רוק ואהבה

ua319

New member
רוק ואהבה

האם ומתי אם בכלל יתקיים רוק ואהבה בניצנים??? האם אין ב ט"ו באב את המסורת היפיפיה שהחלו בניצנים??? כי אני יודע שביום הזה יש הופעה ב"כפר המוזיקה" של קוקה קולה הופעה של לאה שבת וריקי גל??? אז אם משהוא יודע ויכול לסדר לי את הבלגן בברשה שיסביר??

קומיקס

New member
שאלה חשובה...

גמני רוצה לדעת כי ביינינו כמו שנהרס צמח וערד הסתפקנו ברוק עצמאות ורוק ואהבה בניצנים ועכשיו ללא ספק גם רוק עצמאות נהרס אז מה? במקום להשאיר לנו את ניצנים כמו שהיה מחליפים אותו בדברים אחרים... לדעתי שנה הבאה לא יתקיימו פסטיבלים מסודרים של להקות רוק גדולות בארץ.. רק הופעות רגילות.

מייקל21

New member
למה רוק עצמאות נהרס? היה אחלה

ומאוד המוני. 30,000 איש זה לא נהרס...

תלוי איך מסתכלים על זה...

סאבלימנל והצל, דג נחש ומוקי הגיעו. נראה אותך אומר שהקהילה המקורית של רוק העצמאות שרצה שם לבדה...

מייקל21

New member
אם הכוונה של נהרס

היא מהפן האומנותי, אז יש משהו בדבריכם. לצערים שיקולים כלכליים תופסים היום יותר מערכה של המוזיקה...

קומיקס

New member
רוק עצמאות נהרס ועוד איך...

כך לדוגמא את רוק עצמאות 2002.... היו בערך 8 מופעים כל זמר או להקה נתן הופעה ארוכה וטובה ולא היו את הדג נחש וכל אלה היה רוק ישראלי נטו... כל דבר בארץ מתמסחר וזה פוגע מאוד ברוק הישראלי אני מאוד מקווה שיעשו משהו בנידון כי אני לא רוצה לראות שבעוד 10 שנים לא יהייה זכר ללהקות,לזמרים ולהופעות החזקות האלה...

הקטע הבאמת מעצבן ברוק עצמאות 03

היה העובדה שהיה די הרבה זמרים וככה היה זמן קצר נורא לכול זמר\להקה! (מוניקה סקס 4 שירים??? שיא האכזבה!!)

נכון!!!!

זה היה הקטע הכי מעצבן ברוק עצמאות וגם אביב גפן 6 שירים!! אוף זה ממש הציק לי אבל באופן כללי היה מעולה ובכלל מוקי והדג נחש באמת לא רוק אבל לפי דעתי הם מעולים וממש שייכים לשם!

בגלל זה שינו את רוק עצמאות ל

רוקדים עצמאות. זה כבר בעיקרון לא אירוע רק של רוק, אלא של מוזיקה בסגנונות שונים

למי שהיה שנה שעברה

היה הרבה יותר טוב למרות שהיו 7,000 היה הרבה יותר טוב מבחינת הכל השנה זה היה הרבה פחות טוב ופסטיבל ניצנים בכלל הרבה יותר טוב

ua319

New member
כל זה טוב ויפה אבל

יש למישהוא מידע אינפורמטיבי לגבי מה שיהיה בט"ו באב יש פסטיבל או לא???

למעלה