רוצים עצים

papageno1

New member
רוצים עצים../images/Emo142.gif

שלום לחברי הפורום, אולי מישהו יכול להסביר לי למה יש עצים בכל רחבי היישוב ורק בקטע הרחוב בו אני מתגורר (רחוב השקמה מול החורשה) אין?!? מה? נגמר הכסף? מה? לא מגיע לי? מה? אני לא משלם מיסים? אני מתגורר פה כבר שבע שנים. נורא רציתי רחוב קצת יותר ירוק... חוץ מזה, אני מאוד מבקש מבעלי הכלבים שידאגו שהכלבים שלהם לא יחרבנו ברחוב. יש פה מספיק שטחי בור שיכולים לשמש לצורך זה. תודה על ההקשבה שחר

פחחחח...אם היית יודע איך הם שתלו...

הלכו עשו תוכנית לשתילת עצים, נתנו מתנה לאדריכל גנים יותר מעשרים אלף שקל ואז החליטו שזה לא טוב להם אז לקחו תושבת פעילה אחת מלפיד שחושבת שהיא יודעת הכל שהסתובבה על המדרכות וסימנה עם ספריי של צבע איפה לשתול עצים. לפעמים סימנה על מדרכה שעוברים בה צינורות של תשתיות ולפעמים על מדרכה שאין מקום לעגלה לעבור ככה איך שהיא חושבת היא סימנה. ככה לפי ההחלטות של הגברת הזאתי שתלו לנו עצים. אף אחד לא תיכנן שומדבר ואף אחד לא לקח אנשי מקצוע. שרפו את הכסף וחלק מהאנשים בכלל לא קיבלו עצים ליד הבית וחלק אחר קיבלו מדרכה שאי אפשר לעבור בה. עוד שנה או קצת יותר יתחילו השורשים להכנס עמוק למטה ואז יבואו ויגידו שבחלק מהמדרכות צריך להוריד עצים כי יש שם קווים של תשתיות. קדימה שלי ויהב 11 וכל הגאונים - תבחרו עוד הפעם בג'קי!

1 מבקר לרגע - ת ר ג ע !!!

ראשית כל מדוע אתה פוחד להזדהות בשם? שנית, לפחות אותה תושבת פעילה לקחה יוזמה, מה לעשות לא לכולם יש כישורים וכישרונות בכל,אולי אם היית מצטרף לאותה תושבת היית מיעץ לה לעשות דברים קצת אחרת? אבל בכל מקרה, חבל שאנשים כמוך יודעים רק להעביר ביקורת שלילית, מה אין כלום חיובי פה? דווקא חמותי, שלא הייית כאן בישוב תקופה ארוכה, הגיעה לביקור והחמיאה על כך שסוף סוף קצת ירוק כאן וסוף סוף זה נראה שונה מאשר לפני כמה שנים טובות. חבל סתם להשמיץ! אפשר קצת לפרגן, או לחלופין להירתם לעשיה.

אני רגוע ואת דווקא לא כל כך

אם כל החוכמה זה לעשות ולא משנה איך אז את צודקת מאוד מאוד. ככה באמת מנהלים ארגונים בעולם השלישי. העיקר לעשות ולא חשוב איך. בקרת איכות? מילה גסה! ביצועים ברמה טובה? שטויות! אם רוצים לנהל את לפיד ככה אז ככה זה גם נראה. מי שמבין שהוא לא מבין יודע איך לפנות למי שכן מבין. את זה הועד לא מבין! וגם את לא איך לפיד יראה טוב אם ככה שותלים עצים וככה מנהלים. אני זוכר שבאו לבקש ממני לשלם מיסים הבטיחו כל מיני הבטחות ואמרו שעכשיו הועד יביא מזכיר שיעשו סדר ינהלו דברים מסודר ולא כמו הברדק שהולך היום. כלום לא קרה ומתנדבת אחת קובעת איפה יהיו עצים. מתנדבים זה חשוב ביותר אבל לא בשביל לתכנן מדיניות של ישוב ולא בשביל לקבוע איך הישוב הזה יראה. בשביל זה צריך מומחים. את לא מבינה כמה אנחנו פרימיטיבים בזה. בכוכב יאיר שאני מכיר אישית או במכבים ורעות או בצהלה או במקומות אחרים שמסודרים אף פעם לא יהיה כזה דבר. רק כאן את ואחרים נהנים להיות בינוניים או נמוכים. ככה לא בונים ישוב.

רולקה

New member
למבקר

את הביקורת ניתן לומר בצורה עניינית וללא הערות עוקצניות לגבי האנשים המתנדבים. הרי גם אם הביקורת שלך מוצדקת, קשה להתייחס אליה כאשר היא נאמרת בצורה שלא מכבדת. בברכה, יובל.

מה לעשות???

מה לעשות שכוכב יאיר הינה ישות שעומדת בפני עצמה? וכך גם מכבים-רעות עד לפני שבועיים אם זכרוני לא מטעני? מה לעשות שאנחנו משוייכים למועצה נכשלת שדואגת קודם כל ל-22 מושבים לפני שהיא דואגת למפלצת שנקראת לפיד שהונחתה עליה שלא מרצון? אם אתה חושב שאתה כל-כך מומחה או כל כך יודע לנהל דברים איפה היית עד היום?

שלי, לא הבנתי את ההבדל בין כוכב

יאיר ללפיד בדוגמא שלך. אני גם לא בטוח שהמועצה משקיעה כל כך במושבים שלה על חשבון לפיד. צאי וראי כמה המושבים של המועצה מוזנחים.....תציצי על כפר רות, מושב מבוסס יחסית, עם תשתיות נחותות, כבישים גרועים, ללא תאורה סבירה ופיתוח סביבתי על הפנים. הבעיות הרבה יותר בסיסיות. אני חושב שהן מתחילות קודם כל בהעדר תוכנית עבודה של הישוב שלנו - מה אנחנו רוצים? יש על זה הסכמה? מה תוכנן לשנה האחרונה ומה מתוכנן לשנה הבאה? יש בכלל דבר כזה אצלנו? למען האמת, עדיין לא שמעתי מאף אחד כאן - כולל לא ממך - שום תוכנית או חשיבה מאורגנץת על הדברים הלה. רבים מדברים על ריצה לועד או למועצה אך רק מעטים באמת מפרטים בצורה רצינית מה בכוונתם לעשות שם. קצת חבל, לא?

מאד חבל

אבל באמת שמאד חבל, כי עד היום במהלך חמשת השנים האחרונות שהיו לנו נציגים במועצה והיה ועד נבחר, לא נאמר מעולם מה היה בכוונתם לעשות, וגם היום עדיין אף אחד לא מציין לאיזה כיוון רוצים לקחת את לפיד. חבל, לא?

קבלי תיקון, יקירתי.

לגבי הועד אני מסכים במאה אחוז - זו אחת הטענות שלי כלפיהם. (ודאי שיש עוד, ככה את מכירה אותי?...). לגבי טימי לעומת זאת, אני יודע שיש מתווה, יש דרך ויש חשיבה די מסודרת. הוא אפילו פרסם דברים בעבר, ואין לי ספק שעוד יפרסם בעתיד.

kiyossi

New member
נשמה

לג'קי יש מספר זכויות הרשומות לטובתו בישוב-זכות זו אינה שמורה לו. נא לדייק. זכות זו שמורה לגברת בעלת תושייה רבה ורצון לעזור- אישה עם רצונות טובים...אך אופס... יש רצון אך אין כשרון. וכרגיל אצלה תמיד בצד הלא נכון. אולי צריך לפתוח חוג נוסף לתכנון ועיצוב גנים ואולי- לגייס גנן מוכשר עם רצון לעזור שגר בשכנות. אגב ידידי-אתה אופטימי אם אתה חושב שעצים אלה יחזיקו מעמד שנה. ראית פעם עץ עם בסיס שורשים של 30X30 בתקווה לצמיחה ושגשוג

למעלה