רוקדים באמת ?

agman

New member
רוקדים באמת ?

המציאות בה אנו חיים שוחקת. איום איראני, אל-קאידה, חמאס, ג'יהאד איסלמי, קרע בעם, בחירות משעממות למוות והערוץ הראשון. כל אלה ועוד גורמים לרבים לחפש להם אלטרנטיבות. אני פונה לפורום הנכבד במטרה לשמוע קצת על העולם המקביל אותו הצלחתם למצוא. הפרדוקס הגדול הוא, כיצד המקום הפקטיבי ביותר (עולם הבידור והטלוויזיה) מצליח לייצר את אותה מציאות אחרת. האם ההליכה אחר עדר הרקדנים נולד מתוך שאיפה להיות כמותם ? האם מתוך הערצה ? או האם באמת במטרה למצוא אלטרנטיבה למציאות שלנו ? תודה.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהממ../images/Emo12.gif

זה הרבה יותר מורכב מזה, אני ממליצה לשאול את אותה השאלה בנוסח שונה פורום מחול
אני רקדתי לפני התכנית ואני אמשיך לרקוד גם אחריה, לכן אני לא נמשכתי לשום מקום בעקבות התכנית, אבל אני בהחלט חושבת, שמי שרוקד- מקבל מתנה. זה הרבה יותר עמוק ממה שזה נשמע ואנשים שלא רוקדים פשוט לא יבינו על מה אתה מדבר. זו התנתקות והתחברות עצמית לגמרי... זה פשוט להיות בעולם שונה לגמרי, לא לחשוב על שום דבר שקשור לג'יהאד האיסלאמי או לערוץ הראשון [
], ופשוט להיות שם. התכנית לדעתי הביאה את מה שאמרתי עכשיו לידיעת הקהל. אני הייתי יכולה עכשיו לדבר על זה שעות ועדיין לא להרגיש שתיארתי במדוייק את מה שאני מרגישה, כי הרי אצל כל אדם זה שונה, כי זה חיבור ישיר וגמור לעצמך. התבטאות. פשוט התבטאות בצורת תנועה:] יש מוזיקה, יש רגשות, והגוף שלי יצר מיקס משניהם ומה שיצא זה הריקוד
טוב, בעצם, מה שהתחלתי לומר הוא שהתכנית הביאה את מה שאמרתי עכשיו לידיעת הרבה מאוד אנשים במסגרתה, והאנשים האלה הבינו שבתכלס- הם יכולים גם! וכך החל לו שיגעון הריקודים- וכבר לא רק בטלוויזיה:] אנשים הבינו שיש דרך שבה הם יכולים להנות ולהתבטא ולהתחבר לעצמם ולעשות כושר (!) באותו זמן! וכמובן שזה נראה מאוד נחמד, אז אנשים הולכים ולוקחים שיעורי ריקוד בכל מיני סגנונות, ועכשיו לסטודיו B יש הרבה לקוחות והרבה כסף
עמיתוש

מה אפשר להגיד...

אמממ אני רקדתי מגיל 4 שזה המון לפני התוכנית ואני ממשיכה לרקוד בגלל שאני אוהבת את זה ולא בגלל שהתוכנית גרמה לי להתחיל לרקוד ההפך התוכנית הזאת נראה לי רק נתנה לי יותר דחיפה להצליח יותר!

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

התחלתי לרקוד עוד ה-רבה לפני נולד לרקוד. אני אישית, נגד מוות התוכנית הזאתי. אני חושבת שזה די מזלזל והורס ת'אומנות והיופי בריקוד [ושלא תבין לא נכון, אני גם נגד כוכב נולד, ודוגמניות...] בגיל 4 בערך, אמא שלי שמה לב לכמה קשיים שיש לי, וחשבה שריקוד יכול לעזור לי להתמודד איתם. הריקוד אולי לא עזר לבעייותי אבל הפך להיות מטרה מרכזית בחיי. אני רוקדת כי אחרי כל היופי שמאחור, זה אתגר גדול. ואני? אני אוהבת אתגרים. גם אפשר לנתח ת'ריקוד בצורות כל כך שונות, אתה רוקד משהו אחד, ואנשים יקבלו את זה בדרך אחרת [כמו שעמית אמרה, זאת צורת התבטאות.] שאני רוקדת, זה לא שהכל מושלם וסבבה, אבל הכל, מן נעלם, והראש שלי "נעול" בתנועות.

הגרילה

New member
../images/Emo204.gif אוקיי..

אני יכולה להגיד לך דבר ראשון שאני רוקדת מגיל ארבע עכשיו אני בת שלוש עשרה רקדתי ואני ממשיכה לרקוד גם אחריי התוכנית וממש ממש לא בשביל השאיפה להיות כמותם השאיפה שלי היא להיות אני עצמי וברגע שזה יהיה מספיק טוב אני לא אזדקק לתוכנית כזאת בשביל לדעת שאני נולדתי לרקוד,כי אני כבר עכשיו מרגישה את זה בכל יום שאני רוקדת ובכל שנייה שאני נמצאת בסטודיו. בקשר למציאות השוחקת,אני יודעת שאני חלק מעם ישראל אבל עם כל הכבוד אני ילדה בת שלוש עשרה שממש לא מעניין אותי כל העניין הזה וממש זה הדבר האחרון שאני יכולה להגיד שאני באמת חושבת עליו לעומק הרבה זמן מהיום, בשבילך המציאות היא הערוץ הראשון הבחירות הקרע בעם וכ"ו אבל בשבילי המציאת היא הריקוד בשבילי המציאות זה להשתפר בטכניקה בבל,בפלמנקו בהיפהופ בג'אז במודרני להמשיך ולהמשיך ואני מתרכזת בזה. וכן אני מסוגלת להגיד שאני חייה רק בתוך כל העולם הזה של הריקוד וכן אני יכולה להגיד שאני מנותקת מהמציאות הישראלית וממש לא אכפת לי להיות מנותקת וטוב לי מאוד בתוך העולם של הריקוד בלבד!. וממש לה התחלתי לרקוד בגלל התוכנית הזאת אבל אני יכולה להגכיד שרוני ברנדשטטר הייתה מורה שלי לפניי התוכנית וגם אחרייה והיא בן אדם מדהים שלשמחתי לי הזדמן להכיר יותר טוב והיא פשוט מדהימה והיא כן משמשת לי לדוגמא אבל חוץ מי זה?! כלום אני אני בזכות עצמי וזהו.

למעלה