רוק. מה זה בכלל?

רוק. מה זה בכלל?

נראה לי שאין כבר אף להקה שיוצרת משהו שאפשר לקרוא לו רוק... הרוק הפך ללמטריה לסגנונות רבים, אינדי, רוק אלטרנטיבי, פופ, פאנק, גראנג`, בריטפופ, הרדקור, ניו-``מטאל``, מטאל, פאואר פופ, פרוג, פופ-פאנק, ועוד רבים וטובים (במידה זו או אחרת, אולי גם גרועים במיוחד). מי היום עושה משהו שבאמת אפשר לקרוא לו רוק? למה אפשר לקרוא לו רוק? מה זה בכלל הז`אנר הזה רוק? בלי פרוג לפני, בלי כבד אחר, סתם רוק? זה אי פעם היה קיים?

מסתבר

שכן...משעמם בחופש...מחפש מקומות חדשים להפיץ בהם את אופת` :) נ.ב. תשמעו היום 99 אף אמ בין שתיים לשש לפנות בוקר, הובטח לי אופת`, אמפרור, דיסקשן ואין פליימס.

MuffinMan

New member
באמת....

לפי דעתי רוק זה הגדרה כוללת מאוד כוללת, כי בן אדם שלא הכי מבין במוזיקה תגיד לו רוק מתקדם הוא יסתכל עליך במבט של - מה אתה רוצה?????? אם אתה נכנס לזה אז יש לך את כל ההגדרות. ועוד דבר בתחית הדרף של הרוק לא היה כל כך הרבה סוגים, ואני יכול להגיד שלהקות כמו THE WHO הם פשוט רוק! אליאב

Dark Being

New member
rock is dead

אני חייב לצטט את מרלין מנסון בשיר מאד יפה שלהם :rock is dead הרוק באמת מת ופינה את מקומו לדברים הרבה יותר טובים (ע``ע מטאל) אני לא רואה איך הגעת מרוק לפופ... שני סגנונות מוסיקה (אם ניתן לקרוא לפופ מוסיקה) שונים לחלוטין...

MuffinMan

New member
מטאל יותר טוב?!?!?!

או שלא! ואין לי כוח להכינס לדיון הזה שאף פעם לא מוביל לכלום! אליאב

חולוני

New member
הרוק לא מת..

הרוק חי וקיים, אמנם הפופ הממוסחר שולט במיינסטרים, אבל זה לא אומר שלא קיים רוק טוב. הוא קיים, אבל רק לא במיינסטרים. ועוד דבר, המטאל התפתח מהרוק והוא לא בא להחליף את הרוק, אלא שהמטאל הוא למעשה סגנון בתוך הרוק. מטאל זה גם רוק. וגם בריט-פופ זה רוק אבל רוק קליל ביותר של 2-3 דקות שיר כמו בלר,קולדפליי, סופרגראס..וזה גם סוג של רוק, וזה לא פופ כמו הפופ הממוסחר ושלל בובות ה MTV. רוק למעשה זאת הגדרה כללית לכל סוגי הרוק והמטאל. ככה שהוא קיים, רק אנשים בוחרים לקרוא ללהקות לא רוק אלא הגדות יותר ספציפיות כמו מטאל ושלל סוגיו, רוק מתקדם, בריט-פופ וכו`..

ed547

New member
רוק זה זאנר לא סגנון מוסיקלי.

זה זאנר כמו נגיד בלוז גאז וכולה.. זה לא סגנון מוסיקלי מתי אנשים יתחילו להבין את זה כבר...

ed547

New member
בסדר אבל התכוונתי לא סגנון מוסיקלי

שחודר לפרטים כמו אינדי רוק פאואר מטאל דאת מטאל פרוגרסיב רוק וכולה.. אלה סגנונות מוסיקלים.. רוק זה זאנר בכללי שתוחם בתוכו את כל הסגנונות האלה

למעלה