רוק עצמאות 2007 חשוב!!!

שלמונזה

New member
רוק עצמאות 2007 חשוב!!! ../images/Emo168.gif

כמו כל שנה אותם חוקים עדיין חלים, מכירת וקניית כרטיסים בלוחות בלבד!!!! כל הודעה לגבי מכירת כרטיסים של רוק עצמאות ע"י היחצנים ועוזריהם תמחק ואפילו יחסמו אנשים, אז קחו בחשבון שלא תגידו לא אמרנו יום טוב

שלמונזה

New member
מתנצלת מראש על הנעיצה החוזרת ../images/Emo168.gif

אבל בגלל קרבתו של יום העצמאות ומציפי מכירות הכרטיסין אין לי ממש ברירה...

sbalanga

New member
שאלה חשובה

אני הולכת לרוק עצמאות, ורציתי לדעת איזה שירים לדעתכם הם ישירו? או האם יש שירים קובעים שהם שרים הופעות שלהם? כדי שאם יש שירים שלהם שאני לא מכירה, אני ילמד אותם לפני ההופעה תודה מראש [:

שלמונזה

New member
שמעי... ../images/Emo168.gif

מן הסתם אין לנו את הפליי ליסט של ההופעה, וכולנו רק יכולים לנחש איזה שירים הם יחליטו לבצע אם אני הולכת על ניחוש אז אשער שיעשו בעיקר הופעת להיטים, ומקסימום אולי שירים שאת לא יודעת את המילים זה משהו קטן וטוב והתשובה, ששניהם הם שירים מהאיחוד. אם את יודעת את המילים מה טוב, לא הייתי מצפה מעבר לזה, לשירים באלבומים המוקדמים שאף אחד לא מכיר.

Pete Best

New member
האמת אני מקווה שטיפה יגוונו

לכבוד הסינגל האחרון, והלוואי שהם יבצעו גם את "אני צוחק איתך". יש סיכוי לזה? אני מתכוון, בהופעות רגילות הם שרים אותו?

שלמונזה

New member
הבעיה היא ../images/Emo168.gif

שהם לא עושים כרגע הופעות רגילות, ובאנפלאגד הם לא עושים את אני צוחק איתך אני בספק אם הם יחליטו לבצע אותו דווקא בבימות יום העצמאות, אבל אשמח אם אתבדה

אכן הם מזמן לא עשו הופעה רגילה

היתה ההופעה בים המלח בפסח, אבל חוץ מדיווחים על רוחות עזות לא יצא לשמוע מה הם ביצעו בהופעה הזו. בהופעות הרגילות האחרונות שאני ראיתי הם ביצעו את אני צוחק איתך, אבל זה היה באמת מזמן. התחושה שלי היא שדווקא יש מצב. או לפחות - לדעתי, יש "הצדקה". ואם לא - אז לא

emperor28

New member
אממ

בים המלח היו ביצועים זועתיים לאת באה לבקר ואת לא כמו כולם חוץ מיזה הכל רגיל... ולא לא היה אני צוחק איתך אההה והיה אופטיקאי.

emperor28

New member
הופעת להיטים

רוב השירים היותר מוכרים שיש ב2 האלבומי הופעה שיש למשינה.. אולי יוסיפו את התשובה אבל שום דבר מעבר לזה... בין 7 ל 10 שירים הם ישירו

למעלה