רוקמת החלומות

רוקמת החלומות

רוקמת החלומות היא רודפת אחרי התהילה היא רודפת אבל כלום לא מבינה לא יודעת מהו ערב לא יודעת מהו יום כל היום היא רק יושבת ורוקמת עוד חלום. על היום שבו תופיע על במה של חיוכים על היום שבו יגישו לה פרסים בחיוכים. לא יודעת מהו ערב לא יודעת מהו יום כל היום היא רק יושבת ורוקמת עוד חלום. על היום שזר יופיע וילחץ שוב את ידה על היום שבו תופיע ויריעו לכבודה. היא רודפת אחרי התהילה היא חושבת שהכל מגיע לה לא יודעת מהו ערב לא יודעת מהו יום כל היום היא רק יושבת ורוקמת עוד חלום. תן לי כח להמשיך עוד בעולם של דמיונות. תן לי כח להמשיך עוד בעולם של חלומות. לא יודעת מהו ערב לא יודעת מהו יום כל היום היא רק יושבת מציירת עוד חלום. בשלוש צבעי הקשת מציירת כל היום מסיימת וחותמת במילה את השלום. היא רודפת אחרי התהילה היא חושבת שהכל מגיע לה. עדינה-ו

גל ים..

New member
והשארת חותמך עליי..

והשארת חותמך עליי לפני לכתך חקקת נשימתך בתוכי תשוקתך תאוותך... והשארת חותמך וביקשת בקשה אחת קטנה אל תשכחני ילדה גם מחר כשאהיה רחוק מגופך ליבך נשימתך והלכת.... לא ידעתי אם תשוב או תחזור אך בכל פעם כשקרן אור מפציעה על יום חדש מחכה ממתינה שאולי תשוב ולו רק כדי לאמר אל תשכחני ילדה... גל

גל חשבתי שאוכל לכתוב לך משהו

שירי בתגובה, אבל הילדים החליטו שהתור על המחשב עובר. אז החלטתי להמתין עם התגובה שלי לך. וכעת בעוד גחלילית מכבה אורות אוספת פופכוכב ומדליקה את הירח והכוכבים נכנסתי הנה על קצות האצבעות לראות... אולי,שמא,סוף סוף תקבלי תגובה ממני
אל תתיאשי ילדה עוד אשובה אלייך ממרחקים אלייך אהובה אחזור שנית אל שדותייך. יעברו גם חורף וסתיו יחלוף עוד ישובו שחפים אל הרכס אני ממרחק עלייך שואל בלילות נזכר...בהיזדרכת. אל תבכי ילדה עוד אשובה אלייך עוד אספוג דמעתך אל קירבי ממעמקי הים שומע תפילותיך עוד אשובה אלייך ילדתי.

גל ים..

New member
פנינה עוד על חלומות..ספינת חיי

שק חלומות באמתחתי מחשבות נעימות רכות ענוגות.. ומעט חששות עוטפות את גופי ולחישה אחת ארוכה חשה בגבי המשיכי חתרי אל תהססי אני כאן לצידך משגיח שומר דרכך... חתרי ילדה אל תהססי גם לא לשנייה.. ומביטה בך ספינתי הקטנה רעועה שבורה מעט סדוקה.. כספינת חיי עולמי עולמה ולוחשת אליה מעט ביראה.. שמרי עליי ילדה.. גל

גמ´ני רוקמת חלומות

והשירים האלו כל-כך יפים, כל כך משתלבים, הראשון כתוב כמתנגן ובשני יש עצב וחן... אבל... גם אני רוקמת חלומות בחוטים של כחול, סגול, אדום חלום ועוד חלום מדי יום. בחלומות האהבה שוזרת חוטי-תשוקה ושלווה ואני, הוא והים משתלבים בחלומי כך סתם. בחלומות על המשפחה אני הכי הכי שמחה, בחלומות על דברים אחרים נפתחים מיני-שערים שער לקונדסות ומעשי-ילדות שער לטיולים בבגדי-נוודות, שער ועוד שער להרבה חלומות כי רק כך אוכל להיות...

ואני לא חולמת כלל וכלל

ומייד תגידו אין דבר שכזה, פשוט לא זוכרים את החלום. אז יש בוודאי שיש בייחוד לאלה שלא ישנים
אבל תמיד נהנית לשמוע את ריקמת החלומות של האחרים ומדמיינת לי את התפרים והלולאות הכפתורים והתלאים ואפילו את הכיסים רק טוב!!!

גחליליתוששש לפני מספר ימים

שאלת אותי למה אני לא ישנה בלילות. כעת אני שואלת אותך... למה את לא ישנה? חושבת כל הזמן על פופכוכב?

כייייישרונית שכמותך!!! ../images/Emo24.gif

כבר אמרתי לך כמה את טובה? אז הנה אומרת לך פעם נוספת את טווווווובה מאאאאד! ואני? לישון? מה פתאום? את יודעת כמה עבודה יש בלילה? להדליק את כל הכוכבים, אחר כך לקטוף כמה מהם, אחר כך בסיום הלילה לכבות את כולם ולהדליק את השמש ואווו אמממממ כבר מפהקת, עבודה ארוכה ומפרכת, אז מה הייתה השאלה מדוע אינני ישנה? למי יש זמן??
אההההה וכמעט שכחתי את הפופכוכב והעוגיות ועוד ועוד ועוד רק טוב!!!

לורה איזה יופי של שזירת חלומות../images/Emo140.gif

החלומות שלנו לוקחים אותנו לאן שהם רוצים. מבטאים את הכמיהות שלנו מבטאים את המצוקות למעשה הם משדרים לנו מהתת מודע אל המודה. לא זוכרת אם כתבתי כאן את החלום.מישהו סיפר לי על החלום שלו ואני מתוך התירגום של החלום הפכתי אותו לשיר,והוא חיבר לכך גם מנגינה את המנגינה לא אוכל להשמיע לכם אך את השיר אכתוב. חלום אתה טובע בים של החיים טובע וחושב על ילדים- אתה טובע בים של רגשות טובע ותוהה מה לעשות? מנסה לחתור בשארית כוחך שואף לחזור לעיר הולדתך, חותר חזק ולא נואש מגיע אל האי שלך מותש. אתה טובע בים של החיים טובע וחושב על הילדים, אתה טובע בים ללא מבול טובע וחושב על איסטנבול. מנסה לחתור בשארית כוחך שואף לחזור לעיר הולדתך, חותר חזק ולא נואש מגיע אל האי שלך מותש. היכן אוכל למצוא מעט שלווה אתה שואל ובליבך תיקווה, לשוב שנית לעיר הולדתך אך שב לזו האי שלך. אתה טובע וחושב על הילדים לוקח בקלות את החיים חותר להגיע אל ביתך ושוב חוזר לאי שלך. מנסה לחתור בשארית כוחך שואף לחזור לעיר הולדתך, חותר חזק ולא נואש מגיע אל האי שלך מותש

פנינתי את פשוט כישרון!

להפוך חלום לשיר זה דבר לא פשוט, ואת....את הפכת חלום מלא בדברים שמשתלבים זה בזה לשיר, שיר פשוט מקסים... כ-י-ש-ר-ו-ן!!!!

למעלה