רוק עצמאות...... משהו פה בטוח בא בסוף?
T Teen spirit New member 15/4/01 #7 גם אני... אני רק מקווה שאני לא ימות שם. או שיפנו אותי למד``א או משהו כזה.
H HadesK New member 16/4/01 #8 מן הסתם גם אני באה... מן סתם , אין מה לעשות חו מזה , חוץ מזה שהשנה נראה לי יהיה ממש טוב... היי ניץ! ביי ביי לילה טוב לכולם ושיהיה לכם יום טוב מחר בביצפר NOT!!!! Hades
מן הסתם גם אני באה... מן סתם , אין מה לעשות חו מזה , חוץ מזה שהשנה נראה לי יהיה ממש טוב... היי ניץ! ביי ביי לילה טוב לכולם ושיהיה לכם יום טוב מחר בביצפר NOT!!!! Hades
B Bodom-child New member 16/4/01 #12 נראה לי שבברבי אבל אל תתפוס אותי במילה תתקשר למערכת של העיתון ותשאל או פשוט תלך באלנבי או קינג ג`ורג` ותסתכל על המודעות
נראה לי שבברבי אבל אל תתפוס אותי במילה תתקשר למערכת של העיתון ותשאל או פשוט תלך באלנבי או קינג ג`ורג` ותסתכל על המודעות
M Metal_F New member 16/4/01 #14 אה מצויין...... אני באה לשם עם טאיה (פעם חברה אקטיבית בפורום היום כבר לא) אני כופה עלייכם/ן להתחלף בפלאפונים איתי אולי נראה אותכם....זה יהיה כיף.
אה מצויין...... אני באה לשם עם טאיה (פעם חברה אקטיבית בפורום היום כבר לא) אני כופה עלייכם/ן להתחלף בפלאפונים איתי אולי נראה אותכם....זה יהיה כיף.
M Metal_F New member 16/4/01 #16 מה זה מטאל עצמאות? אתה מתכוון לבארבי.? אז לא.......די לצערי....לרוק עצמאות.