רוק ישראלי

רוצה דעה אישית?

הזמר גרוע, המילים אינפנטיליות, המתופף מסריח, את הגיטרה בקושי שומעים- למרות שדווקא היא נשמעת בסדר. אין לכם קצב, אין לכם סגנון- אתם צריכים לעשות הרבה הרבה אימונים לפניי שאתם מפרסמים שירים שלכם.

ToL ToL

New member
לא שאכפת לי!!

וואי אבל אתה אחלה בן אדם!!!! מפרגן בצורה מטורפת!!!!!! טוב אח שלי אני לא הורדתי את השירים כי אין לי כל כך ז(ס)בלנות אבל לך עם זה ואל תישמע ל"פירגונים"

טוב, קודם כל.....

אני בת, לא בן. דבר שני- אם את לא שמעת את השירים (ואני שמעתי) אז את לא יודעת כמה שזה גרוע.... וחוץ מזה- הוא ביקש דעות מחבריי הפורום, אז לקחתי את זה ברצינות וטרחתי להוריד שירים, בניגוד אלייך, אז גם נתתי דעה אמיתית וכנה.

N a V e

New member
דעתי,

לא ספציפית על כל הלהקות שם,אבל רובן המוחלטת אין יותר מידי קשר בינם לבין מוזיקה ישראלית,חוץ מהעובדה שהיא נעשת בארץ.מדובר בלהקות Pאנק בלי יותר מידי תיחכום ורגש,אלא בעיקר דיסטורשן והעיקר "לתת בראש". בדקתי שם כמה להקות,מצעטר,לא מתחבר לסיגנון...

Vdrums

New member
../images/Emo31.gif אתם סתם

עושים רעש עם מילים אינפנטיליות לחלוטין. אני בטוח שאתם נהנים מכל רגע שאתם מנגנים, וזה אחלה דבר. אבל למה לפרסם את כל זה? תיכנסו לחדר חזרות תירקבו שם למוות ואח"כ תפרסמו דברים. לא, בעצם תכתבו שירים נורמליים (תוך כדי לימודי נגינה)ואח"כ תלכו לנגן. וכמו שנווה אמר זה רחוק מלהיות מוזיקה ישראלית. רוצים להיות שטותניקים? סבבה. תשמעו את מאור כהן את הזבובים. תלמדו משהו.

Asaf Mendel

New member
יו אתם כל כך גרועים

כל הקטע של השירים זה מילים מפגרות הקלטנו את השירים בחדר שלי חבר עם מיקרופון של מחשב בגלל זה כל הכלים נשמעים גרוע אבל את האמת לא ממש אכפת לי כי אני אוהב את המוזיקה ואני נהנה ממש שאני עושה אז אמממם זהו

Vdrums

New member
נו בסדר, אז אמרנו

שאתם נשמעים גרוע לא בגלל ההקלטה כי ברור שזה לא אולפן. אבל אתם נגנים גרועים וזמר בלי קול. יש הבדל בין נגן גרוע לסאונד של כלי. ואם אתה לא מבין את זה אז באמת אין מה לדבר. ותלמד לקבל ביקורת. ככה זה פעם זה טוב ופעם זה רע.

holy goat

New member
הפרעה נפשית-

אתם לא פאנק? לא היה לי כוח להוריד ת'שירים אבל לא יודעת אני מכירה אותכם בסצינה של הפאנק. למה שמתם כאן ת'שירים שלכם?

למעלה