רוצים 500$ ?? אם תמצאו כלה בשבילי תקבלו.
ח חרדיתמודרנית New member 25/5/08 #4 אלף דולר כל צד אבל הוא ספרדי וספרדים לא משלמים בד``כ כאלה סכומים
א אופטימית עם נסיון New member 25/5/08 #5 כבר מזמן מתו הסטיגמות.... גם ספרדים משלמים היום.... תאמינו שזה שווה את התמורה....
ח חסידה טקטית New member 25/5/08 #6 אני מכירה אחת שעשתה שידוך לזוג ספרדי ``משתכנז`` וציפתה לקבל סכום הגון... מה שהיא קבלה בסופו של דבר, היה זר פרחים לשבת
אני מכירה אחת שעשתה שידוך לזוג ספרדי ``משתכנז`` וציפתה לקבל סכום הגון... מה שהיא קבלה בסופו של דבר, היה זר פרחים לשבת
א אופטימית עם נסיון New member 25/5/08 #7 א. א"א לקבוע על סמך מקרה בודד.... ב. בשביל למנוע מקרים דומים, תמיד עדיף לומר מראש את הסכום... ואם לא נעים- תתמודדי. מה לעשות? אבל בד"כ, אנשים ישמחו לשלם את ה1000 דולר, בשביל השידוך שלהם....
א. א"א לקבוע על סמך מקרה בודד.... ב. בשביל למנוע מקרים דומים, תמיד עדיף לומר מראש את הסכום... ואם לא נעים- תתמודדי. מה לעשות? אבל בד"כ, אנשים ישמחו לשלם את ה1000 דולר, בשביל השידוך שלהם....
ב בני ודוריס קנובלר New member 25/5/08 #8 אני מבטיח שמי שמוצא לי שידוך אני יהיה אסיר תודה ויקבל 2000$ במזומן קש! לפרטים רק במסרים!