רוק עצמאות 2003

pinksky

New member
רוק עצמאות 2003

היה נחמד+....... לא יותר!! ההופעה של היהודים הייתה הכיייייי טובה לדעתי!! הם שרו את השירים האוהבים עליי ורק מחפש תשובה היה חסר...... חוצמזה שנמחצתי למוות בפוגו הייתה הופעה טובה וממש נהנתי ממנה! מקום שני ההופעה של אביב גפן שהייתה טובה אבל היו חסרים כמה שירים טובים שלו... ומקום שלישי עברי לידר הגיי הכי מתוק בעולםםםםםםםם שהיה חמוד כמו תמיד!! מה שקצת הוריד השנה את הרמה של הרוק היה העובדה שהם הביאו את סאבלימינל<מטאליסט כבד ביותר!!>??? ואת הדג נחש&חלוצי החלל וגם WHAT THE FUCK נסגר עם הדורבנים האלה??? חוצמזה שאלו היו הופעות מגעילות ונתנו למוניקה סקס לשיר רק 3 שירים??!?! גם היו השנה אנשים לא משהו...... אני שמעתי כמה פעמיים קריאות של מוות לערבים דבר שיותר מתקשר אצלי למשחקי כדורגל של בית"ר ירושלים מאשר לפאקינג רוק עצמאות....... וחוץ מזהההההה שהיו ערסים במסווה של פריקים...... היה קצת קצת קצת יותר מדיי אנשים........ אבל הרוב היו אחלה..... ואממממ זהו

לדעתי.....

נכון שסאבלימינל והדג נחש היו מיותרים.... והדורבנים היו ממש (נגיד את זה בעדינות..) לא משהו אבל חלוצי החלל היו משעשעים מאוד למרות שאני לא אוהבת את השירים שלהם לדעתי ההופעה שלהם הייתה נחמדה ביותר... אבל ההופעה של היהודים הייתה ממש שווה (כמו שאמרת) וגם אביב גפן היה גדול (במיוחד בשיר "אני שונא" ושהוא היה בלי חולצה) וגם ההופעה של ירמי קפלן הייתה ממש יפה (למרות שכל שניה הוא הזכיר את הדיסק שלו) ובאמת היו אנשים שהיו לא משהו (לזרוק על מוקי בקבוקים באמצע ההופעה??? מה השתגעתם???) בקיצור אני התאכזבתי מהרבה דברים שם אבל התמקדתי בדברים הטובים שהיו שם וממש ממש ממש ממש נהנתי בכל מקרה..

N a V e

New member
הדורבנים לא משהו?!

אוי,למה,בגלל שהם מופיעים עם בגדים של הסבנטיז?! אחים שלי,זה הרוקנרול.לא יודע יותר מידי מבחינת הנגינה,אבל כל מי שהיה אמר שהוא נדהם "כמה הם הומואים" בלבוש שלהם.הם מוגדרים כלהקת Fאנק סטייל הסבנטיז...

VIHIMAN

New member
אתה טועה...

זאת מוזיקה דיסקו מובהקת, וזה שנות השמונים. זה ממש לא רוקנרול, וממש לא שנות השבעים. ולדעתי הדורבנים לא משהו כי המוזיקה שלהם לא משהו, דווקא את הבגדים אהבתי...חחח

the king 25983

New member
לא הסתכלתי על הבגדים אבל אני יודע

שהם ניגנו 3 שירים וזה נשמע כאילו זה שיר אחד ולא מוצלח

חלוצי החלל

מה זה החרא הזה? אוקיי שהם הופיעו אני כזה ניסיתי לשמוע וממה שמעתי זה היה כזה היפ הופ (תקנו אותי אם אני טועה כי לא שמעתי) וזה היה ממש גרוע.. אוקיי אז היו להם כמה הברקות של הקפוציצי ושל יו איזה יו איזה תחת אבל חוצמזה הם בעעע אחד גדול!!

rikiz

New member
יש הסכמה מלאה!!!!

אני מסכימה איתך פויה לערסים...........ובעיקר לסאבלימינל והצל הזין שלו!!! היה נחמד דווקא בסיידר נהנתי........

N a V e

New member
שנות ה-80?

עד כמה ששמעתי,מדובר בFאנק מובהק..שמעתי רק את "שוב הדיסקו כאן",וזה שיר פאנק לכל דבר.

VIHIMAN

New member
לא יעזור! זה שנות ה80,

וזה דיסקו! תשמע את ה-bee gees (שעליהם באמת אין כבר מה להתווכח, להקת הדיסקו המצליחה ביותר אי פעם) ותראה עד כמה שזה דיסקו סטייל שנות השמונים.

בוא נסיים ת'ויכוח

הדורבנים (להקה גדולה), עושים מין דיסקו-פאנק שכזה... והדיסקו הוא סוף השבעים תחילת השמונים. והבי ג'יז הם דיסקו, והדורבנים, בשיר שוב הדיסקו כאן (נדמה לי) גם מבצעים מחווה לבי ג'יז ועושים את האו או או המפורסם שלהם.

Vdrums

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

שנות ה80 זה ממש לא דיסקו... הדיסקו היה ב70 והבי ג'יז זה סבנטיז לנצח! בשנות השמונים כבר נהיה יותר אלקטרוני עם כל הסינטיסייזרים למינהם, מכונות תופים ותופים אלקטרוניים. דיסקו זה בוני אם, ג'קסון פייב, ELO... זה רחוק מלהיות מוזיקת אייטיז.

למעלה