רוצים שינויי???

רוצים שינויי???

בואו נשנה דברים טיפה...נתחיל בזה שנירשם לטיול חוג ונגיע אליו יבניקים בהמומנינו ונעשה לנו את הקבוצה הכי שווה שיש חשוב מזה, נגיע לפורום משצים 2 ונזיז דברים ונעשה דברים שנהיה גאים בהם.... אבל בכל מקרה משצים יפים שלי בואו לטיול נקים לנו קבוצה ונעשה חיים...ככה לפני העבודה הקשה בפורום...נהנה קצת...גם זה חשוב! יניב-בוא או שאתה מת!!!!

מ ו ר ע ל

New member
מעיין היקרה

תקשיבי את לא יכולה לפתור חמישים עצים על פעם שבא לך להגיד משהו זה מפוצץ את הפורום ותפסיקי כבר עם כל ההודעות שחוזרות על עצמן כמו יניב תבוא וכו´ ובקשר לקבוצת י"ב מה אתם עמק יזעאל רק סנובים עושים קבוצות לעצמם בטיול חוג טיול חוג מנצלים בשביל להתערבב שיהיה לך יום טוב ותורידי קצת פרופיל

הוא צודק,אבל...

אומר צודק כי: בטיול חוג הקבוצות מעורבות, כלומר מי שאת רוצה איתך ומי שלא אז ל א ! אבל לא נראה לי הגיוני לסגור את הקבוצה רק ליב´, בגלל שאני יודע ובטוח שיש גם חבר´ה טובים אחרים שכדאי לך ואפילו לי להכיר, ואיך תעשי את זה? איך תכירי חבר´ה אחרים? בלי קשר, אני עדין אוהב אותך... מורן.

פעם היה איש

פעם היה איש שחשב שלא רואים אותו מספיק. הוא ניסה בהתחלה למצוא בעצמו המון תכונות חיוביות בכדי למשוך צומת לב רצויה זו, שיפר את המראה שלו, ניסה להפעיל את מוחו הקטן ולענות על בעיות רמות עולם, פיתח תאוריות שלמות על למה צריך להסתכל עליו ולא על אחרים...ובסוף כשכל זה לא עזר ואיש עדיין לא התייחס עליו הוא הכל להשמיץ אנשים שכן רואים...לספר עליהם דברים...להשפיל וללכלך הכל בשביל צומת לב. מה שהאיש הקטן לא הבין שאף אחד לא רוצה לראות אותו, לא כי הוא מכוער ולא נעים להיות לידו-כי פשוט אין שום דבר לראות חוץ מאיש קטן ומושתן-וזה לא ממש מעניין רואים רק אנשים גדולים רסן את התגובות שלך כי גם אני יודעת להיות חריפה ומעליבה מותר לך לומר הכל, אבל יש דרך ובבקשה על תגיד לי מה לומר לחברים שלי (יניבי הפשוש) ומה לא.

מ ו ר ע ל

New member
עם כל הכבוד

אני כאן ותשאלי את שי ומעיין משתדל להגיד את מה שאני חושב וזה מה שאני עושה אז זכותי להגיד מה שאני רוצה ואמרתי את זה בדרך די עדינה אז אל תחשבי את עצמך שיהיה לך יום טוב

kedeman

New member
אוהווו להרגע!!!

קודם כל- עומר יכול להיות שפגעת בלי להתכוון במעין ואם זה ככה אז שווה להיות נחמד ולהתנצל חוצמזה מעין לעומר יש פואנטה מצויינת! 1. את רשמת כמה הודעות על הטיול חוג ועל יניב אבל במקום לשרשר את ההודעות כמו שצריך את פותחת הודעות חדשות את רוצה להוסיף תגובה בנושא שקיים בפורום? שרשרי 2. חזרה מרובה על הדברים שלך היא אמצעי מצויין לתעמולה (עבודה בתקשורת..) אבל עדיין היא לא תביא לך פה הרבה את יכולה לשלוח ליניב מסרים אישיים, לטלפן ואת יכולה לומר שאת רוצה קבוצת י"ב מליון פעמים- הבעיה בזה שזה לועס את הנושא ועושה אותו מעצבן ושוב- את רוצה לרשום את אותו נושא הרבה פעמים? שרשרי אבל תדאגי שזה לא יהיה הצפה כי זה יגרור באופן אוטומטי מחיקה... אני מתנצל אם איכשהו אני פגעתי בך בהודעה שלי אבל סך הכל זה הכל יהיה לטובתנו שי

מעיין עומר ושי צודקים...

כאילו אני מבינה שאת משצית ושזה שנה אחרונה שלך ואת רוצה לבלות אותה עם החבר´ה שלך.. אבל יש דרך להביע דברים ואיך שאת הבעת את הדעה שלך היה ממש לא במקום.. עומר יודע להגיב יפה מאוד לדברים ולקבל דברים כמו שהם אבל יש צורות להתבטא.. אני לא באה פה לריב איתך או לפתוח איתך איזה מלחמת עולם שלישית, באמת שלא. פשוט קחי לתשומת לבך.

מ ו ר ע ל

New member
אגב מעיין

אני סביר להניח שיהיה בטיול חוג אז אם תהיי אשמח אם נעשה הכרות אני דווקא בנאדם די חיובי פשוט קצת עקשן

לעומר ושי האהובים!

אז לפני הכל, באמת, יש לי המון הערכה לאנשים מהתנועה ואני מאוד אוהבת אותם כך שממש לא לחשוב שאני לוקחת את הדברים לפן האישי אבל אם זאת אני נורא אוהבת את התנועה כי לעומת הרבה מקומות אחרים אני יכולה להתבטא בלי שיסתמו לי את הפה. קיוויתי שזה ככה בפורום. אני הרבה פעמיים כן משרשרת הודעות ואם זאת עם החלטתי לא לשרשר כנראה שהייתב לי מה להגיד ועם החלטתי לחזור על הודעה כלשהי כמה פעמיים (בתוך הודעה נפרדת!!!!!) נראה לי שזה לגיטימי. לא נראה לי לגיטימי שמבקשים ממני להוריד פרופיל בכלל ובעיקר לא בדרך בוטה כמו שעשה (כנראה לא בכוונה) עומר. דרך אגב, את שמי לא רושמים מעיין כי אם מעין אבל עכשיו אני סתם קטנונית :))))

kedeman

New member
לא סותמים פיות!!

אלא אם את ממש ממש ממש מגעילה למישהו מבקשים לשרשר כי יש לזה סיבה כדי שכל מה שקשור לדבר אחד יהיה במקום אחד וזהו

מ ו ר ע ל

New member
אני משתדל לא לעשות דברים לא בכוונה

ככה שאני מניח שזה כן היה בכוונה בכל אופן הנקודה שלי שקצת הגזמת ואין מה לעשות! בכל אופן ראיתי תמונה שלך ושל עוד כמה מסמינר י"ב ככה שאני יודע מי את ואת על הכוונת! סתם סתם עוד מעט טיול חוג

מעין, עצה שאולי תפתור את הבעייה

של השרשור
אם את רוצה שההודעה תעלה שוב למעלה, פשוט תוסיפי תגובה עם כותרת וקצת תוכן לפחות עשר מילים, או שזה עשר אותיות, אני כבר לא זוכר

למעלה