רוצים תמונות?

kobi12474

New member
ההופעה היום בראשון לציון

ההופעה אתמול (מוצאי שבת) בראשון לציון ברחבת העיריה,היתה בראש ובראשונה מעולה שלומי נתן את כל כולו,כמה שרק יכל משום שהיה צפוף וחם להחניק,אפילו שלומי התלוצץ ואמר שאם הוא היה יודע שיהיה כל כך חם הוא היה מביא "מימיה" אבל מבחינתנו שזאת אומרת אני,אשתי והילדות למרות החום הרב נהננו בטירוף מההופעה שהיתה עם כל השירים,ועם הפורום שהדליק זיקוק כאשר שלומי נכנס וכאשר הוא שר את בגלל הרוח הם הניפו את הכרזה לחזרתו של גלעד שליט היה עשר,תודה רבה לכולםםםםםםםםםםםםם ממני: קובי יהוד

karoleking

New member
קובי... האיש הרואה ואינו נראה.

מתי כבר תפנה אלינו?

karoleking

New member
רוצים תמונות?

דווקא אחלה תמונות... היחצ"ן של שלומי ביקש ממני כמה, אולי זה יעלה באיזה עיתון או אפילו לגיא פינס... תעקבו.
התמונות

מאיפה מתחילים../images/Emo8.gif???

איזה ערב אין דברים כאלה..
.שלומי אוהבים אותך
.ההופעה המדהימה שהתחילה בדאגה רבה שנשב עוד זמן רב על הכסאות הגוף החל לכאוב לי מהלחץ....
בסוף לא רק שלא ישבנו כי אם קפצנו על הכסאות מה יהיה אתנו
המפגש הטעים , מתוק והססגוני בגווניו-כיף לי ממשששששש לפגוש אתכם , חבורה נפלאה שכמותכם. שלומי,
חני, זיו, אפרת, רותםםםם, רוני דדון-ששחקתם אותה בגדול
ואתם חברי פורום יקר כולכם!!!! שלומי ש"הורס" אותנו מצחוק כל פעם מחדש.... לא יכולתי לאחל לעצמי פתיחה יותר מוצלחת לשנה"ל הנוכחית. נרדמתי ב4:30 בבוקר וגם בקושי....קמתי ב 7:30 והדבר הראשון שפקחתי את עיניי היה חיוך ענק של "איזה כיף היה אתמול". במפגש של הצוות היום בעבודה עשינו סבב (מורות ....)על חוויות , תחושות מהחופש ואני ספרתי שזכיתי להכיר חבורה נפלאה של אנשים שצבעו לי את החופש הזה בצבעים שמחים....ואחת המורות לא התאפקה וצעקה "בטח זה קשור לשלומי שבת"....שמחתי להודות שקשור גם קשור.... איציק, קרול, משפחת קרמונה, תודה מכל הלב על פתיחת דלת ביתכם ועל המתוקים
שאי אפשר בכלל להסביר עד כמה טעימים.... לילטוב
אוהבת אתכם
מתביישת להודות.... פורשת לישון

איזה תמונותתתת"שפו"קרול! ושלומי עם הזר והנר

תמונות מדהימות!!!בא לי עוד פעם איזה באסה ש"יום הולדת רק פעם בשנה"...

קרול יקירתי שאפו על התמונות

כל תמונה יותר מוצלחת מהשנייה.. פשוט את כשרון מולד

דיאנה 3

New member
ההופעה בראשון

שלום לפורום הנכבד היה כיף לפגוש אתכם בערב הנפלא, בהופעה המדהימה של שלומי, אני התמזלתי להיות בתוך הרחבה ממש מתחת לאף של שלומי לרקוד ולהשתולל עם הילדים והמשפחה מראשון, כיף לכם שחגגתם לשלומי מקווה שבמפגש הבא אוזמן גם אני כחלק מהפורום ואזכה לראות את המלך מקרוב, לילה טוב

קרולללללללללללללל

תודה
תודה על התמונות . איך אנחנו סומכים עלייך שאת כל הרגעים המיוחדים האלה את מצלמת?!!!! והכי חשוב לציין בכשרון רב

למעלה