מתה על רוקט פוקט
ושאר רוטטים לדגדגן. יש לי מבחר של רוטטים , חלקם טובים יותר וחלקם פחות. (מי שניסתה רק סוג אחד של צעצוע רוטט , שתמשיך לחפש

) הוא בשימוש כשאני מאוננת לבד (2 דקות ואני יכולה לגמור- זה לא היה כך מתחילת השימוש בו- לקח לי זמן ללמוד להנות מזה), כשאני בתוך המשגל והגבר בתוכי אנאלי/וגינאלי, וזה כל כך טוב שרוב הפעמים הוא מגיע למיטה באיזה שהוא שלב

. יחד איתו (הרטט) אפשר להגיע ליותר אורגזמות (בשאיפה), במיוחד אם המשגלים לא ארוכים במיוחד.

יש כל מיני סוגים של רטט. כל סוג רטט מוציא מאיתנו (מהדגדגן) תגובות אחרות / חוסר תגובות. בגלל שאת חדשה בעניין אני ממליצה לזנוח לרגע את הרוקט - פוקט (שכבודו במקומו מונח לדעתי) וקני לך צעצוע רוטט שיש לו כמה סוגי מהירויות שונות בסגנונות שונים (אני מכירה צעצועים עם 7 סוגי רטט וסגנון רטט),כשתנסי אותו על הדגדגן תוכלי לבחון איזה סגנון ואיזו מהירות הדגדגן שלך אוהב (שלי אוהב כמעט הכל - מה שבטוח שינויים של רטט על דגדגן יכולים להטריף אותו/ך) ולאט לאט תביני מה עושה לך טוב , מה מביא אותך לאורגזמה. מהשלב הזה-הדרך למצוא את הרוקט המיוחד לך תהיה קלה יותר. (אני מאמינה שלרוב הנשים יש אחד כזה - רק צריך למצוא אותו) כמובן שצריך גם לבחון עוד הרבה פרמטרים בעת השימוש כגון : כמה קרוב הצעצוע צריך להיות על הדגדגן על מנת שהוא יעשה לך טוב ובכלל? האם בנגיעה רצופה או קטועה או לסירוגין שניהם? האם את אוהבת גם עיסוי של הדגדגן ע"י הצעצוע או רק להניח את הצעצוע על הדגדגן ? אולי את אוהבת רק כשהוא נוגע בעור שמסביב לדגדגן ? חזק או חלש? ועוד ועוד - את כל זה תצטרכי לבחון כאשר את מתחילה להשתמש בו. זה לא רק לשים אותו ולחכות שהוא יעשה את העבודה, צריך לשחק איתו בדיוק כמו שהלשון משחקת והאצבעות וכמובן שצריך גם חרמנות.

קחי את הזמן איתו ................זה נחוץ מאוד בתחילת השימוש וזה נכון כמעט לכל צעצוע לניסיוני, ברור שיש צעצועים שגם אחרי ניסיון ממושך ומגוון - לא נתחבר אליו- גם זה קורה. המלצה שלי לכולן - אל תפתחו תלות ברטט הזה, חשוב שגם האצבעות שלכן תדענה להביא אתכן לאורגזמה- השתמשו בשתי השיטות לסירוגין, אל תתקבענה.

*שני סוגים של רוקט פוקט בשוק שאני מכירה האחד עושה רטט בזזזזזזז............
מהיר וקצר, והשני עושה רטט ברררררר......
.מין רטט רחב יותר, גס יותר- הוא המומלץ בעיני (לא יכולה להביא דוגמא מוחשית יותר בסגנון תמונה - כי מתמונה לא מרגישים את הרטט- ואין לי את השם של הדגם/חברה של הרוקט פוקט שיש לי בבית
). כמובן שכל אחת והרטט שהדגדגן שלה אוהב- אין אחד שמתאים לכולן- זו רק המלצה.