רוק לילדים

רוק לילדים

אני מחפש אלבומי רוק ישראלי בשביל מתנת יומולדת לאחותי (גיל 8). בבקשה תנחו מראש שיש לה כבר את כל אלבומי הילדים (כמו הכבש השישה עשר). גם את כוורת כבר יש. למישהו יש רעיונות?

זה לא ממש "אלבום רוק"

אבל תנסה את "שירים במיץ עגבניות" של מתי כספי בעצם,אולי זה לא כ"כ מתאים לילה בת 8,אתה תשפוט.

osn

New member
לא בהכרח רוק

אבל: "טיול בארץ התווים" של שלמה ארצי , שלטעמי מתאים לכל גיל.

תודה על ההצעות

אני אבדוק ואראה מה מתאים. כמובן שעוד הצעות יתקבלו בברכה.

אמממ...

התכוונתי ל"הייתי פעם ילד" שהוא דיסק מקסים. אבל נראה לי ש"כמו גדולים" זה פשוט הוידאו, ויש שם גם ככה את השירים מהייתי פעם ילד (אם זכרונות הבייביסיטר שלי לא מטעים אותי).

ווידאו וקלטת

ובטח יש דיסק, איפשהו... את "הייתי פעם ילד" אני לא מכיר ספציפית, אבל אם את אומרת שיש את אותם השירים כמו ב"כמו גדולים" אז זה לא מה שחיפשתי. הרעיון הוא לחשוף אותה לדברים שהיא עדיין לא שמעה, ומתאימים מבחינת התוכן לגיל שלה, לא בהכרח דברים שנוצרו במיוחד לילדים. כוורת, שבלול, אפילו משינה... (אבל את אלה כבר יש) בכל מקרה, תודה.

Forever NemeSh

New member
מממ...

אני יודעת שלאחים שלי, העברתי כשהיו בני 8 בערך, יהונתן גפן שהכירו דרך הכבש השישה עשר, וממנו אחותי היום, ילדה בת 13 שומעת אביב גפן, ברי סחרוף ואפילו ארקדי דוכין, אריק איינשטיין.. מממ.. מהבית שלי, אני גדלתי על שלום חנוך, שזה הכי רוק ישראלי לטעמי, אביב גפן והחברים של נטאשה.. כמובן שאני ממליצה על כל אלה בחום

הממ...

סורי, כל אלה כבר בנמצא אצלנו... אבל את בכיוון הנכון, לא שזה משנה הרבה כי אמא שלי החליטה שנקנה את משינה בינתיים... אתם מוזמנים לשרשר עוד הצעות כי הנושא הזה עולה אצלנו הרבה (בערך פעם בחודש אמא שלי מחליטה לקנות לאחותי דיסק חדש, האוסף שלה כבר מתחרה בשלי...) ותמיד נחמד שיש רעיונות לפעם הבאה.

Forever NemeSh

New member
אין על מה להצטער ../images/Emo140.gif

אלה נמצאים בנורמה כבר
יש גם דניאל סלומון, עברי לידר.. האמת אפילו שוטי הנבואה מצאתי אצל ילדים מידי פעם, למרות שלא בטוח שהם נכללים בתוך רוק.
בכל אופן, אלה מה שעלו לי לראש בינתיים..

porky169

New member
לא חושב שהוא עוד נמכר../images/Emo134.gif

אבל יש אלבום רוק מ1997 שנקרא זנב לא שוכח שם מבצעים מיטב זמרי הרוק של שנות התשעים שירים לילדים הפסטיגל הראשון(1981) היה כולו שירי רוק רכים ובכלל בפסטיגלים הישנים היו הרבה שירי רוק להבדיל מהיום

למעלה