו ורוב החיים שלי אני עצובה, אבל גם לי מותר להיות שמחה לפעמים. כשעצובים צריך לשמוע מוזיקה טובה, בואו לא נתווכח על עובדה זאת [ולא נכנס למריבה על מהי מוזיקה טובה], בואו כולנו נאמץ מוחנו וננסה לעזור לטיה לצאת מהדיכאון ששולט עליה היום. איזה רוק שמח אתם מכירים? [אל תמליצו לי על גרין דיי בבקשה]. כי המוזיקה שאני שומעת רובה [כולה] עצובה, יש משהו שמח? האם העצב שולט על עולם הרוק [בואו נוציא את הפאנק רגע]? כי כשאני רוצה לשמוע מוזיקה אהובה בזמנים קשים- זה גורם לי רק לבכות. לשמוע ליתיום ולבכות זה כבר הרגל אצלי בחודשים האחרונים... בעצם הרבה שירים שאני אהובת גורמים לי לבכות, זה אצלי או אצלם?

Orens

New member
להוציא פאנק?

רגע... אז את מבקשת מוזיקת רוק שמחה אבל מוציאה מהכלל רוקנרול ופאנק... מממ... אז מה כן? רוק מתקדם או פסיכדלי שמח את לא תמצאי כל כך מהר, ואני חושב שאת יודעת את זה. אני בכל זאת אמליץ לך לנסות להקות פאנק אמריקאיות משנות השבעים/שמונים בגלל שהמוזיקה שלהם שמחה ומתעסקת ב-פאן ולא בפוליטיקה כמו הפאנק הבריטי. מממ... RAMONES, BUZZCOCKS, HEADCOATEES (שהן יותר לאורך הניינטיז, אבל מצויינות). לאליס קופר יש גם שירים שמחים. מה אם רוק אלטרנטיבי? זה את כן רוצה? אם כן אז יש לך את WEEZER, או את PRESIDENTS OF THE USA (שזה הכי שמח). אני יודע, חפשי את George Thorogood and the Destroyers זאת להקת רוק שמחה (אפילו שיש להם גם אלמנטים של בלוז ורוקנרול). ל-STEVE MILLER BAND יש שירים שאני לא יכול לקרוא להם עצובים. קשה למצוא שירים שמחים כשמגבילים את המבחר לשירים שהם לא. זה בטוח.

אוקי

blur repablica primus system of a down יש עוד מלא להקות שעכשיו לא עולות לי לראש בהצלחה

the real flea

New member
וואלה

בלור מצויינים ואנשים לא אוהבים אותם משום מה... ופרימוס ענקיים הכרתי אותם ממש לא מזמן ואני מת עליהם, לא הרבה אנשים מכירים אותם..... אה יש את U2 יש להם כמה שירים שמחים

the real flea

New member
דיסק מומלץ שלהם

הדיסק BLUR של BLUR מומלץ, חלק מהשירים שם הם שילוב כזה של רוק ומוזיקה אלקטרונית... אני חושב שזה הדיסק הראשון שהם עשו בו רוק ולא בריט פופ

the real flea

New member
אה עוד משהו

רדיוהד, לפחות חלק מהשירים שלהם ואוזיס גם, אם את אוהבת...

z.StarDust

New member
טאיה יקרה:

אסכים עם כולם, ואומר שבלי שום קשר: הייתי דיי באותו המצב כמוך, ומצאתי משהו משעשע ביותר לסיטואציות כאלה-פוליאנה פראנק (הישן שלהם) ולפני שאולי יירגמוני באבנים-שווה לנסות, ודווקא במצברוח כזה. אצלי זה עבד!

למעלה