רוק והשפעותיו

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

taya

New member
רוק והשפעותיו

מה דעתכם הקשר בין רוק לסיגריות? כי האנשים המעשנים שאני מכירה [בניהם אני], כולם אוהבים רוק. טוב אולי זה בגלל שאני לא חיה במקום שורץ ערסים, אבל יש קהילה דיי מפותחת של ערסים, אף אחד מהם לא מעשן... לדעתכם המוזיקה משפיעה על הבנאדם בעוד דרכים חוץ מהלבוש? למה לפני ששמעתי רוק חשבתי שסיגריות זה משהו לא מגניב לעשות, וכשהתחלתי אז נראה לי דבר שיגרתי? אני לא התחלתי מלחץ חברתי, זה היה בגלל הדיכאון. גם הדיכאון חשוד כמשהו שנגרם בגלל המוזיקה. בכלל, אנשים ששומעים פופ הם לא יותר שמחים? סלחו לי, אני במשבר

a-MiTReMMuS

New member
אצלנו זה הולך ככה:

כו-לם מעשנים (חוץ מכמה - כולל אותי). המוזיקה משפיעה על האנשים בהתנהגות שלהם ובמידת האכפתיות מהסביבה... הערסים חיים במן בועה של מחשבות כמו ``אוף אין לי מה ללבוש``, ``מה **** תגיד על זה?`` ועוד שאלות מפגרות דומות. לעומתם ה``פריקים`` (לא כולם אצלנו פריקים... סתם אוהבים רוק), לא מתייחסים ללבוש ואף אחד גם לא מסתכל עליהם על מה שהם עושים. ככה שה``פריקים`` יותר שמחים אבל המוזיקה דיכאונית לחלוטין. חלק עושים הפרדה וחלק לא... תלוי בבחירה האישית של הבנאדם. aMiT

Blossom

New member
תיקון טעות נפוצה לאלל-אללה

ולא. אני לא ``פרחה``. מי שאמר שרוקרים לא מתייחסים למה שהם לובשים טועה ב-ע-נ-ק! אבל כאן זה לא המקום לדבר על אופנות. אולי צריך לפתוח פורום על זה... בכל אופן.. כולם שמים לב למראה במיוחד בעסקי השואו כי שם תדמית זה כמעט הכל. ורוקרים לא חיים בבועה. גם הם בשואוביז

S.C

New member
אין קשר...

האמת זה לא כל כך נכון , הרבה אנשים ששומעים רוק מעשנים , אבל אצלנו זה ממש לא ככה , רב האנשים שאני מכיר שמעשנים לא שומעים רוק ואני מכיר הרבה אנשים ששומעים רוק ולא מעשנים... כמו הסולן של הלהקה שלנו לדוגמא... ובקשר לדיכאון , לדעתי , זה סתם פוזה שחלק מהרוקרים החליטו שזה מגניב , אני שומע מלא רוק וחלק דיכאוני אחושרמוטא אבל אני אף פעם לא מדוכא...

Meddle

New member
שייכות

זה בהרבה מקרים נובע מקטע של ``להיות שייך`` וזה נדמה לנו כאילו קבוצה מסויימת עושה משהו מסויים, וכדי להיות שייכים נעשה את זה גם... זה לאו דווקא במודע, אבל זה קורה... תקראי לזה לחץ חברתי פאסיבי, או משהו כזה...

Darkness

New member
מוזר...

...אצלי זה בדיוק הפוך כל הערסים ששומעים מוזיקה מזרחית וטראנסים, הם אלה שמעשנים, אני וכל החברים שלי לא ממש בקטע, אבל רוק זה אצלנו בדם! טוב נו... לא יודע עם זה ממש חשוב... הם הורסים לעצמם את החיים וזאת בעיה שלהם!!! אז עד הפעם הבאה... Darkness

Teen spirit

New member
אין קשר

אין קשר בין מוזיקה לסגריות. כל האנשים מכל השכבות גם אם הם שומעים רוק, טראנסים, מזרחית ופופ מעשנים כן שאין קשר בין עישון למוזיקה. זה סתם הרגל דפוק של אנשים שהורסים רק לעצמם!

למעלה