רוצים פיק בהמשכים?

strawberrys

New member
רוצים פיק בהמשכים?

זה תמיד כיף.. אז צריך להחליט כמה משפטים בכל פעם..ומישהו מתנדב להתחיל?

strawberrys

New member
אבל יש כאלה שמשפט אצלם

זה חצי עמוד (ראה סטטה).. לקבוע לפי שורות דווקא נראה לי יותר הגיוני כשחושבים על זה..

לפי שורות יכול לקטוע לאדם משפט באמצ

ע. מבינה למה אני מתכוון?
למרות שזה יכול להיות מעניין אם אנשים ימשיכו משפטים של אחרים, השאלה אם זה מה שאנחנו רוצים.

קורורו

New member
מה זה משנה? D:

כל אחד יעשה או חמש שורות, או חמש משפטים ^^ בואו נתחיל!!! אממ, זה היה יום קר, בביתם של דיוויס וג'ון מותומיה. האחים היו, כרגיל, באמצע ריב ששניהם לא היו בטוחים כיצד התחיל. אם הייתם שואלים את דיוויס - כמעט היה בטוח שהיה אומר שזה בגלל אחותו הגדולה והמעצבנת, שהחליטה לנסות ולראות בתוך כמה זמן תוכל לעצבן אותו. אם הייתם שואלים את ג'ון - זה היה בגלל אחיה הקטן והמעצבן שניסה אותו דבר בדיוק. אך זה לא משנה את העובדה שזה היה יום קר, וזה די אירוני, כי בדיוק באותו זמן, מתחת לבית שלהם... מעניין כזה יצא לי

strawberrys

New member
בדיוק מתחת לבית שלהם...

ישב וימון וניסה את מתקפת האש החדשה שלו. אחרי כמה נסיונות הוא ישב לנוח, ולפתע מבין השיחים קפץ לו אגומון. "היי חבר! גם אתה מריח את מה שאני מריח?" שאל אגומון בקולו הצפצני. "אני לא מריח כלום חוץ מעשן...

אני ממשיך, וזה הסדר הקבוע.

אמר וימון. "אבל אני חושב שהוא מגיע ממך." "אה, נכון!" קרא אגומון בבהלה וטפח על ישבנו בכפותיו הגדולות בניסיון לכבות את האש. "בכל-אופן, תזכיר לי מה אנחנו עושים כאן?" שאל כשסיים את עיסוקיו בישבן שלו. "באנו למצוא את דיוויס וטאי, ועכשיו אנחנו בבית של דיוויס כי ניצחתי אותך בהטלת מטבע כשהתווכחנו את מי נחפש קודם. זה מטבע שדיוויס נתן לי." הזכיר לו וימון. "מוזר שהוא יצא עץ כל הזמן, ממש כאילו יש עץ בשני הצדדים שלו." מלמל אגומון. "מה פתאום! אל תהיה טיפש! זה היה פלי משני הצדדים!" אמר וימון. "מה אמרת?!" שאל אגומון בקול. "לא חשוב, לא חשוב. בוא ניכנס." אמר וימון ופתח את הדלת.

מי שרוצה להצטרף אחריי יכול, ואז הוא

יהיה אחרון פשוט, במקומי. אבל אם מיתר תכתוב עכשיו, אז לא לכתוב אחריה אלא לחכות למאיה ואז לי. לזה התכוונתי, יאנה

קורורו

New member
אם אף אחד לא מצטרף...

אני. טוב אני אעשה, ואם מישהו מצטרף - שיחכה לקטע של יאנה ויעשה אחריה ^^

קורורו

New member
.....

בפנים הם מצאו בלאגן וצעקות. אי אפשר לומר שווימון היה מופתע, הוא ידע שדיוויס ואחותו לבד בבית באותו הזמן. לעומתו, אגומון פער עיניים ומיהר להתחמק מחפץ גדול במיוחד שנזרק מכיוון אחד של החדר לכיוון השני. "בוא הנה," אמר ווימון, מורגל לעניין. "זה תמיד ככה?" שאל אגומון, מסוכך על ראשו וממהר אחריו. ווימון הנהן, "מתרגלים מהר." הם הצליחו למשוך את תשומת ליבו של דיוויס, ולהכנס לחדרו בלי שג'ון תבחין. הם שמעו אותו ממהר לסיים את המריבה, באיזה תירוץ קלוש - והוא ברח לחדר. "ווימון! מה אתם עושים כאן? לא אמרנו שאתה הולך לבית של קארי ללילה?"

strawberrys

New member
חמישה משפטים, הא?P:

"אני מרגיש מצוין! תודה ששאלת." אמר וימון, נעלב. "ווימון, אל תתבכיין לי עכשיו כמו איזה דרגת אימונים. מה אתם עושים פה?" "זה מצב חרום, אתה מבין? אבל אני ואגומון היינו חייבים קודם לסיים את משחק הדמקה שהתחלנו, אז באנו רק עכשיו." "מצב חרום ואתם משחקים דמקה?!" השתולל דיוויס. "אין זמן להתעצבן, דיוויס." התערב אגומון. "חייבים ללכת, יש התקפת דיוורמונים בחוף המזרחי." טוב, חשבתי שאם כבר עברנו את גבול החמישה משפטים, אז תסלחו לי גם..P:

ממשיך...

"התקפת דיוורמונים בחוף המזרחי?!" נלחץ דיוויס. "איפה זה?!" "בעולם הדיגיטלי!" התעצבן וימון והכה אותו. "אה, חשבתי שאולי דיוורמונים הגיעו לעולם האמיתי." "אבל אז אתה היית צריך להיות זה שקורא לנו, ולא להפך." אמר וימון. "אה, נכון." מלמל דיוויס. "תתרכז!" וימון הכה אותו שוב. "העולם הדיגיטלי מותקף על-ידי האוקיינוס האפל! אתם חייבים לעזור לנו!" אמר אגומון. "גם קארי תהיה?" שאל דיוויס. "נקרא גם לה כשנלך לטאי!" אמר אגומון. "אני בא!" קרא דיוויס ומיד החל להתארגן. "תראה מה אנחנו צריכים לעשות כדי לקבל ממנו עזרה," לחש וימון לאגומון. "להזמין את קארי." והוא אמר את המילה האחרונה בסלידה. עם מישהו רוצה להצטרף, אז עכשיו, כי אני אחרון. אחרת יהיה תור מאיה שוב...

Digi Lista

New member
ככה מרכלים מאחורי הגב?../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif

אבל יש אמת בדברים אז אני מניחה שזה הזמן שלי לשתוק...
בכול אופן אני אשתתף בהמשך(כמו שהגבתי לך מיתר בהרחבה בשרשור שהבטחתי)...

למעלה