רוק מתקדם מדריך הרוק הפרוגרסיבי של ynet מדריך חביב בהמשך אני אפרסם אתר שמוקדש כולו לרוק המתקדם
ק קארל מארקס New member 28/6/01 #1 רוק מתקדם מדריך הרוק הפרוגרסיבי של ynet מדריך חביב בהמשך אני אפרסם אתר שמוקדש כולו לרוק המתקדם
ק קארל מארקס New member 28/6/01 #2 ועכשיו האתר אתר רוק מתקדם תולדות הרוק המתקדם הלהקות הכי משפיעות דיסקים שהם בגדר חובה להקות רוק מתקדם ישראליות וכמה להקות מטאל מתקדם והכל בעיברית
ועכשיו האתר אתר רוק מתקדם תולדות הרוק המתקדם הלהקות הכי משפיעות דיסקים שהם בגדר חובה להקות רוק מתקדם ישראליות וכמה להקות מטאל מתקדם והכל בעיברית
H ^hotel_california^ New member 28/6/01 #4 שני האתרים ממש טובים.... רק מקריאה באתר הזה הראיה שלי על רוק השתנתה לגמרה.. אני מרגיש הרבה יותר רצון לשמוע יותר בכיוון של הפרוגרסיב...
שני האתרים ממש טובים.... רק מקריאה באתר הזה הראיה שלי על רוק השתנתה לגמרה.. אני מרגיש הרבה יותר רצון לשמוע יותר בכיוון של הפרוגרסיב...
M MuffinMan New member 1/7/01 #6 נכון רוק מתקדם זה הכי שווה! וזה עוד סיבה למה אמרתי שרוק מת, כי רוק מתקדם לאט לאט נעלם מהעולם בקושי נשארו הרכבים ולהקות שמנגנים פרוגרסיב... אליאב
נכון רוק מתקדם זה הכי שווה! וזה עוד סיבה למה אמרתי שרוק מת, כי רוק מתקדם לאט לאט נעלם מהעולם בקושי נשארו הרכבים ולהקות שמנגנים פרוגרסיב... אליאב