רוקה

אורלי99

New member
רוקה ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

מזמן לא הייתי במסעדה שהפער בין מה שהיא מתיימרת להיות, לבין מה שהיא באמת כל כך גדול. הזמנו מקום במעשנים וכשהיגענו לא היה שולחן פנוי. חכינו כחצי שעה על הבר עד שהשולן יתפנה...... מנה ראשונה: פטריות ממולאות - שהיו יכולות להיות טעימות אילמלא הגיעו קרות !!! לא פושרות, לא חמימיות - ק-ר-ו-ת !!! לא היה מלצר בסביבה, למרות שהמסעדה לא היתה מלא. אכלנו. כשהמלצר פינה את הצלחות, שאלנו אותו אם המנה מגיעה קרה, הוא אמר שלא שהיא חמה. אמר " אני מתנצל" וזהו. עוד מנה ראשונה טונה צרובה עם אטריות אורז. מנה נחמדה. מנות עיקריות: סטייק פילה עם כבד אווז מעל ופירה אגוזי לוז. הפירה היה טעים מאוד אם כי דייסתי מידי. הפילה - אכלתי כבר טובים מזה, היה סתמי. והכבד היה חתוך דק מידי ומיובש מידי. מנה עיקרית שניה, פירות ים מטוגנים. מנה די קטנה למנה עיקירית טפלה ושומנית מידי (ואולי טוב שכך) היו יותר מידי ראשי קלמרי יבשים וקצת מידי קלמרי ושרימפס. מנה אחרונה פרפה שוקולד טעים מאוד. אז מה אני אגיד לכם בשביל פירה טעים לא צריך לנסוע לרוקה...יש את בראסרי וצ'ימיצ'נגה בעיר.... זו היתה אחת הארוחות הממש לא טעימות שאכלתי לאחרונה ואחת מהיקרות בהן.

ננה f

New member
הי הי הי, 99 , התלונה שלך מוכרת ו..

ידועה. בפעם הבאה בואי תבדקי איתנו קודם, ולא אחר כך. -:)))

ננה f

New member
../images/Emo24.gif

בפעם הבאה אם כבר הרצליה אז בטרסה או בפנגיאה... או סתם קצת סבסטיאן.

cookie13

New member
וקחי נשיקה לדרך...

להמתיק את הטעם הרע שנשאר לך. נ.ב.: מתגעגעות..............

למעלה