רוק עצמאות

just silly me

New member
רוק עצמאות

היי כולם. אני לא משתתפת בפורומים בד"כ אבל לרגל רוק עצמאות שהולך וקרב אני עושה מין תעמולה בפורומים. לפי רשימות מפוקפקות שקיבלתי האומנים שישתתפו ברוק עצמאות הם: היהודים אביב גפן מוניקה סקס הדורבנים הדג-נחש סאבלימינל ירמי קפלן רוני בוטן מתוק בקרקס שייגצ מה קשור? ואני מוחה! מוקי לא יהיה שם. לעומת זאת שמו את רוני וסבלימינל. כל כך לא לעניין. בקיצור אני רוצה לארגן מחאה רק שאני לא יודעת מי המארגנים וכל זה ולאן אפשר לפנות. אם מישהו מעוניין להצטרף, או שיש למישהו מידע בקשר למי אפשר לפנות, בבקשה תיידעו אותי. אסור לתת להם להרוס לנו את רוק עצמאות. <מצטערת אם זה נשמע מולודרמתי אבל זה ממש מרגיז>

רוק עצמאות

לרוק עצמאות יש עבר עם מוקי שבק הופיעו שם כל שנה ואחרי הפרידה מוקי הופיע כל שנה לדעתי למארגנים של "רוק" אין שום סיבה לא לרצות להביא את מוקי, ואם היה כאן סירוב הוא מצידו של מוקי ולא של המארגנים אבל ממה שהבנתי הוא דווקא יופיע אבל תבדקו את זה שוב בכל אופן

The Macker Girl

New member
אני עם נמרוד

אם מוקי לא מופיע זה בטח יותר בגלל רצון שלו ולא של המארגנים... בשנים האחרונות הוא הופיע שם ברציפות, אז לא נראה לי שפשוט "העיפו" אותו מרשימת הפרפורמרים... מה שכן... גם אני שמעתי שהוא כן מופיע. צריך לחכות שבועיים-שלוש עד שתצא מודעה מסודרת עם רשימת המופיעים... אבל לא נראה לי שיש טעם להתלונן.

double M

New member
זה אירוע פרטי....

הם לא חייבים לציבור שום דבר, מי שההופעות לא לרוחו-שלא יבוא. זה כמו שתפגיני מול מקדונלדס שהם לא מוכרים פיצות. זכותם המלאה....

MENIMEN M

New member
מישהו יכול לתת פרטים

מה זה רוק עצמאות? איפה זה? מתי זה? באיזה ערוץ זה משודר? (אם בכלל)

monikaaa

New member
כנס

רוק עצמאות זה אירוע שנעשה לכבוד הרוק הישראלי... ולעוד כמה אומנים שהם לא בתחום של הרוק... כמו סאבלימינל רוני בדג נחש ועוד כאלה.. הקיצר יש תארוע הזה כל שנה ביום העצמאות.. בערב... וזה נערך באמפי ווהל אני לא זוכרת ממש באיזה עיר מי שזוכר שיגיד ראשון אולי... וזה לא משודר בשום ערוץ.......

monikaaa

New member
אחותי! אני איתך!!

ראסמי זה לא פייר גם שנה שעברה זה היה ככה!!! כל העולם ואחותו הופיע ורק מוקי לא!!

monikaaa

New member
תיקון כנסו!!!

ברוק עצמאות האחרון מוקי כן הופיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Macker Girl

New member
טוב, לפי השלטים שהחלו להתפרסם...

מופיעים: היהודים, מוניקה סקס, אביב גפן, בוטן מתוק בקרקס, שייגעצ, מה קשור?, הדורבנים, הדג נחש וסאבלימינל והצל. לי, אישית, זה נראה קצת מדי... ולפי השלטים האלה רוני והפיקיות לא מופיעות. או שפשוט לא רוצים להגיד שהן כן...

The Macker Girl

New member
שלטים שתלויים בכל הארץ

(ז'תומרת... אם יש שלטים בחדרה, בטוח יש שלטים גם בשאר הערים...)

זה באמת נראה קצת..

מממ...בטוח יש עוד כמה להקות לא מוכרות... ובטח גם דנה ברגר תידחף איפה שהו....נראה לי... ורוק עצמאות לא יהיה שווה אם מוקי לא יופיע ! :( זאת ה'הופעה של הערב !

למעלה