רוצים שוב צ'ט מחר?

Doctor Evil

New member
אפשר גם בראשון וגם בשבת

אמרנו 11 בלילה שעון ישראל.. זה יוצא 9 אצלך בסקוטלנד. בדיוק בזמן ללכת לפאב.

Doctor Evil

New member
טוב נשמור את הסיכום למחר...

מחר, el domingo, עושים שוב צ'ט, הפעם בהשתתפות הסקוטית וציקהלה!!!!!!!! ציקהלה אתה חייב לבוא לצ'ט העם רוצה אותך! יאללה כל השאר: גיאלי, אודיש, קטי אם היא לא יותר מדי עסוקה עם שלמה, אליאב, אסף, עדן, קים, תה צמחים (שם?), אולגה וכל מי שהיה היום. תבואו בהמוניכם מחר בשעה 11 בלילה שעון ישראל. תעשו את החשבון לבד לגבי השעה אצלכם. מי שלא בא מרובע.

נעמצי

New member
חייבים היום שוב.

אתמול אחרי שחודשים המחשב שלי עושה בעיות אבא שלי הפך את המחשב שלי לראשי שברשת ככה שהאלי המניאק לא יוכל לנתק ולעשות מה שבא לו. חחח השליטה בידי מחר אני אכנס לחדר השלישי ברשימה אורן
ועבד אחד כבר מצאתי. הנאצי הולך מעכשיו לחיות לפי הקריזות שלי נעמה שולטת חחחחחחחחחחח

CosmikDebris

New member
אני לא יכול להיכנס לצ'ט

דרך הדף של הפורום - כי זה צ'ט מצלמות? או הצ'ט החדש? אני יכול רק להיכנס לישן והבסיסי. תהנו וכאלה.

Doctor Evil

New member
טוב...סיכום!!

מכיוון שערן בטח היה עסוק בגלגול ג'וינט ולא נמנה בין משתתפי הצ'ט, האחריות לגבי סיכום הצ'ט מוטלת על כתפיי. שוב. אז מי היה? היו: אני כמובן, אמילי, ג'וני, נעמה, שירן, ניצן, אוריאן, אולגה, ואפילו חבר של אמילי מהגן- צפניה. גילינו שהדג של שירן מסריח כמו רגליים, אבל בכל זאת היא אכלה אותו והיה טעים לה...
אמילי הייתה במצעד הגאווה וצעדה בגוואה בעודה לובשת חוטיני (כי היה לה חם). ג'וני הכיר מישהי בשם אינגה שהפלא ופלא (!) הייתה בלונדינית.. כן כן.. הייתם מאמינים? נורבגית בלונדינית! נעמה נוסעת לסקי בארץ מולדתו של hur furer- אוסטריה, והיא יצאה משום מה ב-3 לפנות בוקר..ניצן אוהבת חיות מסתבר ומקווה שמי שהורג (שלא באשמתו!!) כלב או חתול צריך למות בעצמו. שכחתי לציין שאמילי סובלת ממקרה חמור של מיקרושלפוחיתשתן- כלומר השלפוחית שלה כל כך קטנה, שהיא נאלצת לרוקן אותה בתכיפות והיא מטילה שתן לפחות פעמיים בשעה. צפניה סובל מתסביך פיטר פן ומשכונע שהוא בעצם ילד שלא גדל והוא באמת בן 4. אוריאן אמרה שלום והלכה ואולגה נשארה גזענית. מי לא היה? בראש ובראשונה! ציקהלה, שאיכזב בשנית! איפה אתה ציקהלה?! חיכינו לך שלוש שעות ולא באת. ככה?! אליאב שטוען שלא יכול להיכנס לצ'ט מצלמות- בטח היה עסוק בלהציץ דרך החריץ של הדלת כדי לראות מה החברים שלו עושים על המיטה שלו. איפה הנציגים מחצי כדור הארץ הדרומי? האוסטרלים והניו זילנדים עסוקים בלספור כבשים כנראה. אסף וצביקה הקנדים הלכו לשחק הוקי, וגיאלי בטח עושה שיעורים. כולנו יודעים מה קאט עושה.. לא נפריע לה ;). אודיש הלכה לישון מוקדם לטענת שירן, אפילו שיש לה חופש עכשיו (באמת?! מה זה זה?!). תה צמחים (שעדיין לא יודע איך קוראים לה) שלחה מכתב למקדונלד שיפסיקו להרוג פרות כדי לספק אמריקאים שמנים, ויעברו לתפריט צמחוני. מצטער אם שכחתי מישהו/מישהי. ניפגש בשבוע הבא, אותה שעה, אותו מקום. מענות, טענות, בקשות, מכתבי מעריצים, תרומות כספיות, וכו' יתקבלו בברכה. נא לשרשר. תודה.

../images/Emo6.gif

למען האמת אני באמת מתחילה לעשות עבודה לשיעור אנגלית על אנטי-מקרשע... חוץ מזה, שאולי אני חוזרת לארץ. אבל אני אמשיך להיות בפורום, אני מקווה. וקוראים לי ג'ניפר
. איך קוראים לך?

okts

New member
זה לא קשה לדעת

או שאתה בסקי או שאתה בצאט המצלמות ההוא.....נו הריאלטי TV.....איך ששמעת עליו פעם שעברה אתה בטח לא יורד ממנו עכשיו.... תהנה!

נעמצי

New member
למה בשלוש לפנות בוקר?

כשדי שב 9 נוכל להתחיל את הסקי וכדי שב 10 ורבע יסגרו את האתר לשעתיים כי יורד שלג קל דמט!

Emc2

New member
אני מכחיש!

אני מכחיש הכל! :-O לא היה ולא נברא... לא גילגלתי!... בשעה כזאת רק עישנתי...

למעלה