רוקט פוקט

Motivated Owl

New member
רוקט פוקט

דבר ראשון, שלום לכולם.
במסגרת "לנסות דברים חדשים", קניתי לחברה שלי רוקט פוקט. ספציפית, רוקט פוקט מאיר מ- Sisters. ניסינו (האמת, היא ניסתה) ולא כל כך נהינתה. כלומר, הוויברציות היו לה נחמדות בהתחלה, אבל בגלל שהרעידות היו חזקות מדי, היא אומרת שהן "הרדימו" לה שם את כל האיזור. מאחר והדיווחים על רוקט פוקט הם שהוא ממש סכנה לתחליף לגבר, אני לא מצליח להבין איפה טעינו...
מה יש לגם להגיד?

big fortune

New member
אני ניסיתי

וזה אכן כך. (כלומר, לא משהו, מרדים את האזור) וגם אני שמעתי על זה לפני כן רק דברים טובים. מה שכן, ממליצה בחום על ה"ביונד 2000", שניהם היו די מזמן אז אני לא יודעת אם יש משהו עדכני יותר, אבל הוא ממש...ממש...סבבה

Motivated Owl

New member
ממש מאכזב

אוף, קיוויתי לשמוע משהו מעודד. לא מצאתי את ה"ביונד 2000"... מה ההבדל בינו לבין הרוקט-פוקט?

big fortune

New member
הבדל גדול...

קודם כל, הרוקט פוקט, אם אני לא טועה, במקור בכלל בנוי בשביל זה אלא הושאל מעולם המסאז'ים...הביונד 2000 זה ממש זה, כלומר, איבר יפיפה...יש לו כל מיני דרגות, עם סיבובים, בלי סיבובים, פולסים וכו'...אם לא הביונד 2000 בטוח יש משהו דומה

batz6

New member
זה אכן קורה

למשל כמו שעושים תנועה קבועה עם היד או שזה טוב או שבשלב מסוים זו ההרגשה של "נרדם" לא כולן אוהבות את זה סה"כ החפצים האלה קרים לא רטובים אני מעדיפה אמיתי

תנסו לשלב אותו תוך כדי זיון

הויברציות אכן חזקות יחסית לויברטור כל כך קטן, אבל אם עושים את זה תוך כדיי זיון, האפקט הרבה פחות חזק והרבה יותר מהנה.

חופ שיה

New member
לא להכנס ללחץ

צריך ללמוד לעבוד איתו ,וזה יקרה רק ע"י ניסוי וטעיה בדיוק כמו כל לשון חדשה שפוגשת את הדגדגן שלי. אם הרטט חזק לה ומרדים אותה, אולי רצוי לא לשים את הרוקט ישירות על הדגדגן אלא מסביב לו, אפשר לגעת בדגדגן לסירוגין (אותי זה מטריף), בקיצור נסו לשלב אותו בצורה כזאת שהוא יפיק הנאה ולא יציק לה. רצוי שהבחורה שלך תנסה אותו לבד עם עצמה - לדעתי היא תבין טוב יותר מה לעשות איתו, להרפות שרירי גוף ,לשכב בנינוחות, לא ללחוץ על האורגזמה שתגיע. אני משלבת אותו עם חדירה , אני שולטת על המגע שלו בדגדגן שלי , לרוב הרטט מרגש גם את הגבר, תענוגגגגגגגגגגגגג.

מיכליי26

New member
רוקט פוקט

אני משתמשת לפעמים ברוקט פוקט ומנסיוני הוא מהנה מאוד.עדיף להשתמש במהירות נמוכה ואז תופעת ההרדמות נעלמת.למי שיש רוקט פוקט ללא אפשרות הורדת מהירות עדיף להשתמש בבטריות ישנות.

redrider

New member
אני זוכר

שחבר שלי ביקש ממני להביא לו בובה מתנפחת מגרמניה פעם. כל מקרה הייתי בן 16 וזאת הייתה פעם ראשונה שנכנסתי לחנות סקס (קלן, גרמניה). עוד יותר פאדיחה היה להעביר ת'חרא הזה במכס אבל... מה לא עושים בשביל חברים. כל מקרה אחרי שפתחתנו את הקופסה והוא הלך לזיין את הבלון שלו אני שמתי לב שחוץ מהבובה היה גם מכשיר מעניין בוך הקופסה. מדובר במשהו דמו ביצה אך קטן יותר שאליו מחובר קונקטור עם שלט קטן המכוון עוצמה. המכשיר עבר על סוללה רגילה וגרם עונג רב לחברה שלי מאוחד יותר באותו יום. הוא לא סיליקוני, לא היו לו גבשושיות וראשים, אבל החרא עשה את העבודה. אולי תמצא משהו בסגנון

איל גופ

New member
צריך להתרגל למגע שלו , לויברציות.

אני זוכרת שבהתחלה , לא הייתי מסוגלת שזה יגע בי יותר מדקה , אבל כל פעם העלתי את זמן ה"חשיפה" , ובסוף התרגלתי. היום אני לא מסוגלת לדמיין את החיים בלעדיו.... לא להתייאש מהר !! זה שווה את זה .

למעלה