רוק עצמאות

l i s H A

New member
*_*

למה לא לשרשר לשרשור שפה מתחת הרי זה קשור לא?!?!?!:\\ וגם יש אי שם למטה או בעמודים הבאים שרשור על זה... עוד מעט יתחילו לפרסם..פליירים יחצנים ולא תוכלי להתחמק מזה.. http://www.rock2007.up.co.il/ או גם אפשרות. דוויק יש לך הרבה עבודות נקיון=\

הסבר.. :D

חח שמעי אני דיי חדשה פה... אז קודם כך תסבירי לי כמה דברים.. :D סבבה? :p מזה דוויק?! ומה שירשור :p

l i s H A

New member
אוקי חח

אני לא הכי מוכשרת בלהסביר את זה אבל אני מקווה שאני אצליח ושתביני. דוויק זה המנהל-זה בתור התחלה:) שרשור זה שפותחים הודעה על נושא מסוים אם זה משחק/הופעה/שאלון/אוף טופיק[שאליו משרשרים דברים שלא קשורים לכלום] נגיד ואת רוצה לענות על שאלון מסוים את משרשרת לאותו שרשור של השאלון ולא פותחת הודעה חדשה. איך משרשים? עושים הוספת תגובה בהודעה הראשונה של השרשור. אם יש לך משהו מסוים להגיב להודעה מסויימת ששורשרה לשרשור[חחחח]את עושה הוספת תגובה לאותה הודעה. [אני באמת מקווה שאת מצליחה להבין כי אין לי כוח לנסח אני כותבת מה שיוצא חחח] את ההבדלים בין השרשורים אפשר לראות בכך שיש שורה אחת דקה שמפרידה ביניהם וכל שרשור מתחיל בנקודה כתומה ולא כחולה:) אם יש לך עוד שאלות או סתם באלך כי אני ממש נחמדה^^ [email protected] חחחח:) ח-פ-ר-ת-י

הינה בשיבל ליסה לא התחלתי חדש.. :D

טוב.. אנשים.. בגלל שאני קצת חדשה.. אם לא אכפת לכם לספר על עצמכם.. ואז גם יהיה "שרשור" << די זאת מילה ממש מצחיקה.. חחחח >> כי אנחנו הרבה... אז זה לפני שאלות.. חחחח טוב ככה: 1. איך קוראים לכם!? 2. בני כמה אתם? 3. מאיפה? 4.מה אתם אוהבים לעשות? 5. מה אתם הכי אוהבים לאכול? 6.מה הדבר הכי דפוק שעשיתם? 7.יש לך שוקס/שין/בלוג? 8.יש לך חבר/ה? 9.יש לך איסיקיו/מסנג'ר? 10. נכון שלורל ממש חתיך? :D

שרון710

New member
אוו שאלותP:

1. איך קוראים לכם!?שרון 2. בני כמה אתם?15 ובקרוב וחציD: 3. מאיפה? כרמיאל 4.מה אתם אוהבים לעשות? דברים? 5. מה אתם הכי אוהבים לאכול? פסטה ברוטב שמנת ופטריות
6.מה הדבר הכי דפוק שעשיתם? עזבו שטויות 7.יש לך שוקס/שין/בלוג? היה בלוג. נסגר. 8.יש לך חבר/ה?נופ 9.יש לך איסיקיו/מסנג'ר? יאפ 10. נכון שלורל ממש חתיך? :D נו די! הוא קטין! אפילו בשבילי!!

אני גם רוצה לענות.. :D

1. קרן.. :) 2. 14 ושלושה חודשים.. D: אני פשוט אוהבת לעצבן אנשים בלדייק.. :D 3. אשדוד 4. לרקווד!! אני נושמת את זה!! :p 5. פיצה עם בולגרית.. שולללטט :p 6. חחח השאלון הזה?! זה ממש מצביע על שיעמום 7. כן שוקס: http://www.shox.co.il/userpage/index_up.php?EncrID=43a965e9c94d4fae60074f45b69b08a4 8. לא... אבלל ממש רוצה חחחחחח 9. כן , איסיקיו: 170641860 מסנג'ר: [email protected] 10. ממממש :D נראה לי ניסחפתי איתו קצת.. חחחחח

l i s H A

New member
ממ הניק שלי זה לישה=]

1. איך קוראים לכם!?לישי 2. בני כמה אתם?יום שלישי 15 3. מאיפה? 12 4.מה אתם אוהבים לעשות?לא דעת 5. מה אתם הכי אוהבים לאכול?לא דעת 6.מה הדבר הכי דפוק שעשיתם?לא דעת 7.יש לך שוקס/שין/בלוג?בלוג-274634 8.יש לך חבר/ה?לא 9.יש לך איסיקיו/מסנג'ר[email protected] 10. נכון שלורל ממש חתיך? D: יאפ..מאוד..וגם רענן וברי שקסיים ביותר^^ אבל היי אופי חשוב יותר...!!

l i s H A

New member
מה?!

מאיפה? 12-אין לי מושג איך זה הגיע למצב הזה..חח אני מבינה:)

l i s H A

New member
נדפקתי סופית

איזה הצפה מיותרת כוסעמק... מיבנה*** עזבו נו אני לא במיטבי...

souva

New member
:]

1. איך קוראים לכם!? אלמוג 2. בני כמה אתם? 15 עוד מעט וחצי 3. מאיפה? ליד חיפה :) 4.מה אתם אוהבים לעשות? לתופף 5. מה אתם הכי אוהבים לאכול? לא יודעת 6.מה הדבר הכי דפוק שעשיתם? לאדעת 7.יש לך שוקס/שין/בלוג? בלוג- 301118 8.יש לך חבר/ה? לא 9.יש לך איסיקיו/מסנג'ר? [email protected] 212564158 10. נכון שלורל ממש חתיך? :D כן והוא מתופף :) זה עוד יותר טוב חח ;)

בא לי גם....

1. איך קוראים לכם!? אילה 2. בני כמה אתם? 15 3. מאיפה?שוהם 4.מה אתם אוהבים לעשות? הממ הרבה דברים.... 5. מה אתם הכי אוהבים לאכול? שוקולד
6.מה הדבר הכי דפוק שעשיתם? כלכך הרבה... לא יכולה לבחור אחד.... 7.יש לך שוקס/שין/בלוג? לא 8.יש לך חבר/ה? נופ... 9.יש לך איסיקיו/מסנג'ר? יאפ... 10. נכון שלורל ממש חתיך? :D הוו כן

PPP =

1. איך קוראים לכם!? רותם 2. בני כמה אתם? 15 ו .. 3. מאיפה? חדרה 4.מה אתם אוהבים לעשות? לרקוד 5. מה אתם הכי אוהבים לאכול? פיצה חח 6.מה הדבר הכי דפוק שעשיתם? לא משנה P; 7.יש לך שוקס/שין/בלוג? כן 8.יש לך חבר/ה? כן 9.יש לך איסיקיו/מסנג'ר? כן 10. נכון שלורל ממש חתיך? :D נכון . !!!!!

moran916

New member
יאא גם אני

. איך קוראים לכם!? מורן החמודה 2. בני כמה אתם? 16 3. מאיפה? רמת הגולן 4.מה אתם אוהבים לעשות? לישון 5. מה אתם הכי אוהבים לאכול? ציפסס 6.מה הדבר הכי דפוק שעשיתם? עזבתי תבית חח. 7.יש לך שוקס/שין/בלוג? לעעע.. 8.יש לך חבר/ה?
9.יש לך איסיקיו/מסנג'ר?כה 10. נכון שלורל ממש חתיך? :D כן.. עצוב.. שהוא יקרא את זה הוא יהיה מזה נבוך..

../images/Emo122.gif

תגידו אני היחידה כאן שאיכשהו מרחמת על דוויק? זה לא יאמן.. הפורום מתמלא בשטויות וכל מיני שרשורי אימו פקאציים. בכל אופן בקשר לשאלתך יש שרשור למטה עם התשובות..ולישי כבר נתנה לך אחלה הסבר

למעלה