רוקדים עם רוני ב
אנשים

../images/Emo20.gifאני ושירה נישארנו עד 5 ורבע

ולא נירדמתי חזרתי למחשב עד 7 D ;; ........ ואמא שלי בבית כי יום שישי והיא לא עובדת והיא העירה אותי

../images/Emo97.gifבנות גם אני רוצה לקחת חלק ב...

בנות אני רוצה להיות אחרית על העצבעות.. אני חושבת שזה נורא חשוב ואולי פעם ב חודשיים מעלים את זה .... האם זב בסדר שאני היה אחריית על זה?

../images/Emo20.gifלמה לא שירשרת לאופ

אני חושבת שבקשר להצבעות צריך לחפש מישהי שיותר בפורום לפי דעתי מישההי שיותר יודעת מה הצבעות יודעת לשרשר מישהי שמגיע לה לקחת את זה על עצמה לפי דאתי אם לשאר אין בעיה אז סבבה

../images/Emo175.gifאההההההמ ,,

לפפי דעתי את לא מתאימה , אל תעלבי או מש'ו . פשוט את לא הרבה בפורום ואת לא יודעת לשים קישורים . זה מתאים נראלי לשירלי ,
אם אינלה התנגדות או מש'ו . אם לא אני יכולה לעשות את זה . :]] ^

../images/Emo20.gif../images/Emo45.gifאני דווקא חשבתי עליך מיכל

אבלל אםם לשירלי אין בעיה אז גם שירלי מתאימה שכל פעם שיורדות ההצבעות לשים אותם שוב , או פעם בשבוע ,.. כל יום נגיד ראשון לעשות פינה של יוםראשון שהיא של ההצבעות

../images/Emo20.gifלא נכון שירלי

לא צרייך , מתי שיש חידוש בהופעות -שינוי . שמישהי מהרישמי תידאאג אבלל מישהי אחראית .... אני חושבת שאת עיניין ההצבעות נעביר לידיים של מיכל , ואת את ההופעות ... כי מיכל לא ברישמי מבינה?

../images/Emo135.gifכל אחד ישים מה שבא לו אם אני רואה

שהרבה זמן לא פתחו על ההצבעות אני יפתח ! אם מישהי רואה שהתחדשו ההופעות היא תפתח.. זה לא שמיכל אחראית על זה ושירלי אחראית על זה!

../images/Emo41.gifאבל דילב ככה זה יהיה יותר מסודר

אם אתן רוצות שמיכל תהיה אחראית על ההצבעות אין בעיה אני יכולה להיות אחראית על ההופעות

../images/Emo41.gif אויש נו באמת אזמה זה כולה הודעות

וגם כן אזמה כל אחד רוצה אז זה לא משנה אני רוצה לפתוח הודעה על לוח הופעות מיכל על הצבעות נופר התפקדות חודשית את סיכום שבועי שירה ה"קורבן" זה יהיה פייר ככה

MaStuLa76

New member
זה כמו שלך יש את "סיכום שבועי",

ולי יש את "הקורבן",ולנופר את "התפקדות חודשית" הבנת ? מה אכפת לך,הן יהיו אחראיות על זה. עדיף שלכל אחד יהיה תפקיד בפורום,פחות בלאגן.

../images/Emo175.gifכן , ככה זה יהיה הכי מסודר .

כול אחת תיהיה אחראית למש'ו אחר . אני מוכנה להיות אחראית על ההצבעות .

למעלה