רוצים שוויון? לכו ל-BBC PRIME

רוצים שוויון? לכו ל-BBC PRIME

שם, בכל ערב, עולה על המסך "החוליה החלשה".חידון טריוויה. 1. המנחה - אישה. ארוע נדיר במקומותינו. 2. האיפור שלה מינימלי, רק כזה שחשוב לטלויזיה. 3. הביגוד שלה, כהה, בלי בשר חשוף גיזרה מובלטת וכל שאר הבבל"ת. 4. היא ממש לא נחמדה. ההוראות שלה הן להיות כמה שיותר ביצ´ית. לא שאני מתלהבת מהענין יותר מדי, אבל אחרי כמה תוכניות, אימצתי אותה בתור דגם-אם לרסר"ית שמעולם לא היתה לי. 5. והמשתתפים גבירותי!!! כאן בקלות אפשר לומר משתתפות! תשעה מתחרים מתוכם תמיד תמיד נשים. בין שלוש ל - 6. ברור שהם מתאמצים לשמור על איזון בין מספר הגברים לנשים. איפה ראינו כאן בארץ תוכנית תחרותית על ידע ובה משתתפות יותר מאחוז זניח של נשים שכל הזמן מתנצלות שזה רק במקרה? 6.הנשים האלה שאקל"יות ומתוקות כאחד. נועזות ומנומסות. ממש לא נראה שיש להן ביצים. וזה בסדר גמור. 7. לפחות ארבע פעמים הגיעו נשים לשלב הגמר. מתוכן, פעמיים(!) הגיעו שני זוגות נשים שהתחרו האחת מול השנייה. 8. והזכיות? ימבה כסף - בסטרלינג כמובן. 9. אין שום סיכוי שמשהו כזה ייראה אצלנו, המדינה הכשרה, שדואגת לעגן נשים לבעלים שנעלמו, ולהלביש להן סמרטוטים על המותניים כדי להסתיר את פריצותן.

מירי,

New member
לא ראיתי את התוכנית...

וכמעט על הכל אני מסכימה... רק שהעדר מתחרות זה מבחירה שלהן - לא???

יכול להיות וגם סביר מאד. האשה

הישראלית-יהודית, עדיין לא מעזה להתמודד מול גברים ב"מעוז" גברי. אלא שאי אפשר לדעת מה קורה בתהליך הניפוי. אין לי שום פרטים על מספר הבקשות של נשים להשתתף בחידונים לעומת גברים וכמה מהן נידחו. והיום ראיתי את אותה תוכנית, במתכונת זהה, בערוץ גרמני. מכאן שהתוכנית מופצת בזכיונות ומסתן סיכוי שתגיע גם לכאן. האם ייתכן שפעמי משיח קרובים?

dylan

New member
ראיתי פעם אחת את התכנית

והיא באמת תכנית טובה, די אכזרית וקרה (ממש כמו המנחה...), אבל מעניינת ובקשר לזכיות, לעומת השעשועונים החדשים (מיליונר, כספת, הפיתוי) סכומי הזכיה שם כבר לא נראים כ"כ גדולים...

למעלה