רוקנרול

עליסה

New member
רוקנרול

וואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא באסהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כוסעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק נמאססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס רוצה למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת רוצה לחיות כמו פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איפה הפעם????????????????????????????????????????????????? התאבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד התאבדהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה התאבדוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יתאבדווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מתאבדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם התאבדותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתאבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אתאבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד (לא יודעת למה עשיתי את זה...כנראה פינת ההתפרקות, והתכוונתי בכלל לכתוב משהו אחר לכן אין קשר לרוק....) חדש! חדש! חדש! פינת ההתפרקות של זהות שבורה..... ישן! ישן! ישן! התוכן שזה.... לא שווה.....אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף!אוף! אוף! אוף! אוף! אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עליסה

New member
תוספת

מיייייייייייייייייייייייייייייייי????????????????????????? נולד לקצת ומת לנצח את מה שהחיים נותנים אני לוקח!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...ואולי....

Mאיה

New member
אני מקווה שזה עזר...

ההתפרקות הזאת. את יודעת,קשה לי לקרוא שאנשים כותבים על התאבדות. כן,בגיל העשרה שלי גם אני חשבתי על זה לא פעם ולא פעמיים. אבל אצלי זה היה במחשבה בלבד,אפילו לא הייתי מסוגלת לבטא את זה. היה לי קשה בגיל העשרה. אבל,ידעתי שיהיה טוב יותר. חוויתי רגעים וימים נפלאים...חוויתי גם רגעים קשים יותר מגיל העשרה. ולא חזרתי לחשוב על התאבדות. כן,היו ימים שאמרתי(תוך כדי בכי):``אני רוצה למות``. אבל זה היה רק משהו שנאמר כדרך של התפרקות. לא שבתי לחשוב על התאבדות. אני רואה את הדברים כמו שהם. החיים ניתנו לנו במתנה והם קצרים,עלינו לעשות הכל על מנת להנות מהם,על מנת לחוות כמה שיותר דברים טובים. לעיתים הגורל מתעתע בנו ושולח לנו מכשולים,אבל עם קצת אמונה בעצמינו גם עליהם נגבר. לא,אני לא חכמולוגית. לא הייתי אופטימית אף פעם-לימדתי את עצמי להיות אופטימית. והיום אני יכולה להגיד שבסך הכל הכללי אני מאושרת.(גם כשאני חווה נסיגות וחשה כאב...כי אז אני לומדת להעריך את הימים הטובים.ואני עושה הרבה למען ימים כאילו.) נסי לעשות למען ימים כאילו,נסי ללמוד להביט על החיים בצורה אחרת. השקיעה בכאב נכונה היא, אבל רק עד גבול מסויים. אחרת את מפספסת זמן בחיים הקצרים הללו. לא חבל? מקווה ששלחתי לך קצת אופטימיות. בהצלחה. Mאיה.

את צודקת

אין לי משהו שאני יכולה להגיד נגד הדברים שאמרת גם אם הייתי רוצה. אבל מה עושים עם הבדידות? לאן זורקים אותה? כשמרגישים טוב ורוצים לשתף מישהו איך עושים את זהכאת לבד? כשאת מרגישהשאין אף אחד מסביבך שיכול באמת להבין?

Mאיה

New member
את עושה זאת נכון...

את מתמודדת עם העצב שלך דרך הכתיבה(כתיבת יומן). אני חושבת שזו דרך טובה ביותר להתמודד עם התחושות שלנו. להבין אותם,``לראות`` אותם ואז למצוא להם פתרונות. אני מבינה את הלבד שלך...מבינה את הרצון שיהיה שם מישהו כשממש תצטרכי. אני אשמח להיות שם בשבילך,עד כמה שאוכל. צרי איתי קשר דרך האימייל שלי.(לחיצה על שמי תעלה את האימייל שלי). Mאיה.

למעלה