הזמר גרוע, המילים אינפנטיליות, המתופף מסריח, את הגיטרה בקושי שומעים- למרות שדווקא היא נשמעת בסדר. אין לכם קצב, אין לכם סגנון- אתם צריכים לעשות הרבה הרבה אימונים לפניי שאתם מפרסמים שירים שלכם.
אני בת, לא בן. דבר שני- אם את לא שמעת את השירים (ואני שמעתי) אז את לא יודעת כמה שזה גרוע.... וחוץ מזה- הוא ביקש דעות מחבריי הפורום, אז לקחתי את זה ברצינות וטרחתי להוריד שירים, בניגוד אלייך, אז גם נתתי דעה אמיתית וכנה.
לא ספציפית על כל הלהקות שם,אבל רובן המוחלטת אין יותר מידי קשר בינם לבין מוזיקה ישראלית,חוץ מהעובדה שהיא נעשת בארץ.מדובר בלהקות Pאנק בלי יותר מידי תיחכום ורגש,אלא בעיקר דיסטורשן והעיקר "לתת בראש". בדקתי שם כמה להקות,מצעטר,לא מתחבר לסיגנון...
עושים רעש עם מילים אינפנטיליות לחלוטין. אני בטוח שאתם נהנים מכל רגע שאתם מנגנים, וזה אחלה דבר. אבל למה לפרסם את כל זה? תיכנסו לחדר חזרות תירקבו שם למוות ואח"כ תפרסמו דברים. לא, בעצם תכתבו שירים נורמליים (תוך כדי לימודי נגינה)ואח"כ תלכו לנגן. וכמו שנווה אמר זה רחוק מלהיות מוזיקה ישראלית. רוצים להיות שטותניקים? סבבה. תשמעו את מאור כהן את הזבובים. תלמדו משהו.
כל הקטע של השירים זה מילים מפגרות הקלטנו את השירים בחדר שלי חבר עם מיקרופון של מחשב בגלל זה כל הכלים נשמעים גרוע אבל את האמת לא ממש אכפת לי כי אני אוהב את המוזיקה ואני נהנה ממש שאני עושה אז אמממם זהו
שאתם נשמעים גרוע לא בגלל ההקלטה כי ברור שזה לא אולפן. אבל אתם נגנים גרועים וזמר בלי קול. יש הבדל בין נגן גרוע לסאונד של כלי. ואם אתה לא מבין את זה אז באמת אין מה לדבר. ותלמד לקבל ביקורת. ככה זה פעם זה טוב ופעם זה רע.