רוקדים ... רוקדים ביום שישי 26.5.06 בשעה 22:30 בקיבוץ גבעת ברנר ... ריקודי כל הזמנים ...
N noor44 New member 20/5/06 #1 רוקדים ... רוקדים ביום שישי 26.5.06 בשעה 22:30 בקיבוץ גבעת ברנר ... ריקודי כל הזמנים ...
י י ו ד ע ת ה כ ל New member 20/5/06 #2 אהההההההההה אני צריכה תזכורת לזה. איפה בברנר? מה התוכנית נשמע נחמד אני אוהבת את המקום הזה.
N noor44 New member 20/5/06 #3 באולם אירועים צמוד לאולם מופעים ... באולם אירועים צמוד לאולם מופעים במרכז קיבוץ גבעת ברנר , בתכנית: ריקודי שנות ה - 60 , 70 , 80 , 90 ... עם D.J EFI אוכל סיני , בירות ושתיה חופשי !
באולם אירועים צמוד לאולם מופעים ... באולם אירועים צמוד לאולם מופעים במרכז קיבוץ גבעת ברנר , בתכנית: ריקודי שנות ה - 60 , 70 , 80 , 90 ... עם D.J EFI אוכל סיני , בירות ושתיה חופשי !
N noor44 New member 20/5/06 #5 מחיר כניסה: 60 ש"ח לאדם ... מחיר כניסה: 60 ש"ח לאדם כולל כיבוד ושתיה חופשי !
מ מזל חי New member 20/5/06 #6 נשמע הכי זול ממה שהציעו לאחרונה בעצם למה לא דוקא קיבוצניק יכל להיות אחלה
מ מזל חי New member 20/5/06 #8 זה גם נכון (אני סתם צחקתי) האמת שנמאס לי כבר לורנס זירה בירה ולא יודעת בכלל על יום שישי שעוד לא הגיע
E eranb58 New member 20/5/06 #9 לא ולא מזליקו. מוזיקה מטריפה את ... השכל, מביאה אותנו לק צ ת איבוד חושים, שיחרור מעכבות. יותר טוב לדעתי מלשבת ולשמוע הרצאה "מלומדת" בנושא זוגיות, תקשורת, שפת גוף, בלה בלה. אין כמו ריקוד היפ-הופ בתור שפת גוף... שלא לדבר על תדלוק עם וודקה. מה דעתכם ?
לא ולא מזליקו. מוזיקה מטריפה את ... השכל, מביאה אותנו לק צ ת איבוד חושים, שיחרור מעכבות. יותר טוב לדעתי מלשבת ולשמוע הרצאה "מלומדת" בנושא זוגיות, תקשורת, שפת גוף, בלה בלה. אין כמו ריקוד היפ-הופ בתור שפת גוף... שלא לדבר על תדלוק עם וודקה. מה דעתכם ?
י י ו ד ע ת ה כ ל New member 20/5/06 #11 ישנם אנשים שלא יודעים להשתמש בשפת הגוף איזה עצוב!!! דעתי נוחה עליי אם יוסיפו לי רד בול אני צריכה 2 שומרי ראש.
ישנם אנשים שלא יודעים להשתמש בשפת הגוף איזה עצוב!!! דעתי נוחה עליי אם יוסיפו לי רד בול אני צריכה 2 שומרי ראש.