עד הקצה ומעבר לו
New member
רוקדת
יש לי חברה. כוסית על. פצצה אמיתית.
גוף לקנא בו. שדיים במידה המתאימה עם פיטמות חומות ממורכזות כמו בהזמנה.
שיער ארוך ושופע. אף קטן וחביב. טמירה וזקופה.
ראיתי אותה עירומה והתקנאתי.
שמעתי אותה מספרת על המאהב ונעצבתי.
ראיתי אותה רוקדת משוחררת ושמחתי.
שמחתי כי בריקוד משוחרר כפי שהיינו יחדיו, אפשר לחוש איך את באמת חיה ומרגישה עם עצמך.
זו התיאוריה שלי.
התנועות שלה מרובעות. כבדות. מקובעות. שאף שיערה לא תזוז ממקומה. שכל תנועת יד תהיה הולמת. העינטוזים כמעט ולא מורגשים.
אני נמצאת כמה שורות מאחוריה.
שמה פס על העולם והאולם.
רוקדת כאילו שאף אחד לא רואה אותי.
רוקדת כאילו שזה הריקוד האחרון שלי.
השיער מתנופף מצד לצד, נדבק מהזיעה.
הידיים מורמות אל על בכל הכוח.
הכל מתנדנד בלי חשבון.
ממש מעניין לי את התחת... שמתענטז לו לפי הקצב, בתנועות מעגליות, פנימה והחוצה, ימינה ושמאלה.
חושבת עליו...
קופצת, רוקדת, שרה, צועקת, מזיעה, מענטזת, מפנטזת ... עליו.
וכשאני מעסה את גופו בשמן שהוא התיז בזרזוף עדין, מחורמנת קשות מרכות הגוף, מהחלקלקות המשומנת, מהריח הנישא באויר, מהזין הזקור, הקשה, המבריק והחלק, אני מטפסת על רגלו.
מענטזת עליה בתנועות מעגליות, פנימה והחוצה, ימינה ושמאלה. הכוס שלי נפער ונמרח על רגלו. מגורה מהשמן, מהרגל, מהתנועה...
אני שמחה. כי כזאת אני שם. לא מתביישת, משוחררת, סוחטת מעצמי את תשוקתי ותאוותי עד לטיפה האחרונה.
רוקדת כאילו שאף אחד לא רואה.
רוקדת כאילו זה הריקוד האחרון שלי.
יש לי חברה. כוסית על. פצצה אמיתית.
גוף לקנא בו. שדיים במידה המתאימה עם פיטמות חומות ממורכזות כמו בהזמנה.
שיער ארוך ושופע. אף קטן וחביב. טמירה וזקופה.
ראיתי אותה עירומה והתקנאתי.
שמעתי אותה מספרת על המאהב ונעצבתי.
ראיתי אותה רוקדת משוחררת ושמחתי.
שמחתי כי בריקוד משוחרר כפי שהיינו יחדיו, אפשר לחוש איך את באמת חיה ומרגישה עם עצמך.
זו התיאוריה שלי.
התנועות שלה מרובעות. כבדות. מקובעות. שאף שיערה לא תזוז ממקומה. שכל תנועת יד תהיה הולמת. העינטוזים כמעט ולא מורגשים.
אני נמצאת כמה שורות מאחוריה.
שמה פס על העולם והאולם.
רוקדת כאילו שאף אחד לא רואה אותי.
רוקדת כאילו שזה הריקוד האחרון שלי.
השיער מתנופף מצד לצד, נדבק מהזיעה.
הידיים מורמות אל על בכל הכוח.
הכל מתנדנד בלי חשבון.
ממש מעניין לי את התחת... שמתענטז לו לפי הקצב, בתנועות מעגליות, פנימה והחוצה, ימינה ושמאלה.
חושבת עליו...
קופצת, רוקדת, שרה, צועקת, מזיעה, מענטזת, מפנטזת ... עליו.
וכשאני מעסה את גופו בשמן שהוא התיז בזרזוף עדין, מחורמנת קשות מרכות הגוף, מהחלקלקות המשומנת, מהריח הנישא באויר, מהזין הזקור, הקשה, המבריק והחלק, אני מטפסת על רגלו.
מענטזת עליה בתנועות מעגליות, פנימה והחוצה, ימינה ושמאלה. הכוס שלי נפער ונמרח על רגלו. מגורה מהשמן, מהרגל, מהתנועה...
אני שמחה. כי כזאת אני שם. לא מתביישת, משוחררת, סוחטת מעצמי את תשוקתי ותאוותי עד לטיפה האחרונה.
רוקדת כאילו שאף אחד לא רואה.
רוקדת כאילו זה הריקוד האחרון שלי.